מדוע משתמש בפורום קרא למישהו "זבל" ומה

י ו ר ם 7

New member
מדוע משתמש בפורום קרא למישהו "זבל" ומה

הסיבה שהוא קורא "נרפים" האם יש כאן בירור ובדיקה הוגנת
לחריגה הזאת ורציתי לשאול מה זה אומר שהפורום הוא מטעם עמותת "לשמה"

י ו ר ם 7

New member
יש נהלים ברורים בהקשר למשתמשי הפורום וזה לא

מקום לאיזה "חיסול חשבונות" שעולה בדמיונם של משתמשים
אפשר ויכוחים , הערות שוליות (לא משמעותיות) ולא אלימות מילולית.
אין כאן בפורום מקום לאלימות נקודה.
מי שחורג מהנהלים של מנהלת הפורומים מטעם "טפוז" חייב לקבל את הדין.

י ו ר ם 7

New member
אי אפשר להפוך אותך למשהו שאתה לא רוצה !!

אני ממליץ לכם לעשות מצוות בסתר , לדעת גדולים ממני
מצוות שכאלה מאד עוזרות לנפש
לא סתם ואהבת לרעך כמוך אלא גם "אני.....

יחיאב אני דיברתי בשיא הרצינות ומאוד

מבקש שתחזיר את מה שכתבתי. אני מוכן להראות לך שכל מה שכתבתי מופיע אצל הרמב"ם (לא היית מוחק את דבריו נכון?)

יחיאב, אני מתפלא עליך

לא ציפיתי ממך לפגיעה גסה כזו בחופש הביטוי. האם עלי לראות בכך סימן להתדרדרות של הפורום?
אני רק מקווה שתהיה מודע לכך שבחודשים הקרובים דרושה לך זהירות יתרה, בשביל שלא תיהפך להנהלה קטלנית חס וחלילה

בכל אופן - עוד לא מאוחר לתקן. שערי תשובה אף פעם לא ננעלים.

נ.ב. תומר, שרשרתי את תגובתי אליך כדי שההודעה לא תידחף לתחתית השרשור.

במצב רגיל הדברים שלך היו עוברים את הרדאר שלי

אבל יורם נפגע מאיזה מעשה שעשיתי כלפיו (שאני לא יכול לפרט אותו כאן - אם הוא ירצה הוא יפרט) ומאז הוא בסוג של תקל איתי.
אתם רואים את ההודעות המרומזות שלו כאן מהשבוע האחרון על כך שהוא הגיע למסקנה שהפורום אינו מקום סימפטי או בטוח. הוא הגיש עלי תלונה להנהלת הפורום בעניין הודעות שלו שמחקתי (ואתם יודעים שאני ממש לא ממהר למחוק הודעות).
אז כשמישהו "חם" עלי ומחפש איך לחבל ולסכסך, אני לא צריך לתת לו תחמושת. אם הייתי משאיר את ההודעה בה קראת לו כביכול בהמה, הוא היה מיד מתלונן להנהלת הפורומים שמנהל הפורום לא עושה את עבודתו...

אז תבינו אותי. לא קלה היא עבודתו של מנהל הפורום

אני מצטער על הבלגן

תשמע זה ממש מוזר הענין הזה עם יורם. מהתחלה הוא רמז רמזים שלא הבנתי אבל זה לא נדיר שאני לא מבין אותו אז לא יחסתי לזה חשיבות. העובדה היא שאני לא ממש מכיר את יורם מעבר לפורום הוא מוזמן להתקשר אלי לטלפון ולקבל תמונה שלי או להפגש אם הוא רוצה ולהווכח שהוא כנראה מבלבל אותי עם מישהו אחר. אני יודע שאתה לא ממהר למחוק בלשון המעטה. מבחינתי אין שום צורך להחזיר את ההודעה אם זה יכול להקל במשהו. אתה גם יכול למחוק עוד הודעות שנראות לך בעייתיות (אני מדבר כמובן על הודעות שלי). שיהיה בהצלחה. ויורם - אתה כמעט בטוח מתבלבל בבנאדם !

אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק

אבל תאמין לי שאתה מתבלבל. אתה באמת חושב שהלשנה לתפוז היא נתיב מכובד ? אני לא יודע באילו הודעות מדובר, אבל יחיאב לא מוחק סתם ואתה עצמך אמרת זאת. אתה מודע לכך שאתה פוגע פה בכולם ? אנשים רגילים לדבר חופשי ופתאום יש אדם שפונה להנהלת תפוז. אם תרצה להפגש אין בעיה תגיד לי איפה ואם זה לא רחוק אבוא. יש היום גם סקייפ.

רק עכשיו שמתי לב לתוספת "אם אתה רוצה"

אני מה יש לי לרצות ? אני פשוט מנסה להסביר לך שאתה ככל הנראה מתבלבל בזיהוי. אם אני יכול לשכנע אותך באמצעי טכני פשוט כמו טלפון אז סבבה.

י ו ר ם 7

New member
,תתחדש על הרדאר,העיקר הבריאות !! יחיאב יקר לא

הגשתי עליך תלונה בהקשר למחיקת ההודעות פשוט אני לא מבין למה מחקת את
ההודעות שלי.מבחינת הגיל שלנו שלי ושלך היית יכול להיות ילדי ותאמין לי שחינוך "טוב"
היית מקבל על בטוח.אני לא יודע ממי אתה קיבלת את החינוך שלך אני לא מכיר את ההורים
שלך ואת המשפחה שלך אולי תספר לנו - איך היה החינוך בבית.?

למעלה