זהו, שלא ברור ../images/Emo13.gif
בהתחלה, אחרי ששלחת אותי והלכתי לראות את המכנסיים של המשא"ז ונדלקתי ואמרתי לו שאני רוצה את הדוגמה, אבל באפור-אדום בשביל ה"פרטי", לא שכחתי לשאול ממה זה עשוי והוא זרק לי "coolmax". אחרי שהבעתי ספקנו זהירה הוא התרצה והודה שזה כותנה. החליפה שלי מורכבת משני סוגי בדים - האפור עשוי מאד נקבובי ואוורירי וסופר גמיש ועקב כך יש לו נפח מסויים, האדום חלק, מבריק כמו ליקרה, נותן מין תחושת "גומי" ועשוי יותר דק ודחוס. בהשוואה מול חליפת ה-M&B וחליפת הגארי פישר, אני לא מרגיש שחליפת ה"פביאן" מזיעה יותר, אולי טיפה, אבל היא מתייבשת די מהר יחסית לכותנה. בוא נאמר, שזה בהחלט לא כמו לרכב עם חולצת טריקו. מצד שני, עושה רושם שהיא מניידת מלחים כלפי חוץ טיפה יותר מהחליפות האחרות (כתמים לבנים אחרי רכיבות ממושכות). אולי זה רק נדמה לי. זה טוב? זה לא טוב? לא יודע. בסה"כ, החליפה בסדר גמור בשביל המחיר ששילמתי. יש לי קצת הסתייגות בנוגע לאיכות התפרים וכנראה שאצטרך לפקוד אותו בקרוב בכדי לסדר כמה נקודות שנפרמו, אבל... בשביל זה יש אחריות סחבקית לכל החיים (רק לא הבנתי אם זה "לכל החיים" שלי או "לכל החיים" של החליפה). מקווה שעזרתי.