מהבוקר

../images/Emo41.gifטוב אז ברוח החג...../images/Emo41.gif

איפה אתם עושים? עם מי? והאם גם אתם כמוני, שונאים דבש?

meytula

New member
קדימה אני ראשונה../images/Emo9.gif

חוגגת את החג אצל חמותי,עם כל המישפחה של בעלי ,הורי ואחותי כי אחי חוגג בניו יורק
חג ראשון עם דניאל
הביאו לי כל כך הרבה מתנות ובגדים לדניאל שאני יכולה שנתיים לא לקנות לה כלום
ועדיין יש לי חשק ללכת לקנות לה בגד לערב חג
אני דווקא אוהבת דבש,עוגת דבש,טוסט עם דבש וחמאה(את זה למדתי לאכול בהריון בגלל זה עליתי 14 קילו
) אגב אני מכינה נסטי טבעי בבית ומכניסה לשם כפית דבש כשהתה עוד חם וכשזה מתקרר זה מקבל טעם סוף הדרך
חג שמח לכולם
שתהייה לכולנו שנה מתוקה כדבש

meytula

New member
וכשיש פרוטקציות בשילב אז בכלל..../images/Emo6.gif

ללא ספק,חמותי ואבא שלי עושים את כל החג לשמח ומבדר,היא אישה מאוד מיוחדת ותמיד בחגים היא מכינה מנות אשיות,למשל את המנות היא מגישה עם השמות הפרטיים של כל אחד ואם יש רוטב היא מייצרת מהרוטב את השמות ואם אין רוטב היא מעצבת עם ירק או ירקות שחותכת בצורת אותיות. ותמיד קונה משהו סמלי לכולם,לא משנה איזה חג,גם בפורים
ואבא שלי ,שלום קטורזה בקטנה כזה

בוקר אור, מצטרפת ועונה../images/Emo140.gif

חוגגת אצל אשתו של אבי. אבי נפטר מסרטן לפני חמישה חודשים באופן מפתיע (לא ידע שהוא חולה ותוך חודש מת) אז זה חג ראשון בלעדיו, עדיין לא יודעת מאיפה אני אוספת כוחות ועוברת את זה בשלום, קשה. קשה. יהיו איתנו אחותי הקטנה והחבר שלה אחותי , בעלה והילדים אחי והכלב של אחותי , חלק בלתי נפרד מארוחות חג. דבש? אוהבת רק עם תפוחים, בעוגות אוהבת אותו פחות.

meytula

New member
צלילוש../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך יקירה
הכוחות באים בעיקר מהמישפחה ,חג שעבר חוויתי את הקושי הזה עם סבא שלי שנפטר מהמחלה ונאחזתי בעיקר בקרובים אלי,במישפחה שלי כי רק איתם מתחזקים . שיהיהלך חג שמח ושנה מתוקה

poseidon111

Active member
תנחומי הכנים.אני איבדתי את אבי בדיוק לפני חצי

שנה.אימי איבדה את אהוב ליבה מזה 65 שנה.היא עדיין באבל ומדברת איתו במחשבותיה.אני עדיין בסוג של הכחשה.

תודה לכם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על המילים החמות, אני עוד לא מעכלת שזה מה שקרה. עדיין בשלב הכעס ושואלת למה, למה דוקא הוא ולמה עכשיו.....(היה בן 64 בדיוק),תשובות כמובן שאין ולא יהיו. המשפחה באמת מחבקת ותומכת אנחנו קרובים, אבל היום יום חסר אותו מאוד. משתדלת לשמור על שגרה ולהמשיך כרגיל (צפייה בתוכניות ריאלטי למשל דוחקת מחשבות כואבות יותר) בסוף יהיה בסדר, מקוה...:)) שוב תודה, לא התכוונתי להעכיר את האוירה

וכמותן תנחומי גם לך פוסידון

שקועה באבל של עצמי....מצטערת לשמוע על אביך, שולחת חיבוק ואת תנחומי.

easternstar

New member
תנחומי, פוסידון../images/Emo201.gif

אין מילים בפי לנוכח אבידה כזאת. כעת קראתי את מה שכתבת
קבל את השתתפותי בצערך. שלא תדעו יותר צער.

למעלה