ככה בדרך כלל מכחישים
תראו איזה מצחיק, אומרים שהארץ זו מדינת הלכה ויש כפייה דתית, ועכשיו שאלה, את מי פה הכריחו לעשות ברית מילה, שיקומו פה אמא או אבא ויגיד שהכריחו אותו לימול את בנם, אין חיה כזו, ובכל זאת כל ישראל נימולים, וישראל הכוונה לכל היהודים, עכשיו עוד שאלה לכל מי שהספיק להתחתן או לעשות בת מיצווה או בר מצווה, שיקום החילנוי שעשה את כל אלו בגלל שמישהו כפה זאת עליו!!!למעט מעטים נאורים שהם ממש בודדים ביחס לאוכלוסיה, כולם מתחתנים כדת משה וישראל, מביאים רב שיקדש אותם את אותו "הפנגווין"אומרים את כל הברכות שוברים את הכוס וחותמים כתובה, מי הכריח אותם? עוד מעט נתחיל להגיד שאנחנו מתחילים להבין את הקו קלוקס קלאן, שהרי אם נסתכל עליהם נראה שהם מאוד תרבותיים למי שדומה להם, והיהודי המכוער ששומר שבת והולך עם כיפה בגללו נחרב כל העולם, בגללו כולם שונאים אותנו, אז בואו אני אחדש פה לכמה מיכם, אם הייתם מכירים טוב יותר את האויב שלכם הייתם יודעים שאחת הסיבות שהמוסלמים שונאים אותנו זה בגלל שאנחנו בתור עם בחירה לא מייצג את הקב"ה נאמנה ולכן יש להם זכות להרביץ בנו כי אצל אויבנו אללה מוזכר בכל משפט אצלם הכל בשם אללה,והם עושים הרבה רעש על ירושליים מוכנים להתאבד עליה, ואני פה מציב אתגר בפניי מי שמוכן, "בקוראן המילה ירושלים לא מוזכרת אפילו פעם אחת", רוצים לבדוק אותי תבדקו, והם הכל בשם אללה, ואנחנו בשם מי? בשם אלו שלפני לא הרבה שנים טענו בדיוק את אותם טענות על היהודים לפני שהכניסו אותם למשרפות ותאיי הגזים (מבדילים את עצמם, שולטים בכל מקום, מסריחים מכסף,לא יפים , לא תרבותיים)חברה בדיוק את אותם טיעונים, תבדקו אותי, ולא רק זה, 55 שנה אחריי וזה אגב לא התחיל היום, לאט לאט העולם המערבי בעיקר האירופאי וגם אחינו המוסלמים מידי פעם לפי נוחויות הדיון כבר התחילו להכחיש את השואה, מבחינת 17% מהאיטלקים של היום ישראל היא צרת העולם והיא מיותרת, אלה החברה של מוסוליני הנאור, הגרמנים כל יום יוצאים ביציאה כזו, ברחבי המזרח זה לא חסר כפי שראינו בשבועות האחרונים, והנה פתאום תופעה, עוד מעט תהייה הצדקה נוספת להשמדתנו,הם כבר עובדים על זה וכולה למה? בגלל שאנחנו לא יפים או מנומסים ויש לנו כיפות ואנחנו שומרים שבת? והם אגב טוענים שהדרך היחידה לנצח את היהודים זה לפלג אותם, גם את זה תבדקו, זו הטלויזיה שלנו הראתה לנו איך נסראללה נואם בנושא ולא רק הוא, ומה אנחנו עושים, בדיוק מה שהאויב שלנו רוצה, כי אז הכי קל להעיף אותנו מהארץ, ממאיסים אותנו אחת על השני בכל מיני גימיקים תקשורתיים והם לצערנו אומני התקשורת והמסיכה,ואז אנחנו מאמינים שבגלל שאנחנו לא עושים שלום איתם יש לנו צרות, אך האמת היא שהצרות הן בגלל הפילוג בינינו, חברה את זה הם טוענים לא אני , כדאי לחשוב על זה! תראו כמה מפלגות יש בדומוקרטיה שלנו, מפלגות ופילוג זה אותו שורש וכך אכן מתנהגות המפלגות, הטומי לפידים והיוסי שרידים שונאים את הדרעים, והרוסים דואגים לרוסים והנכים לנכים והתרבותיים לתרבות, והספורטאים לספורט, ואף אחד לא דואג לשני, וככה אף פעם לא יהייה שלום, ואת זה צריכים להפנים כולם, גם דתיים וגם חילוניים וגם האשכנזים וגם הספרדים וגם החכמים וגם הטיפשים שבינינו. ואת האמת לדעתי כדי ללמוד איך לחיות בשלום עם עצמנו אנחנו צריכים ללמוד מעצמנו, ולא לחפש אצל אלה שמחפשים הזדמנות לקרוע אותנו, רק בגלל שחייהם נראים לנו לכאורה יותר אטרקטיביים מבחינה חומרית, אחנו כבר למודי ניסיון שבגרמניה תאי הגזים לא הבחינו בין היהודים התרבותיים המנומסים והעשירים לבין המכוערים החוצפנים חסרי התרבות וזאת עשרה דורות אחורה. אני חושב שרק העובדות האלו שלפחות להן שום יהודי ברוך השם לא מתכחש חייבים להדליק אצלו נורית אדומה וכל ימיי חייו, ושלא יחשוב שאם יתערבב בהם ובתרבות שלהם זה יעזור לו, הם עשו סלקציה עשרה דורות אחורה!!! וכרגיל סליחה לכל מי שמיתעצבן.