זה יהיה ממש מצעד עם מקומות והכל? כאילו כשאני מכינה את השרשור להכין מקומות????
B b o n c h New member 24/9/06 #76 זה יהיה ממש מצעד עם מקומות והכל? כאילו כשאני מכינה את השרשור להכין מקומות????
S ShukyD New member 24/9/06 #79 לא יודע ../images/Emo2.gif נזרום נאלתר לא צריך להכין מקומות נרשום תוך כדי אבל תהיו פה כדי שלא נפספס אם יש מקומות
לא יודע ../images/Emo2.gif נזרום נאלתר לא צריך להכין מקומות נרשום תוך כדי אבל תהיו פה כדי שלא נפספס אם יש מקומות
B b o n c h New member 24/9/06 #82 בוודאי שנהיה אני צריכה להתאמן בלהיות חיילת לדעת מה הם אוהבים וזה... להתאים את עצמי לסוג אוכלוסיה
S ShukyD New member 24/9/06 #110 לא לקחנו את זה קצת רחוק מדי? כל מה שאת צריכה ללמוד זה להכין קפה השאר לא ישתנה
B b o n c h New member 24/9/06 #118 איי איי יש לי תפקיד!! אני לא פקידה! אני אהיה מש"קית חינוך! לא שזה אומר לי משהו אבל זה לא פקידה! אז לך תזדיין!!!!
איי איי יש לי תפקיד!! אני לא פקידה! אני אהיה מש"קית חינוך! לא שזה אומר לי משהו אבל זה לא פקידה! אז לך תזדיין!!!!
B b o n c h New member 24/9/06 #80 חחחחחחחח עכשיו יש שיר יותר יפה! מתה!!!! על מירי מסיקה.... איזה קול מדהים! "כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח, קורץ צהוב צהוב, מתוך האפלה..."
חחחחחחחח עכשיו יש שיר יותר יפה! מתה!!!! על מירי מסיקה.... איזה קול מדהים! "כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח, קורץ צהוב צהוב, מתוך האפלה..."
מ מאוהב בהדר מרקס New member 24/9/06 #83 נעמה החמודה נעמה החמודה מתרגשת כי אסף צרניס ינחה היום את המצעד של החילים את יודעת שאני צחקתי אבל בבקשה על תציפי עליו ועל תדברי עליו הרבה זה בקשה ממני אליך מכל הלב
נעמה החמודה נעמה החמודה מתרגשת כי אסף צרניס ינחה היום את המצעד של החילים את יודעת שאני צחקתי אבל בבקשה על תציפי עליו ועל תדברי עליו הרבה זה בקשה ממני אליך מכל הלב
B b o n c h New member 24/9/06 #88 אני אף פעם לא מציפה עליו אל תגזים.... אתה ביום אחד מדבר על הדר יותר ממה שאני דיברתי כל חיי על אמא שלי!
אני אף פעם לא מציפה עליו אל תגזים.... אתה ביום אחד מדבר על הדר יותר ממה שאני דיברתי כל חיי על אמא שלי!
מ מאוהב בהדר מרקס New member 24/9/06 #92 את מאוהבת באסף צרנילס בגלל שהוא סלבריטי אני מכיר את חברה שלו ואני יכול להביא לך חתימה למה את לא מאמינה לו
את מאוהבת באסף צרנילס בגלל שהוא סלבריטי אני מכיר את חברה שלו ואני יכול להביא לך חתימה למה את לא מאמינה לו
B b o n c h New member 24/9/06 #97 אולי כי אתה בן 14 ואני דיי בטוחה שאתה לא מכיר אותה וגם אולי כי אין לו חברה?! סיבה מספיק טובה??? אתה גורם לי לדבר עליו ואני לא מעוניינת בכך.... סגרתי את הנושא <הנושא סגור>
אולי כי אתה בן 14 ואני דיי בטוחה שאתה לא מכיר אותה וגם אולי כי אין לו חברה?! סיבה מספיק טובה??? אתה גורם לי לדבר עליו ואני לא מעוניינת בכך.... סגרתי את הנושא <הנושא סגור>
S ShukyD New member 24/9/06 #103 אחח אורית!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111