מדהים לקרוא על כל המוצ'ילרוס פה

maozeitan

New member
מדהים לקרוא על כל המוצ'ילרוס פה

חבל שאני לא שם (ביבשת) כדי לשמוע איך אתם מדברים ספרדית ולהתפוצץ מצחוק בטח כל דבר אתם אומרים ES POSIBLE? ES POSIBLE? חחחחחח ES POSIBLE COMER? ES POSIBLE ENTRAR? חחחחח... ככה כל הישראלים וגם מדברים במבטא ישראלי כבר ואומרים ESTE YO QUIERO ESTE , ESTE ומצביעים עם היד כי הם לא יודעים לדבר. הכי קרועים זה אלה בארגנטינה שחושבים שהם יודעים לדבר רק בגלל שהם למדו להגיד את ה ז' או ה ש' ואז הם יענו מקומיים והם מדברים אבל כל שניה נתקעים כי הם לא יודעים איך אומרים את המילה. קיצר חבר'ס חבל שאני לא יכול לשמוע איך אתם מדברים אחרת היה פה קטעים חבל"ז.

מיקה2008

New member
אם כבר לשמוע איך מדברים ספרדית

גם אלא שלא מישראל מדברים כמו שאתה מציין תאמין לי בתור אחת שנסעה כמה פעמים לארגנטינה ועוד הם מערבבים אנגלית וספרדית יחד. אני שומעת כן!! אבל זה לא מעניין אותי כמוך , אצלך זה כבר אובססיה. שלא תבין אותי לא נכון אני לא בא לרדת עליך או משהו כזה. כי זה עובדה... אתה יודע מה גם אני לא אוהבת את אלא שחושבים שיודעים ספרדית אבל יש להם מה ללמוד אבל לא מראה ולא מדברת על זה גם אם הייתי יודעת חבל על הזמן.

maozeitan

New member
גם אני לא אומר שאני יודע חבל על הזמן ספרדית

ואני הכי יודע בעולם, אבל אחרי שש שנים בספרד במהלכן למדתי שנתיים תואר הוראת ספרדית לזרים (לא סיימתי) ואח"כ ניהול תכנון והקמה של פרוייקטים סולאריים ובנוסף השתתפתי בעוד עשרות קורסים והשתלמויות בנושאים של EE.RR כמו SUELO RADIANTE או CALEFACCION או ACS אני חושב שאני יודע ספרדית קצת יותר טוב מהם.

מיקה2008

New member
למה לא סיימת ללמוד?!

השקעת מאמץ ואנרגיה במיוחד כסף ללמוד הוראת ספרדית לזרים (לא רק ישראלים כן) וזה מקצוע לכל דבר לא רק בשביל הידע אישי שלך. מעניין למה לא סיימת?! חבל הייתה יכול להיות מורה לספרדית באחד מסניפים של סרוונטס לא חייב בארץ אם לא נאה לך ללמד את הישראלים חוץ ממני כי אני מעדיפה שיליד ספרד או ד.אמריקה ילמד אותי. גם אני לא הייתי מוצילרית ולארגנטינה נסעתי לראשונה שכבר הספקתי לקחת כמה שיעורים בספרדית אבל זה לא אומר שהשפה שלי נאותה לכן אני ממשיכה ללמוד וגם אני אדע ספרדית מעולהההה. עד אז שיהיה לך יום טוב באמת ! תלמד להתעלם לא יזיק לך. .

maozeitan

New member
No he terminado de estudiar porque no me da

la gana, puede ser que lo termine mas adelante quien sabe. quien quiere ser hoy en dia profesor de español para extranjeros? yo hice esa carrera simplemente para saber bien hablar y escribir y tener conociminetos profundos en el idioma la idea fue hacer esa carrera para empezar y luego pasar a la energía solar, hoy en dia firmo boletines soy diseñador y proyectista de EE.RR además firmo proyectos de fontaneria y escribo concursos abiertos para empresas que quieren coger proyectos del estado y ejercen instalaciones de climatización, calefacción y ACS Por cada vez que aparezco en el boja cobro 150 euros asi que gano mucho mas que un profesor de español

מיקה2008

New member
לא סיימת ללמוד כי אין לך חשק איזה מן תשובה...

....זאת?! בשביל מה ללמוד הוראת ספרדית אם זה בשביל הידע האישי שלך ולדעתי זה מיותר אם כוונותיך היו רק להכיר את החומר או לימוד מה שלא יהיה של הוראת ספרדית זה סתם בזבוז מה רע בלהגיע לרמה סופריור אם לא טועה שפת אם ולהסתפק בזה. וזה לא terminare , למה termine אם הכוונה עתיד?!

maozeitan

New member
Te estas quedando conmigo?

puede (ser) que + subjuntivo SIEMPRE !!! no sabes español o que? puede ser que lo terminaré esta mal dicho punto y final !!! El presente de subjuntivo se refiere tanto al presente como al futuro, por lo tanto se dice puede ser que lo TERMINE con el modo de subjuntivo y no el modo de indicativo si no me has entendido no he terminado de estudiar porqué yo pasaba a la energia solar pero no podia hacer esa carrera sin saber español me entiendes? como voy a saber que significa la palabra caudal o prueba de evaquacion o caldulos de cavitacion dentro de una tuberia sin poder escribir leer y saber español al nivel natal ! por eso os he dicho que los israelies son ILGIM puede ser que lo terminaré jaajaja eso es para reirse, ajajaja como los rusos ANI RAK SHEELA

מיקה2008

New member
נכון לא קראתי את כל ההודעה הקודמת!!!

