מדינת ישראל של 2012 היא ארץ הקולטת ....

ALLEGRO10

New member
כמו שציינתי המדינה מזרימה כסף לקליטת אקדמאים

וזה בלי שום קואליציה פוליטית.
האם אתה מתנגד לפרוייקט החזרת האקדמאים?

לגבי "כספי החלוקה" זה תוצאה של שיטת הבחירות. כל מפלגה חילקה כסף כדי לקיים קואליציה בראשותה ואין מנהג הליכוד שונה. כי זה צורך קיומי בדמוקרטיה הפרלמנטרית שלנו. כפי שטענתי, כדי למנוע את התופעה הזאת, צריך רק להעלות את אחוז החסימה מ-1.5% ל-5% ואז תתגבשנה 2-4 מפלגות גדולות וייעלמו לנו כמה מפלגות מדף זמניות. המפלגה הגדולה תצליח להקים ממשלה לבדה או עם שותפה גדולה אחת בלי "כספי חלוקה". עד אז מיותר ליילל על התופעה שהתחילה ב-1948.

jackie111

Well-known member
ואני קורא בידיעה

את המשיכה שיוצרת ארה"ב למהגרים מכל העולם
להגיע לשם כדי לקדם את עצמם ואת המדינה.

הלוואי עלינו שהיינו אבן שואבת למדענים מכל הצבעים
ומכל המינים כולל ישראלים שהצטיינו בתחומם והגרו
לחו"ל.

הם יבואו לפה ויקדמו את המחקר ומדע בישראל.

רק חבל שאלו חלומות בלבד זה לא יקרה עם קואליציה
כזאת.

אובאמה הבריח את כל המדענים

עם מדינת הרווחה והאבטלה שיצר.בזמן ממשלת רבין כולם ברחו מהמדינה בגלל הפיגועים.

ALLEGRO10

New member
אתה יכול לקרוא איפה שאתה רוצה

בפועל ארה"ב מושכת פחות ופחות מדענים זרים. לכן ישנה מגמת חזרה גם אצל חלק מהישראלים שמקורות פרנסתם הצטמצם או פסק או שיש חשש שהוא ייפסק. ב-4 השנים האחרונות יצאו הרבה מפעלים אמריקאים לחו"ל, בעיקר למזרח אסיה, וזה פגע עוד יותר במדיניותו הכלכלית של אובמה.

אז אתה יכול להמשיך ולחלום על אמריקה. בינתיים היא רק חלום שהתייבש.

MARIA40

New member
לעומת זאת אנחנו משמשים אבן שואבת לכל

המובטלים היהודים החדשים מארה"ב, ומארצות העולם שבאים להתישב בשטחים ולקבל דירות בחינם ותנאי חיים משופרים.על חשבון כלל אזרחי המדינה הנאנקים תחת עול מיסים מהכבדים בעולםהמערבי.

MARIA40

New member
אמנם היו לי הצעות בערבר { להשקיע }..קרי

לעבור לגור באחת מההתנחלויות {בן דודי מתגורר באחת ההתנחלויות ביו"ש ,וקרוב משפחה אחר הוא ממפוני גוש קטיף } כדי שבבוא היום אקטוף קופון לא רע מהמדינה. העדפתי להתקדם בחיים בדרך אחרת...וכנראה שלא תעיתי .

אז תתמוך במשפחתך

אני מאחל לך הצלחה וקידום בחיים,גם אני הצלחתי בחיים ואינני גר בישובי ביהודה ובשומרון.
אבל יש לי חברים שאין להם אבא חלפן והם במצוקת דיור וניצלו הטבות מס לגור באיכות חיים באריאל,תפוח,קרני שומרון.
פשוט קשה לאנשים לקנות דירה בתחומי הקו הירוק אז הם ניצלו את מה שהמדינה נתנה להם,זה התחיל בימי גולדה,רבין,פרס,ממשלות העבודה.

למעלה