קצת סותר, אבל..בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif
ובמיוחד לכל המתוקיזות!! אבל האמת שזה בוקר מאוד קשה , אתמול התפוצצה לנו בפנים פרשה ששאת, שון, תיארת אותה באופן נוקב ומדויק. אכן, ס ד ו ם ו ע מ ו ר ה בהחלט בסלנג שלנו ו(כנאה בקרוב בשימוש הרבה יותר רחב) = "מדינה זונה מדינה מוצצת". חבל אפילו לפרט את הכתבה כאן, בעיקר שחקירה בתחילת דרכה. אבל איך לא לחשוב על הפרשות והחקירות האחרות שצמרת שלנו מעורבת בהן... גואל נפש, טוב שבורסה עדיין לא הגיבה בצורה רצינית... שזה מביא אותי לעוד גיבור של הבוקר - חלוץ. בחדשות הבוקר הוא מביא נימוק לאי רצון שלו להתייחס לאמצעיי החקירה ולהתפטר: "אני לא כוכב נולד, ולא מצבעים בשבילי באסמאסים. ואני לא שומע מממונים עליי קריאות להתפטרות" לא יכולה לעבור בשתיקה עלה ביטוי כזה מוצלח - הממונים כנראה בזמן הקרוב יהיו עסוקים בפרשה ששון הזכירה אותה ובהרבה אחרות - ממונים על ג'קו פועלים באחריות רבה יותר, אז טמירה, קריאה נרגשת - אולי תרחיבי פעילות וקחי לידיך גם את העניינים האחרים - אם פרץ יכול, אז גם צביקה הדר יוכל - לא יכולה לא להביא ציטוט מעצמי : "ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלהווי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו." שון, אולי את זוכרת, זה מטוקבק לפיני בדש, 13/09/06 מי שמעוניין , תגובה מס 234, ואם יש זמן, אז גם – 37