דמעות של מלאכים
New member
מתכון:דג מרלוזה מטוגן ברוטב עגבניות
הרכיבים: נתחי דג מרלוזה 2 ביצים פירורי לחם/קמח מצה מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון לרוטב: 1 קופסא רסק עגבניות כוסברה טריה או יבשה פטרוזיליה טריה או יבשה שום תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, חווייג', פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם. אופן ההכנה: מטגנים את נתחי הדגים כמו שמטגנים שניצלים. אני משרה קצת את הדגים לפני הטיגון במיץ לימון לכמה דקות ואח"כ שוטפת אותם טוב. לאחר הטיגון, מעבירים את הדגים לסיר. שמים עליהם את הרסק ושאר החומרים. מכסים במים פושרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מערבבים בעדינות, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים בערך רבע שעה.
הרכיבים: נתחי דג מרלוזה 2 ביצים פירורי לחם/קמח מצה מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון לרוטב: 1 קופסא רסק עגבניות כוסברה טריה או יבשה פטרוזיליה טריה או יבשה שום תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, חווייג', פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם. אופן ההכנה: מטגנים את נתחי הדגים כמו שמטגנים שניצלים. אני משרה קצת את הדגים לפני הטיגון במיץ לימון לכמה דקות ואח"כ שוטפת אותם טוב. לאחר הטיגון, מעבירים את הדגים לסיר. שמים עליהם את הרסק ושאר החומרים. מכסים במים פושרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מערבבים בעדינות, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים בערך רבע שעה.