מהו גבר, מהי אישה?

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

ליטל ו

New member
פאנסקסואליות - המחזמר!

<חיבוק> ברייאן, אתה כזה מותק! תודה :) מממ, ויי זמיר, איך להסביר... אוקיי, נלך על פשוט: יש המון אנשים בעולם. גברים, נשים, חסרי זהות מינית, חסרי הגדרה מינית, טרנסים וטרנסיות וקווירג´נדרים ופרי אופ ופוסט אופ ונון אופ וקרוס דרסרים ואחוזים שונים של דברים שונים ואנשים שעוברים לבין ואנשים שעושים סיבובים שלמים בהגדרה (אני קוראת לזה בילבו טרנס
) ומיליון מיליון סוגים אחרים. אתם יודעים. מבחינת נטייתי המינית, לכל אחת/?/ד מאלה יש סיכוי איתי
כמובן, מבחינות אחרות אני נורא בעייתית
אבל כשזה מגיע לשאלה אל מי אני עשויה להמשך, זה יכול להיות אדם מכל אחת מהאופציות שאני יודעת עליהן, לפעמים כי אני אוהבת דברים שבאים מתוקף ההגדרה ולפעמים בלי קשר אליה, סתם כי הבן אדם ימצא חן בעיני. זהו. הידד לעולם המגוון שממשיך להמציא לי דברים להתעניין בהם :) אגב, בעניין אהבת דברים שבאים מתוקף ההגדרה (למשל, אם אחת ההגדרות תכלול לבישת בגדים שאינם מתאימים חברתית למין הביולוגי), פשוט שתדעו אם אתם משתמשים במילה - חלק מהאנשים טוענים שלפנסקסואלים אמיתיים לא צריך להיות אכפת מזה. סתם עניין של הגדרה. וגם - בעניין ההבדל בין פנסקסואליות לביסקסואליות - מישהי התלוננה בפני פעם "הוא אמר שהוא ביסקסואל, אבל לא אמר לאיזה שתי אופציות הוא נמשך!"

ק ל א ו

New member
מגניב ../images/Emo45.gif

אני חושב שאני אפסיק להיות מוטרד ממה אני כעת. זה נורא לא הולם אותי. באמת. זה אף פעם לא הטריד אותי, אני לא מבין למה זה אמור להטריד אותי עכשיו. אולי פשוט מזמן לא הייתי מרוצה מעצמי

ליטל ו

New member
<חיבוק>

אוה, קלאו, זה באמת לא צריך להטריד אותך (למרות שאם זה כן זה גם בסדר) - ומאגניביותך שרירה כך או כך :) אני חושבת שיש לך המון מה להיות מרוצה מעצמך. So there. ותודה לכל על התמיכה, זה עשה לי שמח :)

FreakOnALeash

New member
שלום!

{חיבוק}
איזה תמונה מאגניבה. את ממש מתוקה. גם אני בעד ´להעתרבב´ כמה שיותר ולא לחסוך מעצמנו שום דבר, כי עודנו בלתי-מתים! אני אשמח לדבר איתך יום אחד, לא רציתי להתקשר עכשיו בגלל השעות. בכל מקרה- Enjoy your stay. ~בראיין (כולם כותבים את זה ככה, נכנעתי לתכתיבים).

למעלה