"מדינה זונה מדינה מוצצת" כתב אחד

TaL53

New member
הבעיה היא

שג'ו לא כתב את זה מתוך רגש עמוק למה שקורה במדינה אלא מתך כוונה לקבל קצת צומי מהתקשרות ולצאת מביצת האלמוניות שלו בדומה למה שאביב גפן עשה עם "אנחנו דור מזוין". אולי צריך להתרעם על זה...

Nova5

New member
טל, חומד, אתה כנראה

הבאת לג'קו את הנייר, כשהוא כתב את זה, או להלוות לו עט? או שג'קו בכבודו ובעצמו התקשר אליך וסיפר על הכוונות והרגשות שלו? מה שידוע מעיתונות, זה שהוא עומד מאחורי הדברים, הייתה להם בהרכב הסתייגות מאוד גדולה לגבי השיר הזה, הם הבינו שזה יעשה בלגן, אבל העיקר לתת בראש שידברו עליהם. מכאן עד הטענה שלך האם הוא כתב את זה מתוך רגש עמוק או רדוד - ארוכה הדרך סחתיין על החתימה, טל

TaL53

New member
את הנייר ואת העט הוא הביא בעצמו

וגם את הרעיונות המוצלחים שלו. אולי אם תוציא את השעווה מהאוזניים ותקרא את הרעיון הנודע לשמצה תמצא שם התייחסות לאותו השיר. בראיון גק'ו מודה שהשיר שנכתב היה פרובוקטיבי מסיבה אחת- הרצון להתפרסם כי לפי תורתו ואמונתו רק מי שפרובוקטיבי מספיק מתייחסים אליו.

glitter8

New member
העלבת לנו את נובה!

דבר ראשון..דבר אליה בלשון נקבה... לגבי התוכן...היא כבר תענה בעצמה..("מעולה בהדגמות"..)

Nova5

New member
טל, תודה על העצה, כרגע הוצאתי

השעווה מהאוזניים , רוצה להזכיר לך, שאם אתה רוצה הוכחות ישירות, אז לפחות תשתמש בדיבור ישיר של האדם, (עד כמה שהוא יכול להיות ישיר בעיתונות צהבהבה של "7 לילות) ולא בספקולציות , פרי העט של אותם כתבים שראיינו אותו. ג'קו לא השתמש במילה "פרובוקטיבי" ולא חיפש פרסום, אלא רצה ש"ידברו עליהם", אם שכחת, יש לו גם שותף לשיר הזה. מותר ליוצר לרצות שיידברו עליו, ובטח לא שייכת לג'קו מסקנה "כי לפי תורתו ואמונתו רק מי שפרובוקטיבי מספיק מתייחסים אליו. " ואם אתה מספיק פתוח לשמוע מה אני חושבת על " תורתו ואמונתו " - הוא יוצר אחרון שצריך פרובוקציות, כדי להתפרסם. הוא צריך רק לכתוב, להלחין ולשיר

שונית 7

New member
טל החמוד(???) אתה מכיר את השירים

של ג' קו? יש לו 1000 שירים.קראת? התעניינת? דיברת איתו? את כל תורת אייזנברג אתה מסיק מכתבה אחת לא מאוזנת ומגמתית.אתה לא נותן קרדיט לפורום האינטיליגנטי הזה שפה מכירים אותו אנשים קצת יותר טוב.חוץ מזה לא משנה למה התכוון היום יותר מתמיד השיר מתאים לתחושה שלי לגבי המדינה ותאמין לי שאני לא נוטה להתבטא כך בד"כ. בנוסף גם אם נצא מנקודת הנחה ששלח את השיר במגמה להתפרסם לפני 4 שנים:למה שידרו את השיר בגלצ יום אחרי הזכיה כשהם ידעו עליו כל הזמן?

שון, אכן סדום ועמורה...

