מהבוקר

easternstar

New member
אוי צליל..כרגע קראתי שגם אצלך היה אבל../images/Emo201.gif

אני משתתף בצערכם.
כל כך עצוב שאין מילים בפי.
זו גבורה אמיתית להיות כזאת אופטימית ומלאת חיוכים ואהבה כמו שאת.
חיבוק גדול ממני

תודה סטאר, החיים חזקים יותר מהכל

החיוכים והשמחה ממשיכים איתנו לצד העצב הגדול, אין ברירה אחרת...:)

adiyon2

New member
צליל כמה עצוב

שלא תדעי עוד צער
. תמיד נראה שההורים שלנו יחיו לנצח. גם אבא שלי נפטר בהפתעה, זה היה לפני המון שנים. לומדים לחיות עם הגעגוע.

שאפולי

New member
האמת שאין לי השנה שום רוח חג../images/Emo199.gif

אבל אני עושה אצל אמא שלי עם המשפחה המורחבת שלה (סבתא שלי והדודים) וכמובן המשפחה המורחבת שלי (בעלי כל האחים שלי וכו') דבש בגדול אני אוהבת אבל לא בתה!!!!!! באופן כללי יצא לי לטעום דבש מזה דוחה.

meytula

New member
בוקר טוב ליי../images/Emo24.gif

נראה לי ישתמשו במילה הזאת בגלל התוכנית שהשתתף בה שזה כמו ה''רווק''. גם לגיא גיאור קראו ככה למרות שהיה עם דפנה דניאל בטח מחכה לו לארוחת בוקר,זה מה שנראה שהוא קנה
תודה על הקישור

מיטל, צריכה לשתף אותך ש...

הראתי לגדולה שלי (16) את התמונה של איתן עם כפכפי ה'שלא נדע מצרות שלו' והיא אמרה - "אמא, אין לך מושג בשיט, זה הכי מ-גניב היום, יש את זה במלא צבעים וכולם הולכים עם זה'. והוסיפה 'קוראים לזה נעלי רוסים'
אז כנראה שאיתן שלנו הוא מוביל אופנה..ואנחנו פשוט לא ידענו...

בואנה, הכפכפים האלו זה כזה רטרו

ורק הגברים היו הולכים איתם וזה היה רק בצבעים כמו אלו שאיתן הולך. עכשיו, גם גברים, גם נשים.. בכל מיני צבעים. איכס!

poseidon111

Active member
גם הבן שלי אמר שהוא רוצה כאלו.אמרתי לו

זה פרחי,אמר לי אתה לא מבין.

אני בכלל חשבתי שהם נשארו לאיתן מתקופת השחייה

מי חשב שעוד מוכרים דבר כזה בחנויות, זה פאסה! אבל מה אנחנו מבינים? רק שלא יכניסו את זה הביתה.....

שאפולי

New member
גמני!

ואני כן מבינה
זה באמת לדעתי מבחינת איתן גימיק שקורץ לימיו כשחיין הוא הכניס את זה לאופנה או שזה נכנ ס בעקבותיו- זאת השאלה< בכל מקרה- מזעזע.

meytula

New member
כפכפי רוסים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך הדבר המכוער הזה הפך לאייקון אופנה
אם בעלי יקנה כפכפים כאלה זה ברור לו שהוא לא מכניס אותם הבייתה

mmeny

New member
בוקר טוב,מה נעשה עכשיו?

כל המתח העצבים,הספקות "מכור לא מכור" בסוף נשארנו עם טעם מר בפה. אבל מה עושים הלאה?

mmeny

New member
סתם צופה שלא הגיב הרבה

ויש לי סקופ עבורכם : הציעו לי לנהל את הפורום הזה,אבל מחוסר זמן ורצון ויתרתי סקופ שני יהיה בעוד חצי שנה: גב וקרן נפרדים (בכל זאת צריך לעשות כמה זמן הצגה)

למעלה