"מדינה זונה מדינה מוצצת" כתב אחד

a d i d a s 2 1

New member
אה אוקיי.... זה כאן..

אז ראיתי את זה גם ואין ספק שכמו שג'קו "למד" "לדבר" גם חלוץ צריך ללמוד דרושים שלושה יועצי תקשורת לאדם חלוצי מאוד! הבורסה...חבל שחלוץ לא הודיע גם לאמא שלי, היא היתה שולחת לו סמס...בטוח!

rifkin1

New member
היה לי ממש עצוב לקרוא את זה !!!

אין לם מושג כמה הייתי רוצה שהמשפט הזה יהיה סתם משפט בשיר של רוקר מורד שהחל את דרכו...

rifkin1

New member
ןעוד משהו

כולכם שוכחים את הטיימינג שבו פורסם "השיר של ג'קו" (שלא באשמתו כן? השיר הוא ישן) ואת הטיימינג של אמירותיו: מלחמת לבנון השניה!!! נכון, דבריו נכונים בהחלט אבל לא נאמרו במקום הנכון ולא בזמן הנכון ולכן הפילו אותו וזעמו עליו ותאמינו לי שהוא יודע את זה. אני מצטערת, אבל אני עדיין לא אוהבת שמדברים ככה על המדינה שלי. אפילו שהדברים נכונים הם עדיין כואבים...מאוד!

Nova5

New member
כואב, נכון, אבל

עוד יותר מדגיש את הניגוד המדובר בין "ארץ" ו"מדינה"

Nova5

New member
ריף, תביא לי שורה אחת

מהשירים שלו, ואפילו של ג'מוס, שמתאימה שהגדרה "רוקר מורד שהחל את דרכו"

rifkin1

New member
טוב, אז לא מורד...

"רוקר מחונן ומוכשר שרק החל את דרכו"

Nova5

New member
חחח, ריף, לא התכוונתי לקבל ליטופים

פשוט רציתי להגיד ששירים שלו מאוד בוגרים, ולא מתאימים להגדרה של רוקר שמתחיל את דרכו. וזה גם לא פלא, את דרכו הוא התחיל משהו בגיל 10 ובקשר למרד, אין כאן שום מרד, ואגב שום פוליטיקה - בן אדם פשוט קובע עובדות בשטח

shongold

New member
חייבת להוסיף איננו חיים בחלל ריק

לגבי הנושא שבכותרת שתבינו עד כמה הגענו לקצה התהום במדינה הנחמדה שלנו: במשטרה קובעים שזו אחת מפרשיות השחיתות המחמורות במדינה: אנשי עסקים התשלטו על רשות המיסים של ישראל באמצעות מינוי מקורביהם לתפקידי מפתח - וקבלו הקלות מס בשווי מיליוני שקלים. החשש: גבית המיסים תתעכב בגלל הפרשה, ולמדינה ייגרם נזק של עשות מליוני שקלים. רשות המיסים - אין תפקיד ציבורי הדורד ידיים נקיות יותר. אם בו נפלה שלהבת, היער כולו עולה באש! המנגנון הרשות מנוהל בנוסח המאפיה. כמעט שכחנו: מסתיימות ההכנות לכתב האישום החמור נגד נשיא המדינה. איפה יש עוד דמוקרטיה מתוקנת שבה עוצרים את ראשי רשויות המס, מעמידים לדין את שר המשפטים, חוקרים פרשיות כסף סבוכות אצל ראש הממשלה ואצל שר האוצר ופותחים תיק אחר תיק לכה רבים בצמרת המדינה ? אין כזאת חוץ מישראל 2006,מדינה כל כך מצליחה וכל כך מסריחה! אם אכן עשו בכירי המס רק במקצת מהחשדות שמייחסת להם המשפטרה , תיהיה זו קריסה נוראית של מערכת השירות הציבורי. שחיתות ציבורית בצמרת מנגנון המיסים מסוכנים יותר לאיתנותה של החברה הישראלית ממתקפה של החיזבאללה או ממעצר של ראש ממשלה או שר. זו פגיעה אנושה בחוט השדרה של המדינה: שמנגנון המיסים רקוב, כל הגוף רקוב!

rifkin1

New member
כמו שאבי אמר:

דוד בן-גוריון ומנחם בגין בוודאי מתהפכים בקברם עכשיו...

שונית 7

New member
כפיתוש את זוכרת למה ג'קו לא

הצביע?כמה מתאים המשפט הזה היום.גם לי לא מתחשק להזיז את ה-ת.....שלי בשבילם

a d i d a s 2 1

New member
בדיוק מה שאמרתי גם אז ולא רק היום

בבחירות האחרונות פשוט לא היה למי להצביע... מושחתים נמאסתם...!! ועכשיו בלי קשר, לפני כמה שעות צפיתי לרגע שניים בחדשות והרמטכ"ל החמוד שלנו אומר: "אני לא כוכב נולד. אני לא נבחרתי ע"י העם בסמסים, לכן לא אתפטר" כמובן, ענה את זה כשנשאל למה הוא לא מתפטר מתפקידו עכשיו מה שיש לי להגיד לאדון חלוץ הנכבד... זה ממש כמו שג'קו אמר.. מי שצריך להיות רמטכל, שיהיה רמטכל מי שצריך להיות כוכב נולד, שיהיה כוכב נולד!

שונית 7

New member
נובה הביאה את זה בבוקר ואמרתי

שאולי כדאי לבחור את כל נבחרי האומה ואנשי צבא באסמאסים וכך גם להוריד אותם!!!!!

a d i d a s 2 1

New member
אה אוקיי אני בעד לגמרי...

רמטכ"ל נולד, שלחו סמס לטמירה יש לה משהו חדש בידיים שיתפוס רמטכל נולד 1, 2, 3..ועל ה-4 עושים חרם!

glitter8

New member
גם אני לא הצבעתי בבחירות..

באמת לא היה למי.. בצבא אמנם שירתתי, אבל לו יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה... שנתיים בשכם תרמו לי בעיקר לסיוטים בלילה. מוותרת בכיף.

a d i d a s 2 1

New member
הצבעתי בבחירות...

רק שחשבתי כל הזמן שאין למי להצביע... וגם אחרי שהצבעתי שאלתי את עצמי למה זה טוב... בדיוק בגלל זה כשעוד היתה המהומה על זה שג'קו לא רצה להזיז את התחת.. שאלתי את עצמי על מה הביג דיל כיבינימאט... ומי שהצביעו השאר עבורם יותר טוב?!

למעלה