מדהים לקרוא על כל המוצ'ילרוס פה

מיקה2008

New member
הינה דוגמה של אחת מתכתבות בפייסבוק של חברה...

בפייסבוק. Di-chan Duca Dios mío, no me akordaba de ke habia puente esta semana! *o* me akabas de alegrar la mañana! xDDDDDD El 30 de noviembre a las 12:30 יאללה חפש אותה המתכתב ותגיד לה לא יכול להיות את מספרד את לא יכולה לטעות זה שם שלה בפייס...Di-chan Duca

ma0zeitan

New member
מבקש סליחה מכולם.

קצת נסחפתי. שוב, סליחה מכל מי שפגעתי בו. אלמד לשלוט על עצמי ולהיות יותר נחמד. אם אחליט מתישהו לטוס לדרום אמריקה, אבוא לכן להייעץ.

maozeitan

New member
כן, גם משנה את השם וגם כותב עם שגיאות

די הזוי לא? סתם מתחזה דפוק

meni1234

New member
אין ספק האיש עם פיצול אישיות

פעם הוא ספרדי פעם הוא ישראלי זה לא חוכמה ללמוד ספרדית במקום כל שהוא ואז לבוא ולערער את הבטחון העצמי של אנשים שלמדו ספרדית לבד. אתה איש רע וחסר חיים והלוואי ויהיו לך חיים רעים ומשעממים

maozeitan

New member
Yo soy de Israel

pero llevo viviendo en España unos 6 años así que hablo el Español mejor que tú! eres un lumpen y lumpen seguirás siendo. Adiós mamón

maozeitan

New member
לאנשים איכותיים כמוך יש מקום בישראל, צודק

במדינה של ערסים וצ'חצ'חיות אני לא מוצא את מקומי לעומת זאת אתה דווקא יכול להשתלב מצויין בעיר הציורית בת ים אתה יכול להשתלב מצויין בין כל החורנים ולערסים שעל ויכוח פעוט על מקום חניה אתה תמצא את עצמך דקור באיכילוב אני תודה רבה מעדיף את מאלגה. לך שים ג'ל בשיער, חמצן את הפוני ותתחיל לשרוק לבחורות ברחוב וללכת להופעות של משה פרץ בהיכל התרבות ולקובי פרץ בקיסריה ואז אתה תגשים את החלום הישראלי שאותו אתה כל כך רוצה. ערס מפגר VOS mas boludo DE las palomas... חחחחח דפוקקקקק.

meni1234

New member
מעניין.....

אתה כלכך שונא את ישראל ואת הישראליות גר במלגה אך אתה מאוד בקיא בתרבות המוסיקה המזרחית בארץ, שאני כישראלי לא יודע היכן הם מופיעים. ואתה קורה לי ערס מפגר.????? באמת אני מנסה להבין מה הבעיה שלך. חשבת על טיפול אתה בן אדם מאוד ממורמר וחסר חיים ספר קצת על עצמך... בן כמה אתה? יש לך אישה??? ילדים??? למה אתה כלכך שונא את הישראלים???? אני לא יודע מה החלום הישראלי אני יודע מה החלומות שלי את חלקם כר הגשמתי את חלקם אני בתהליכים ואת השאר אני יגשים. דרך אגב בזכותך נרשמתי לקורס ספרדית ותרבות אמריקה הלטינית המון תודה

maozeitan

New member
חשבת להרשם לקורס בעברית קודם?

ואתה קורה לי ערס מפגר.????? נו באמת... מה זה אם לא ערס אנלפאבית? קוראאאאאא לא קורה... קורא עם א' לקרוא למישהו, קורה עם ה' זה משהו שמתרחש. אני יודע מה החלומות שלי את חלקם כר הגשמתי את חלקם אני בתהליכים ואת השאר אני יגשים. אם כבר, את השאר אני אגשים (יגשים זה גוף שלישי הוא יגשים אני אגשים) אותיות אית"ן בעתיד ! רק כשאני קורא מעריב אני נחשף לתרבות המזעזעת הזאת שנקראת זמר מזרחי אם בכלל לקרוא לדבר הזה תרבות זה דרעק לדעתי וזה לא מוסיקה זה פשוט גועל נפש, וחבל שנותנים לדבר הזה במה ועוד בהיכל התרבות. מביאים כמה מרוקאים מהרי האטלס שעוד לא התפתחו ונותנים להם לדפוק על דרבוקה ולעשות קולולולולו זה בושה !!! תביאו אנשים איכותיים מה אתם דוחפים לנו זבל ? ואחרי זה חושבים שכל המרוקאים דפוקים ונכשלים למרות שאלה שבאו ממרקש קזבלנקה או אפילו מטטואן הם ברמה אירופאית לכל דבר. את קובי פרץ אני מכיר אישית כי אני מיד אליהו והוא מבצרון שזו השכונה ליד והיינו מתאמנים ביחד במכון כושר SWEAT של דותן (עשיתי לו פרסומת עכשיו ואני מפרגן לו באמת אחלה בחור) אני בן 28 אם מעניין אותך אין לי אישה ואין לי ילדים (וגם לא מתכוון לעשות) אני גר במאלגה 6 שנים והייתי שנתיים בפקולטה להוראת ספרדית לזרים ואח"כ למדתי ניהול תכנון והקמה של פרוייקטים סולאריים, היום נשארו לי כמה מבחנים חיצוניים כדי לסיים האחד בשביל לחתום פרוייקטים של אינסטלציה תשתיות ומערכות ביוב עירונית יש עוד כמה בדרך ועכשיו אני עושה קורס ערב בתחום כתיבת מכרזים סולאריים ממשלתיים. ז"א שאם חברה פרטית רוצה לגשת למכרז סולארי ממשלתי אני אוכל לכתוב להם את המפרטים הטכנים עלויות וכו' כי אני אהיה רשום ע"י הממשלה כאחד שיכול לגשת למכרזים. בגדול אני מתבייש בישראלים שבאים לספרד מדברים ספרדית עילגת הם מאד אגרסיביים כוחניים לא מתאימים לתרבות האירופאית וחושבים שהם הכי טובים למרות שהם סתם דרעקס לא חוקיים. אח"כ מתחתנים בשביל ניירת כדי להיות חוקיים וזה פשוט מגעיל אותי אני חוקי פה לגמרי ולא הייתי צריך להתחתן בשביל זה אבל הם רוצים הכל בקיצורי דרך. אני קורא לישראלים האלה BBC יענו BEN GURION, BARAJAS CARCEL.