‫No he terminado de estudiar porque no me da‬ maozeitan 14/12/09 09:25 la gana בכותרת כתבת שלא סיימת כי לא היה לך חשק . ,------------------------------------------------------------------------------------------------------- puede ser que lo termine mas adelante quien sabe כאן רשמת שיכול להיות שתסיים ללמוד מי יודע (כאילו אין לדעת) ואז שאלתי אותך מתוך שאני לא יודעת ולא בגלל שידעתי ואני טעיתי לגבי termine ------------------------------------------------------------------------------ quien quiere ser hoy en dia profesor de español para extranjeros? כאן מי רוצה להיות היום מורה ספרדית לזרים ? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- yo hice esa carrera simplemente para saber bien hablar y escribir y tener conociminetos profundos en כאן לא ברור "yo hice esa carrera" אני עשיתי את הקריירה הזאת?! או שהתכוונת להגיד שאתה למדת את המקצוע בשביל לדעת לדבר , לכתוב .................... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- el idioma la idea fue hacer esa carrera para empezar y luego pasar a la energía solar, hoy en dia firmo boletines soy diseñador y proyectista de EE.RR además firmo proyectos de fontaneria y escribo concursos abiertos para empresas que quieren coger proyectos del estado y ejercen instalaciones de climatización, calefacción y ACS Por cada vez que aparezco en el boja cobro 150 euros asi que gano mucho mas que un profesor de español כאן כבר דילגתי חחח אבל אכן רשמת שלמדת בשביל לעבור ללמוד אנרגיה סולרית ושאתה חותם על כרטיסים שאתה מעצב וproyectista אני לא בטוחה חחח ואתה חותם על פרוייקטים.... טוב מעוז לא צריך להשתגע מצחוק אנחנו לא בני טיפש עשרה , אני בסך הכל שאלתי ואתה חשבת שבאתי לתקן אותך חס וחלילה .. סוף העולם ....

0 אור 0

New member
אחד הדברים שאני הכי אהבתי בארגנטינה

זה כמה שהאנשים שם נחמדים ומצליחים לייצר תקשורת גם עם תיירים (כמוני ) שלא יודעים ספרדית בכלל, כשהם כמובן לא יודעים מילה באנגלית (כולל כאלה שאומרים שהם יודעים) ומכירה לפחות אחד שניים שהגיעו עם 0 מילים בספרדית, והיום מדברים ספרדית שוטפת ברמה גבוהה - זה מתחיל מזה שמעיזים לדבר , גם כשעוד לא יודעים. ומה שלא יודעים משלימים בתנועות ידיים ובחיוך והכל מסתדר.

maozeitan

New member
אני אחרי 3 חודשים גם דיברתי ממש טוב ספרדית

אין מה לעשות בספרד הם לא התפתחו יותר מדי עם האנגלית הם עדיין בסרט שספרדית היא השפה הכי חשובה ולא יודעים לדבר אנגלית טוב ומצבם על הפנים אז הייתי חייב ללמוד ספרדית כדי לתקשר איתם.

maozeitan

New member
Espero que no me guardes rencor

אבל הישראלים לא יודעים לדבר ספרדית, רובם סתם עילגים ויש להם קליטה לשפות של ילד בן שתיים.

meni1234

New member
זה המצב שלי

הגעתי עם ידע ממש בסיסי בספרדית והיום אני מדבר ממש מעולה ספרדית אני ממש אוהב את השפה הזאת השפה היא חלק עיקרי מהטיול

maozeitan

New member
Si hombre ya te creo

si eso fuera tu situación real me escribirías ahora en español así que guarda tus cuentitis aguda para otra persona y no vengas a vacilarnos.

maozeitan

New member
Ya veo que escribes el Español con claridad

lo escribes fatal !!! como si fueras un mongol !!! a mi no me puedes engañar ERES UN ABURRIDO??? sería en todo caso ESTAS aburrido con el verbo ESTAR y no con el verbo SER

meni1234

New member
יכול להיות שאני לא כותב טוב

כי אני לא למדתי שנתיים בספרד ונכשלתי כמוך יחתיכת משועמם וחסר חיים הידע שלי הוא מתוך שמיעה ואני משפר אותו כל הזמן בשיחות עם חברים מארגנטינה ואורוגואי מה אתה מתלהב שלמדת ספרדית אני בטוח שזה הדבר היחידי שלמדת בחיים שלך וגם בזה נכשלת אז סתום ת'פה וחפש לך חיים

maozeitan

New member
וואה וואה גם לקרוא אתה לא יודע.

לא כתבתי שנכשלתי אלא ששיניתי מקצוע למדתי שנתיים הוראת ספרדית וכאשר ידעתי את השפה ברמה גבוהה שיניתי את מסלול הלימוד (בספרדית CARRERA) לניהול תכנון והקמה של פרוייקטים סולאריים והיום אני מהנדס טכני-סולארי קיצר לך ללמוד ספרדית כי לפי איך שאתה כותב אתה לא מגיע אפילו לא ל-10% מהרמה שהשגתי עד כה גם בלי לסיים את התואר.

למעלה