מהיכן משתין הדג...

alonaski

New member
- שכחתי: מצטערת שהפסדת 7 דולר

אבל אגלה לך בשקט:... הפסדת יותר מ 7 דולר!!! כי אני שוברת לך את השוק - אני מחלקת את הטלפון של פאביין בחינם (!!!) - לכל דורש!

רֶשֶף

New member
לא הפסדתי כלום

מצידי, שכו-לם ילבשו את האפור-אדום שלי. כבוד.

schwinnie

New member
ללקוחות פביאן באשר הם...

קודם כל הוא באמת אחלה בחור וגם המחירים שלו נוחים. עשה לנו מכנסיים למשא"ז עם הדפסת הסמל ב-80 ש"ח ליחידה. אבל בקשר לחולצות אני פחות מתלהב, יען כי אני מקפיד להתעטף בתכריכים מן הסוג של מקס הגזעי בלבד (coolmax) ואלה אינם בנמצא אצל פביאן. הוא הסביר לי שנמכרים רק בכמויות גדולות ליצרנים גדולים. אז בלי לקשקש יותר מדי, פשוט אשאל מאיזה בד החולצות שקניתם ואיך ההרגשה לרכב איתן?

רֶשֶף

New member
זהו, שלא ברור ../images/Emo13.gif

בהתחלה, אחרי ששלחת אותי והלכתי לראות את המכנסיים של המשא"ז ונדלקתי ואמרתי לו שאני רוצה את הדוגמה, אבל באפור-אדום בשביל ה"פרטי", לא שכחתי לשאול ממה זה עשוי והוא זרק לי "coolmax". אחרי שהבעתי ספקנו זהירה הוא התרצה והודה שזה כותנה. החליפה שלי מורכבת משני סוגי בדים - האפור עשוי מאד נקבובי ואוורירי וסופר גמיש ועקב כך יש לו נפח מסויים, האדום חלק, מבריק כמו ליקרה, נותן מין תחושת "גומי" ועשוי יותר דק ודחוס. בהשוואה מול חליפת ה-M&B וחליפת הגארי פישר, אני לא מרגיש שחליפת ה"פביאן" מזיעה יותר, אולי טיפה, אבל היא מתייבשת די מהר יחסית לכותנה. בוא נאמר, שזה בהחלט לא כמו לרכב עם חולצת טריקו. מצד שני, עושה רושם שהיא מניידת מלחים כלפי חוץ טיפה יותר מהחליפות האחרות (כתמים לבנים אחרי רכיבות ממושכות). אולי זה רק נדמה לי. זה טוב? זה לא טוב? לא יודע. בסה"כ, החליפה בסדר גמור בשביל המחיר ששילמתי. יש לי קצת הסתייגות בנוגע לאיכות התפרים וכנראה שאצטרך לפקוד אותו בקרוב בכדי לסדר כמה נקודות שנפרמו, אבל... בשביל זה יש אחריות סחבקית לכל החיים (רק לא הבנתי אם זה "לכל החיים" שלי או "לכל החיים" של החליפה). מקווה שעזרתי.

aFish

New member
תודה אלונה! ../images/Emo13.gif

בסה"כ זה נורא פשוט. טיול יומיים: 1. שדה בוקר - עין עקב - מעלה צין נסיעה, נסיעה, נסיעה: לינה בכפר הנוקדים 2. חתרורים מאד סטנדרטי. פשוט הלכנו בעקבות גדולים מאיתנו. השקיעה היתה באמת חויה. איך זה שכולנו ראינו כל כך הרבה שקיעות בחיים ולא נמאס לנו לחפש זויות חדשות? לגבי ההקפצות. אחרי 38 ק"מ בחום של 38 מעלות להתחיל לתאם עם בדואים (שמספרי הטלפון שלהם כולם היו בדף חירום שלנו) ולסמוך על תפישת הזמן הבדואית שלהם שיגיעו בשעה היעודה....נראה לי מזמין עצבים מארבעה רוכבים שחלקם אחרי יומיים נמצאים ברמת לחץ כזו או אחרת לחזור למשפחות בהקדם.

רֶשֶף

New member
לא יכולתי לספר את זה יותר טוב ../images/Emo45.gif

אכן, במבט לאחור זה נראה כמו One hell of an adventure, אבל speaking of hell, נוכח העופות הדורסים שריחפו מעלינו... (ריחפו? או שזה היה הזיות מההתיבשות?
) בשורה התחתונה - חוויה מתקנת. חייבים לעבור כזה דבר בכדי להבין עם מה יש לך עסק. בפעם הבאה נערך יותר לקראת מצבים כאלו. אם זה אומר שעדיין מצבים כאלו לא יכולים להשנות... לא יודע. כאמור, הכל פתוח. או כמאמר הקלישאה הטריוויאלית: "הדברים הכי בלתי-צפויים קורים לך, כשאתה הכי פחות מצפה להם" היה כיף לרכב איתכם. לא בגלל שאתם רוכבים דגולים. בגלל שאתם אחלה אנשים. (ובגלל שלא אכלתם אותי, שם, מתחת לעץ)

Tweenies

New member
תודה על התאור המקסים שמעניק -->

חווית קריאה הגורמת להזלת ריררררררררררררררר. אכן היה כיף, מהנה, מאתגר, והכי חשוב כל חילינו שבו לבסיסם בשלום. תודה.

