מדברים על סושי ב-

גוזלה

New member
זה פשוט ההקשר...

כנסו לאתר של הטי מרקט, ותראו את כל התמונות ברצף.... זה סתם הקונספט של האירוע השנה...

גוזלה

New member
אני מאוכזבת קשות.

פעם אחר פעם, הוכחת את כישרונך בחיפוש אינטרנטי, והנה, גרמת לי להשקיע מלאנתלפים אנרגיה, כדי למצא את הכרזה הזו, שאליה התכוונתי, ושמכסה חצי ת"א בימים אלו... ובאשר לרונה- כשרואים את התמונה בתוך רצף הצילומים שלהם, עם הקונספט שלהם, זה לא נראה כל כך נורא... כל הקונספט של הצילומים השנה, הוא "עבריינים" וכאלה. אנשים שתויים מדיי, אנשים רגע לפני משפט, אנשים בכלא... לא יודעת, דווקא זה לא כזה נורא בעיניי- כל זמן שלא תולשים את התמונה מהקשרה.... אהה... הקישור, נכון... : ]

הדר 0

New member
תסלחי לי, כן? אבל כשאני לא יודעת מה מצפים

ממני שאמצא, אני לא יודעת למצוא אותו. חחחחחחח לרגע הרגשתי כאילו את מנסה לתאר למישהו את החיילים שלי! זיעזעת אותי... ("עבריינים וכאלה, שתויים מדי, רגע לפני משפט, בכלא...") ונ.ב. קטן, נכנסתי להגיב לך עכשיו ונזכרתי שיש אפשרות לתגובה מהירה, אז חזרתי א-ח-ו-ר-ה לחצתי הוספת תגובה מהירה והנה אני כאן. נכון שאת גאה בי? בטח רותם תהייה גאה בי. אני לאט לאט קולטת את העניינים...

גוזלה

New member
את פשוט א-ג- * חכי לזה *

דית!!! [כן, נו, אני פשוט מכורה ל"איך פגשתי את אמא שלך"... ] יש עוד קונים? [ואני באמת נורא גאה בך!!! :]

ROTEM30035

New member
הדר, אני גאה בך

נדחפת רק לרגע, עכשיו תמשיכו בענייני החולצה.

ROTEM30035

New member
אבל זו חולצה אחרת לגמרי

את מערבבת חולצות כאן. הן דיברו על הטי-מרקט, לא?

למעלה