meni1234

New member
שגיאות הכתיב הם בגלל שאני כותב מהר

ולא עושה הגהה לפני אתה מיד אליהו. גם אני הייתי גר שם לפני שעברתי לרמת אביב. איך קוראים לך אולי אני מכיר אותך. נראה לי שאתה איש בודד מידי שם בספרד ומשועמם לכן אתה מטריד מוצ'ילרים שבסך הכול רוצים ספרדית בסיסית כדי להסתדר בדרום אמריקה. גם לדעתי המוסיקה המזרחית מגעילה, אבל יש אנשים שאוהבים אותה וצריך לכבד את זה,אני מסכים איתך שלא צריך לת מקום למוסיקה המזרחית במקום כמו קיסריה או היכל התרבות, אבל יש לזכור שיש המון ביקוש למוסיקה הזאת בארץ. בארגנטינה יש את הקומביה והרגטון שגם הם נחשבים כמוסיקה נחותה, אבל אני מאוד אוהב אותה. אני מקווה מאוד שלפחות את הלימודים הנוכחים תסיים ולא תכשל כמו שנכשלת בהוראת ספרדית. למה אתה לא מטריד את האנשים בפורום טיולים באירופה\עבודה בחו"ל לדעתי שם יש לך יותר קהל יעד זה בדיוק האנשים שאתה שונא.

maozeitan

New member
Ya he terminado mis estudios de la EE.RR

solo me quedan los examenes que van dirigiendo por el gobierno de España pero ya me quite del medio esa carrera. me llamo Maoz, vivía en Yad Eliyahu unos 9 años al lado de Beit Hashiryon pero luego me compré una casa en Rishon Le Zion y me mudé. Hoy en dia vivo en Málaga y no creo que nos conozcamos porqué no conozco ahí mucha gente, ya perdí contactos y aun asi, cuando vivía ahi no me juntaba con la gente

ma0zeitan

New member
אין ספק שאני דפוק.

אני מתנהג כמו ערס ומאשים אותך בזה. יצאתי דפוק, שוב.

maozeitan

New member
צא מהסרט, אני לא מתנהג כמו ערס

אין לי חמצון בשיער, אני לא שורק לבחורות ברחוב אני לא שומע מוזיקה מזרחית ומתעב את משה פרץ וקובי פרץ שלדעתי האינטילגנציה היא מהם והלאה, אני כותב בלי שגיאות ומדבר ארבע שפות ברמה סבירה ביותר. אני חי באירופה כבר 10 שנים כמעט וראיתי קצת יותר ממעלה טרשים או את רחובותיה המגעילים של דרום ת"א המלאים בערסים משכונת התקווה שהיה צריך להטביע אותם בים של עזה לפני יותר מעשור.

ma0zeitan

New member
"התנהגות" זה לא "מראה חיצוני"

אמרתי שאני מתנהג כמו ערס ולא נראה כמו ערס. מתנהג כמו ערס = נכנס למקום שאתה לא שייך אליו, מנסה לגרום לאחרים לאהוב אותך, ואם לא מצליח אז מפעיל כוח (קללות+מכות). ואל תגיד לי שזה לא מה שאתה עושה. כן, אני סובל מרגשי נחיתות. בילדותי סבלתי מערסים, אז הורים שלי הבריחו אותי לחו"ל. היום משעמם לי בטירוף ואני מתנהג כמו אנשים ששנאתי. אני עושה לאחרים את מה ששנוא עליי. אני מנסה להשתלב במקומות שאני לא שייך אליהם בכך שאני מקלל את כל מי שלא יודע ספרדית, כי זה הדבר היחיד שאני יודע בחיים העלובים שלי. אני מקנא בישראלים שמצליחים בחו"ל ולכן אני מקלל אותם ומערער את בטחון העצמי שלהם. אני מקנא במי שלומד לבד, כי אני אהבל שצריך ללמוד באוניברסיטה אין לקשור את השרוכים שליץ אני מקנא באנשים שמטיילים בעולם ולכן אני מקלל אותם בגלל שהם לא יודעים ספרדית (הדבר היחיד שאני יודע, כבר אמרתי את זה). בקיצור אני עלוב נפש ואין לי מקום בשום מקום בעולם.

ma0zeitan

New member
סליחה, אחי

לא יודע מה קרה לי. פשוט למדתי ספרדית באוניברסיטה יוקרתית בספרד והוצאתי ים של כסף (יותר נכון, ההורים שלי הוציאו) ועדיין לא למדתי כמו שצריך. ואני מקנא בכל האנשים שמצליחים ללמוד את השפה בכוחות עצמם. כל הכבוד להם, באמת. אני סתם ילד קנאי בלי חיים. שוב סליחה.

למעלה