מ-ר-ת-ק!!! ../images/Emo45.gif

קראתי הודעה אחר הודעה וממש נהנתי. כל-הכבוד על הסיפור המעניין והכתיבה המרתקת... אה, וגם על הטיול...

רֶשֶף

New member
מהיכן משתין הדג...

מחשבה זדונית עלתה במוחו של פיש ביום חמישי בערב - "מה, הרשף המנייאק הזה מתפלצן עלינו עם האופניים החדשים ונטולי הבובינג שלו ומאיים, שמעכשיו הוא הולך לתת לנו בראש בעליות? אני כבר אראה לו מהיכן הפיש משתין..." והוא הראה. איך הוא הצליח לרקוח מסלול של 30 ק"מ, שמתוכם 28 ק"מ עליות, חלקן רצחניות... אני לא יודע. עובדה.

רֶשֶף

New member
טוב, ברחמנות...

אמנם האופניים, עשר. אין בובינג. מטפסים כמו עז הרים על ספידים, אבל עדיין לא יודעים לרפא לי את האסטמה. תנו לנשום ראבק. איזה לנשום. בסוף העליה האחרונה יש... נכון. עוד עליה.

רֶשֶף

New member
דברים שרואים משם

זהו, הפסגה. (מי מזהה?) אחריה היתה ירידה טכנית, כיפית וקצרה מדי. ואחריה? עוד עליות. עוד הרבה עליות.

udrt

New member
פה אני עובר ניצב ליד האבן

כביש אספלט שחור,סלעים ורכסים... באב אל-ואד לנצח זכור נא את שמותינו... (עכשיו רק פיש) בצדי הדרך מוטלים מתינו שלד אלומיניום שותק כמו רעי. וואלה, עליכם נכתב השיר הזה? משלטים 16,17 ברכס שיירות, מכאן ניתן להבין את נחיתות השיירות בדרך לירושלים ואת הצורך בכיבוש השלוחה.

רֶשֶף

New member
וואלה? פיש, זה לא היה משלט 21?

ראבק, מודה שהפעם אין לי מושג איפה היינו
כל הדרך התרכזתי באופניים, איך לכל הרוחות מכוונים להם את הבולמים ואיך לכל השדים מעבירים הילוכים בשיפטרים שהם לא גריפ-שיפט. עניין של חוסר הרגל. סוֹרי.

aFish

New member
כלי כלי אתה אחי...חד כתער....

ומושחז. תאורים קופצניים ופיצוציים כהרגלך בקודש. אבל מה, מר רשף, כמה רפש חטפתי פה על הפנים... אני לא זוכר אפילו עליה אחת. מלטרון לבית מאיר זה שטוח לחלוטין. תשאל כל אחד. הבעיה היתה שמרוב לקלל את השיפטרים של שימנו לא שמת לב שאין עליות ופשוט היית תקוע (בטעות) על הפלטה הגדולה מקדימה. פה זה לא SRAM. תראו עולם אכזר. פעם זה הבעיה היתה בבובינג ובגאומטרים של האופנים. עכשיו אחרי השדרוג העצבני נשאר רק אני. מרוב סינגלים שכחנו מה זה XC, עליות, ארבע-ראשי. לפחות עשינו כמה קפיצות על השתי מדרגות של פונדק אסא... כן, הבחור צודק. משלט 21 זה הנקודה בה מתחיל הסינגל הסלעי-דרדרתי שעשינו. לפני זה אכן זה 16, 17. ושכחת לספר על הוולוו שפגשנו שם באמצע עם שלושה קשישים שלפי הלחלוחית שהיה לאחד בעינים ישר ידעתי שהוא קשור למקום ונלחם כאן פעם, במלחמת השחרור. הוא אכן אישר את זה וסיפר לנו על האבן שהכינו לפני שלושים שנה לחבריהם שנפלו ושליסטים שברו אותה. היא מחוברת מחדש ליד אחת האנדרטאות והם חוזרים לשם מדי שנה באחד מימי מאי. חבל שלא היה לו זמן לספר לנו קצת יותר. מבחינתי זה היה מרגש. איך אנחנו מקפצים לנו בשקט על השבילים האלו באופנים ואיך הוא רואה תמונה אחרת לגמרי כשמסתכל על אותם מקומות.

רֶשֶף

New member
הוא לא אמר "ליסטים"

הוא היה דוקא נחרץ בעניין זהותם הבן-דודית של הגורמים הוונדאליים, אבל מטעמי פוליטיקלי קורקטנס... שיהיה "ליסטים". ושכחת לספר, אפרופו XC, על האיש האמיץ שהחליט לעלות "עד לפסגה" עם אופני ריגיד מתוצרת קוברה. אז אתה שומע, איש אמיץ? אנחנו מורידים בפניך את הקסדה. וברוך הבא לפורומים.

IlanShacham

New member
גדול, אריה! ../images/Emo45.gif

ללא ספק הפורום מוציא מאיתנו את המיטב - נראה שנהנת מהכתיבה לא פחות מאשר מהטיול
(אולי נפתח תת פורום כתיבה יוצרת?
)

למעלה