לא דובר על החולצה הורודה? אני מבולבלת קצת
ה הדר 0 New member 6/9/10 #62 בכלל דיברנו על החולצה המנצנצת מזאפה ../images/Emo68.gif סתם סתם... |מתגרה במזל|
ה הדר 0 New member 6/9/10 #64 העלינו כבר כמה פעמים, תהיי עירנית! זאת שכאן- http://www.youtube.com/watch?v=8U8RlCT9g3A להגנתה (הגנתה מפני רותם הממורמרת) יאמר שהיא ניראתה טוב
העלינו כבר כמה פעמים, תהיי עירנית! זאת שכאן- http://www.youtube.com/watch?v=8U8RlCT9g3A להגנתה (הגנתה מפני רותם הממורמרת) יאמר שהיא ניראתה טוב
R ROTEM30035 New member 6/9/10 #66 הקליפ לא משקף! גררר. החולצה, היא הייתה מוכנסת למכנסיים וישבה בצורה מוזרה, בחיי ואני לא ממורמרת. רק פולניה. במבט שני, יש רגעים בקליפ בהם הגיטרה נוטה הצידה ואז רואים. תסתכלו טובבבבבבבב יא-אללה, איזה היסטוריה של דיוני חולצות יש לנו...
הקליפ לא משקף! גררר. החולצה, היא הייתה מוכנסת למכנסיים וישבה בצורה מוזרה, בחיי ואני לא ממורמרת. רק פולניה. במבט שני, יש רגעים בקליפ בהם הגיטרה נוטה הצידה ואז רואים. תסתכלו טובבבבבבבב יא-אללה, איזה היסטוריה של דיוני חולצות יש לנו...
ח חסמו לי את הסיסמה New member 6/9/10 #67 תראי אני לא הייתי לובשת חולצה כזו. זו לא מדהים אבל זה עובד.
ג גוזלה New member 7/9/10 #69 את מתבלבלת.... בחורות *אמיתיות* מדברות על נעליים בנים ועל זה שהן שמנות...!
ח חסמו לי את הסיסמה New member 8/9/10 #75 מי מאיתנו אמיתי כול העולם הוא אשליה. להמשיך בחפירה האקצנציליסטית?
G groishir New member 2/9/10 #15 איזה געגוע זה אמור לעורר ביייייייייי אני בתוך זה! שזה מצד אחד די מעצבן כי י"א והכל ומצד שני כיףכיף
ח חסמו לי את הסיסמה New member 2/9/10 #16 הבית ספר שלי היה מוזר מידי כדי להתגעגע אליו. אבל מספיק מוזר כדי שיהיה לי פינה חמה בלב עליו.
צ צארמד New member 2/9/10 #17 שאלה לא קשורה אני רוצה ללכת להופעה של רונה בזאפה ב16 לחודש, יש לכן מושג אם חייבים להזמין כרטיסים מראש, או שבדר"כ שבאים נשארים עדיין כרטיסים?
שאלה לא קשורה אני רוצה ללכת להופעה של רונה בזאפה ב16 לחודש, יש לכן מושג אם חייבים להזמין כרטיסים מראש, או שבדר"כ שבאים נשארים עדיין כרטיסים?
ג גוזלה New member 2/9/10 #18 מומלץ להזמין מראש... אבל אפשר לחכות עם זה כמה ימים.... [כך או אחרת, אם אני זוכרת נכון, הישיבה במקום היא לפי סדר ההגעה...]
מומלץ להזמין מראש... אבל אפשר לחכות עם זה כמה ימים.... [כך או אחרת, אם אני זוכרת נכון, הישיבה במקום היא לפי סדר ההגעה...]