שלוםםםםםםםם כל השירים טובים היום!
B b o n c h New member 24/9/06 #34 לא ממש יצא לי להאזין עד עכשיו אבל אני מאמינה לך..... אחחחח איזה כיף זה לחזור מריצה, אחרי מקלחת, לאכול סלט ואורז מול המחשב עם מים, וכמובן סיגריה אחרי זה. מתה על השעתיים רוגע האלה!!!! מה המצב אתכם אנשים???
לא ממש יצא לי להאזין עד עכשיו אבל אני מאמינה לך..... אחחחח איזה כיף זה לחזור מריצה, אחרי מקלחת, לאכול סלט ואורז מול המחשב עם מים, וכמובן סיגריה אחרי זה. מתה על השעתיים רוגע האלה!!!! מה המצב אתכם אנשים???
R RJlake New member 24/9/06 #37 את הריצה המקלחת והמים הייתי לוקחת השאר נשמע מיותר הכל טובב! אני משערת שאת רגועה...
B b o n c h New member 24/9/06 #51 אחלה קודם כל אל תקרא לי בבקשה נעמוש, שונאת את זה . דבר שני, אני מספיק גדולה כדי להחליט אם לעשן או לא, אבל תודה על הדאגה חמוד...
אחלה קודם כל אל תקרא לי בבקשה נעמוש, שונאת את זה . דבר שני, אני מספיק גדולה כדי להחליט אם לעשן או לא, אבל תודה על הדאגה חמוד...
B b o n c h New member 24/9/06 #48 רגועה כאילו עשיתי עכשיו יוגה לפחות. למה? אורז עם סלט זה בןןןןןןןןןןזונה תנסי פעם.
R RJlake New member 24/9/06 #54 אני לא ילדת סלט..ירקות זה לא משו שנכנס לפה שלי ואורז זה באמת נחמד..משום מה לא ראיתי שכתבת אורז
ג גינגימניה New member 24/9/06 #49 נעמה, אם את רצה ואחר כך מעשנת זה חצי בריא וחצי לא..עדיף ריצה בלי הסיגריות שאחרי.
מ מאוהב בהדר מרקס New member 24/9/06 #53 שוקידי צודק אני חושב ששוקידי צודק בבקשה ממך נעמה תפסיקי לעשן כדי שתחיה עד 120
R RJlake New member 24/9/06 #56 שימי די לקרוא לו שוקידי יואב זהו שמו חחח ומה יואב צודק הוא בעצמו מעשן(לא כרגע אומנם אבל הוא מעשן)
B b o n c h New member 24/9/06 #62 ואיפה הוא בכלל? חוץ מזה, שימי, הכנתי לך מילון עם שמות, לא תרגלת אותו?