מדהים לקרוא על כל המוצ'ילרוס פה

maozeitan

New member
נו באמת... אתה מתרגם לי מעברית?

DEJAME EN TU MADRE? חחחח בחיים אין לא תשמע ספרדי מדבר ככה חוץ מזה לא רושמים vos mas boluo אם כבר (וגם בארגנטינאית) SOS MAS BOLUDO או בספרדית ERES MAS TONTO ולא TU MAS BOLUDO בגלל שאין למשפט משמעות ככה. קיצר... עד עכשיו הוכחת ידע 0 בספרדית עזוב אותי באמש'ך ותכתוב בעברית שגם אני אצליח להבין ולא אסתכל על הטקסטים שלך ככתב סתרים.

maozeitan

New member
Si claro, asi se habla en la Argentina

si yo trabajo con dos argentinos y te digo yo que no se puede decir dejame en tu madre jajaja esa es una expresion propia de Israel de los Arsim como Tú eres un plebeyo tio no sabes hablar español y ecribes fatal asi que.... DEJANOS EN TU MADRE jajaja vete a plantar un pino y dejanos con tus chorradas e historias

מיקה2008

New member
אני מניחה שהם נמצאים(גרים) בספרד מאותה סיבה..

.....שלך. חוץ מי המילה boludo שזאת קלקלה ידועה בארגנטינה המשפט לא נכון אולי anda a tu madre שבתרגום לך לאימא שלך.

0 אור 0

New member
אחד הקטעעים שהיו לי בארגנטינה

זה שהסתובבתי עם הבנות שלי וקרובת משפחה שטיילה אתנו, היא התעצבנה וקיללה שם מישהו, ואז כשהבת שלי שאלה מה זה בולודו ואני תרגמתי לה - לאו היתה מה זה נבוכה, והתנצלה בטירוף, פשוט לא עלה בדעתה שאני מבינה גם מילים כאלה, הייתי צריכה להסביר לה שבישראל מבינים קללות מכל העולם, ולגופו של השרשור הזה - ויכוח מיותר וטפשי. אבל מה שבטוח זה שהארגנטינאים האמיתיים צוחקים לגמרי על מי שלמד ספרדית בספרד ומדבר ככה, ולפי מה שרץ כאן בשרשור, כנראה שהתחושה הדדית.

maozeitan

New member
0 אור 0 את יכולה לצחוק עד מחר

שורה תחתונה הישראלים בפורום הזה עילגים טיחו ואני מדבר יותר טוב מהם ספרדית במאה אחוז.

0 אור 0

New member
אתה בטוח מדבר ספרדית יותר טוב ממני

כי הספרדית שלי אפסית לחלוטין למרבה הצער, אבל זה לא הופך את הדיון הזה לראוי בכלל, ואני בטוחה שתיתקל בהרמת גבות קלה (לא יצחקו עליך בפנים - הם מנומסים וסובלניים) כשתדבר עם ביטויים ספרדיים לגמרי בארגנטינה.

ma0zeitan

New member
בחיים שלי לא הייתי בארגנטינה

אבל אני יודע איך מדברים שם. הזוי משהו? עזוב, אני סתם דפוק שמנסה למשוך תשומת לב בלי קשר לכלום.

maozeitan

New member
Te estas quedando conmigo?

parece que si, se queda conmigo el tio, no vea esta hecho polvo urgandose la nariz y luego que? me echa a mi la bulla, no veas!

flatfoot

New member
מה אתה בא לומר?!

שאתה גבר שאתה למדת כמה שנים ספרדית וחי את השפה ןלכן אתה יודע אתה? אני בטוח שגם אתה לא היית שיא הרהיטות בספרדית בהתחלה.. אז למה לצחוק על אלה שמנסים? זה עדיף על כלום. אם עכשיו ברחוב יגש אליךעולה חדש תצחק על העילגות שלו? לא ברור.

maozeitan

New member
בא לומר שישראלים ם עילגים בספרדית

חושבים שהם יודעים לדבר רק בגלל שהם אומרים ז` או ש` זה בושה אל אני שא כמוהם לפחות ישבתי באקדמיה וניסיתי ללמוד הם גם אתזה לא עשו

0 אור 0

New member
לא יודעת מה הסיפור שלך

יש ישראלים (רבים) שמדברים ספרדית מצוין, יש ישראלים רבים שלא מדברים בכלל, יש מטיילים שמנסים ללמוד ולהשתפר תוך כדי טיול וגם אם הם טועים בהתחלה, זה טוב שהם משתדלים. אני אישית מבינה די הרבה אבל באמת לא נעים לי לדבר, כי אני יודעת שאני עושה שגיאות גסות, אז יוצא שאת השיחות הארוכות שלי עם מי שלומד עברית אני עושה בדיונים דו שפתיים - היא מדברת אלי בספרדת , אני עונה לה בעברית , והמילון עובד קשה כשמתחילים להגיע למקומות יותר מורכבים בשיחה אז יש אנשים מכל הסוגים - לא חושבת שאחד טוב יותר מן האחר

maozeitan

New member
Si soy de Israel

pero menos ILEG que vosotros he estado estudiando durante 5 años aqui en España y hablo español muy normal no como vosotros que en general soléis hablar el idioma como mongolos si cometo errores de vez en cuando pero como norma general hablo y escribo bien

מיקה2008

New member
בתור אחד שלא היה בעוד מדינה דוברת ספרדית מלבד

...ספרד. אני מניחה שידוע לך שרק בספרד משתמשים עם vosotros . ותזכור להשתמש במילה cojer רק למטרת סקס.

מיקה2008

New member
ששששש מעוז לא יפה להזכיר את המילה זאת קצת...

....חינוך. אוייי טעיתי סוף העולם הגיע יוווו מה עושים?!! שים לב שאתה היחיד על היקום שמזיז לו גם מטעות קטנה , ממש לא איכפת לי כי רק בספרד הפירוש הוא לקחת אבל שאר מדינות דוברות אותה השפה הפירוש אחר. איזה קטעים !!! אם אכן תגיד בלי לשים לב! coger el tren o el autobus באחת המדינות בד.אמריקה יחשבו שאתה סו...... אולי תהיה שר הספרדית של ישראל ותיתן חוק אין לנסוע לספרד או ד.אמריקה בלי ללמוד ספרדית באופן מושלם אבל לדאוג להיות פחות טוב משר ספרדית(ממעוז). כדי שאוכל אולי לבדוק אותכם ולרדת עליכם כי אצלי אין כזה דבר מטעויות לומדים כי אסור לטעות בעצם. בפייסבוק יש לי חברים מספרד והם כותבים בצורה שאתה ישר תחשוב שהם כותבים עם שגיאות אבל בעצם זה בכוונה כך זה בין חברים. ואם אתה לא יודע על זה כניראה ....טוב לא חשוב.

למעלה