אמנם ביטוי עתיק אבל לא פחות גס ונוקב מ"מדינה זונה"....

shongold

New member
קרן הרבה יותר מהביטוי שהשתמש

מיודענו הנלבב. המשמעות הינה בחלקה כמובן כאוס מוחלט - תהו ובוהו!!!!!!!

shongold

New member
השלמה: ביטוי הרבה יותר חזק נוקב

עמוק ונחרץ ! גם בהתייחס לשפה ..המדוברת של ימינו!!!

Nova5

New member
קצת סותר, אבל..בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

ובמיוחד לכל המתוקיזות!! אבל האמת שזה בוקר מאוד קשה , אתמול התפוצצה לנו בפנים פרשה ששאת, שון, תיארת אותה באופן נוקב ומדויק. אכן, ס ד ו ם ו ע מ ו ר ה בהחלט בסלנג שלנו ו(כנאה בקרוב בשימוש הרבה יותר רחב) = "מדינה זונה מדינה מוצצת". חבל אפילו לפרט את הכתבה כאן, בעיקר שחקירה בתחילת דרכה. אבל איך לא לחשוב על הפרשות והחקירות האחרות שצמרת שלנו מעורבת בהן... גואל נפש, טוב שבורסה עדיין לא הגיבה בצורה רצינית... שזה מביא אותי לעוד גיבור של הבוקר - חלוץ. בחדשות הבוקר הוא מביא נימוק לאי רצון שלו להתייחס לאמצעיי החקירה ולהתפטר: "אני לא כוכב נולד, ולא מצבעים בשבילי באסמאסים. ואני לא שומע מממונים עליי קריאות להתפטרות" לא יכולה לעבור בשתיקה עלה ביטוי כזה מוצלח - הממונים כנראה בזמן הקרוב יהיו עסוקים בפרשה ששון הזכירה אותה ובהרבה אחרות - ממונים על ג'קו פועלים באחריות רבה יותר, אז טמירה, קריאה נרגשת - אולי תרחיבי פעילות וקחי לידיך גם את העניינים האחרים - אם פרץ יכול, אז גם צביקה הדר יוכל - לא יכולה לא להביא ציטוט מעצמי : "ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלהווי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו." שון, אולי את זוכרת, זה מטוקבק לפיני בדש, 13/09/06 מי שמעוניין , תגובה מס 234, ואם יש זמן, אז גם – 37

שונית 7

New member
הי נובה ...אולי באמת כדאי שיצביעו

בשבילו ובשביל שאר מנהיגי המדינה הז.... והמ.... הזו באסאמאסים וגם יורידו אותם באסאמאסים

Nova5

New member
האמת, מכל הבחירות האחרונות...

בחירה של ג'קו הייתה הכי ראויה ומתאימה

Nova5

New member
חחח זה בדיוק ההפך

ממה שאמר בן... כספית ברעיון "ההתנצלות" שלו "פשוט הוא נפל בזמן הלא נכון במקום הלא נכון". יקח עוד קצת "זמן לא נכון" עד שכספית יבין מי באמת "נפל" כאן, ומי נמצא ב"מקום לא נכון" קקו קקו

shongold

New member
נובה את גדולה החיבור שעשית לחלוץ

כל חלקי הפסיפס מסתדרים לאט לאט חייבת שוב לצטט את הציטוט שלך של דן חלוץ רמטכ"לנו הנערץ...: "אני לא בכוכב נולד, ולא מצביעים עבורי באס-אם-סים" - איזה חיבור נפלא כשכולם רוצה לבעוט אותו החוצה. שגם מתחבר לנו עם פיני בדש..'חביבנו משכבר הימים'...עם האמירות האלמותיות שטרם נשכחו וללא ספק התגובה שלך היתה בינגו!!! הכל מתמוטט לנו ועדין ובעצם אנו רואים את קצה הקרחון. ואגב נובה החקירה המדוברת אינה בתחילתה על פי מקורות יודעי דבר החקירה מתנהלת מזה שנתיים. סדום ועמורה זה הרבה הרבה יותר נוקב ממדינה זונה ומדינה מוצצת - תשאלו רבנים.....

Nova5

New member
החקירה מתנהלת מזה שנתיים?!

איזו בושה... תודה על התיקון, שון

למעלה