מדוע אין מספיק רוקדים מתחילים ו-...

בי

New member
סליחה. טעיתי.

כנראה לא הסתכלתי טוב בלוח והיה נראה לי שההשתלמויות בשבת. אני לא חושבת שהאירגון צריך להילחם על כניסות חינם להרקדות. זה אמור להיות אינטרס של המדריכים שייכנסו לחוגים שלהם רוקדים טובים ובעלי ידע. סתם ציינתי את מה ששמעתי במיקרה בשבוע האחרון. קיבלתי בשמחה את התמונה. תודה על המאמץ. לאור זה שסיפרת לי שהיתה כתבה שלמה ברוקדים אני חושבת שמיותר לשאול עליה בפורום, כי הרוב ידעו את התשובה.

הכתבות על ברוך אגדתי היו

בעיתוני רוקדים מהעבר הרחוק. אם אינני ממש בתחילת הדרך (1989) ועוד פעם אחר כך בהקשר לסרטים שיצר והתמונות שצייר. תשובות טובות עליו ועל ציוריו ופעולו תוכלי לקבל ממירי קרימולובסקי. מעבר לכך רוב חברי הפורום, לצערי, אינם מנויים ב"רוקדים" אבל אף פעם לא מאוחר. חוץ מזה לשאול תמיד אפשר ויש בפורום מומחים לא מעטים שאינם "קוטלי קנים" ואני בטוח שהאחרים ילמדו גם מהשאלות וגם מהתשובות. לשם כך נועד הפורום

לירון - לא בי ולא אני מסכימות איתך

הארגון הוא הגוף שאמור לדחוף את הנושא אם יש לו אינטרס שכולם - אבל כולם - ישלמו לו את דמי הארגון ואם הוא רוצה להיות חזק - אנחנו מחזיקי התעודה שלא מרקידים - אנחנו הרוב ועלינו הארגון סומך, לכן לא ננקטו הצעדים המתאימים לדחוף את הנושא ועל כך אני וחברי מוחים וזו זכותינו - בפעם ה,"אלף".

אמרתי לכן כבר קודם

"תדחפו" - תלחמו על דעותיכן, רצונותיכן, עקרונותיכן והכל אבל מבפנים מתןך עמדה של שותפות ולא של תעשו בשבילי משהו כדי שיהיה כדאי לי (כלכלית?) לתמוך ברעיון היפה שאתם רוצים לקדם (עידוד המחול העממי למבוגרים וצעירים כאחד)

לבי - ארגון המדריכים

סליחה, רואים שאינך מעודכנת לנעשה בארגון, וזה מתבטא במה שכתבת, איני יודע אם היית חברת ארגון או לא, בכל אופן זה לא משנה את העובדות. למשל: ההשתלמויות - כבר שלוש שנים נערכות בימי שישי בגלל הסיבה שציינת ותוך התחשבות בציבור המדריכים שומרי שבת. אז אנא ממך. במידה ואת מעונינת להתעדכן בדברים נוספים, את יכולה לפנות לאנשים הנכונים. להבא כדאי לך לבדוק לפני ש...!!!

בי

New member
לא נעלבתי

לא הגבתי כי חשבתי שהעניין מוצה. כתבתי שטעיתי כשהסתכלתי בלוח, לוח שנתי. אני באמת לא מעודכנת בנעשה באירגון. אין לי מאיפה להתעדכן, ואני לא חושבת שדיבור עם חברים אחרים זו הדרך. באתר מרקיד לא ראיתי חומר, ולא זכור לי שבשנים בהם הייתי חברה קיבלתי עידכון כלשהו. אתה לא מכיר אותי, אבל אני רוקדת עשרות שנים, ונושא ריקודי העם אכן קרוב לליבי וחשוב לי, ואם הייתי בטוחה שאני תורמת במשהו ע"י חברותי באירגון ייתכן והייתי מחדשת את חברותי ללא קשר לכניסות חינם או להשתלמויות, שאני לא יודעת מה אופיים כיום. דוגמא חשובה היא פסטיבל כרמיאל. אני לא יודעת מי מחליט מה. בשנים הראשונות לא זכור לי שהיתה פניה לכלל החברים להציע, או להשתתף בדיונים על התכנים או האירגון, והאירגון היה לוקה מאד מאד. אתה יכול למצוא בדפים הקודמים כאן את המכתב שכתבו ניר וחגית לגבי הפסטיבל, ולא רק שהדברים לא יושמו, הם בכלל לא נענו. היופי של ריקודי העם הוא בכך שהוא מאגד את כל שכבות העם. רוקדים ביחד רופאים לצד מוכרים בשוק, וכולם שמחים יחדיו, וזה נהדר. אבל כשמגיעים להחלטות ואירגון, דומני שכדאי להיעזר באנשים היותר אינטליגנטים, כדי לקבל תוצאות יותר טובות, ואני לא משוכנעת שכך נעשה. ואני חוזרת לחגית וניר, זוג ברמה הגבוהה ביותר מכל הבחינות, שהנושא חשוב להם, ורואים זאת במכתביהם, שלא זכו לתגובה וגם לא נקראו לעזרה. נראה לי שהאירגון מתנהל בחבורה סגורה של האנשים המחליטים שמתיעצים באנשי שלומם ולא בכלל המדריכים. לא התכוונתי להאשים או להטיל דופי במישהו ספציפי או בחברים מסויימים. רק להסביר את התחושה הלא משמחת שיש לי לגבי האירגון. אולי כיום הדברים שונים אבל אני בספק.

לבי - אמנם אמרו שאנו חברות

ירון מישר חושב שאנו חברות יתכן בגלל שאנו תואמות מחשבה... הוויכוח שלי עם הארגון היה שיש הרבה מאד מחזיקי כרטיסים שהם הם מחזיקים את הארגון כיוון שהמרקידים אינטרסנטים לשלם להם כדי לשמור על זכויותיהם ואילו אנו המדריכים בעלי התעודה שאמורים לשלם לארגון - לא זוכים להנחה שהבטיחו לנו. אם הארגון רוצה להיות חזק הוא חייב לתגמל את כל בעלי התעודות, בהנחה, כפי שהתחייב, כיוון שהמדריכים/מרקידים יודעים לדאוג לעצמם והם מכניסים את חבריהם ברשימה בפתח ההרקדה. אז יוצא שבעלי התעודות בעצם מחזיקים את הארגון ואת המדריכים ולא מפוצים. על כך הויכוח שלי עם הארגון ולכן כפי שהסברתי פעמים רבות אני לא מוכנה לשלם להם - עד שיסדירו את העניין. ובכך, אנו תממי דיעים - יש הפלייה מסויימת.

למעלה