תודה, חמודה!
N nikit1 New member 19/10/02 #43 עירית, תמונות נהדרות מלאות אושר ואתם כאלו יפים ומאוהבים...ממש כיף לראות.
ש שירי וגיל New member 19/10/02 #27 עירית, התמונות יפייפיות! ואתם ממש חמודים... יש תמונה צבעונית של כל השמלה?
ש שביב שני New member 19/10/02 #30 אפשר לראות קצת בתמונה שאני רוקדת וגם תוכלי להבחין שם באנשים מוכרים...
ה הילית* New member 19/10/02 #31 איזה כייף לפתוח כך את השבת עירית, הייתם מתוקים התמונות יפות לאלה- מעבירות התרגשות, כייף ושמחה והכי חשוב- שניכם נראתם מקסימים ויפים...
איזה כייף לפתוח כך את השבת עירית, הייתם מתוקים התמונות יפות לאלה- מעבירות התרגשות, כייף ושמחה והכי חשוב- שניכם נראתם מקסימים ויפים...
י יעלי2 New member 19/10/02 #32 התמונות מקסימות - רוצים עוד!!!!!!!! כבר מזמן לא ראיתי כלה עם טעם כל כך דומה לשלי בשיער. השימלה והאיפור והכלה שבתוכם מאוד פוטוגניים. תסרוקת כך אני חושבת שהיתה לי, מאוד דומה. איפה התארגנת? נשמח לראות עוד תמונות. המאמץ שווה (והרי בשביל מה מצטלמים)?
התמונות מקסימות - רוצים עוד!!!!!!!! כבר מזמן לא ראיתי כלה עם טעם כל כך דומה לשלי בשיער. השימלה והאיפור והכלה שבתוכם מאוד פוטוגניים. תסרוקת כך אני חושבת שהיתה לי, מאוד דומה. איפה התארגנת? נשמח לראות עוד תמונות. המאמץ שווה (והרי בשביל מה מצטלמים)?
ש שביב שני New member 19/10/02 #37 תודה לכולן! מישהי רוצה לעזור לי להקטין עוד? שלי בטח ישנה. יעלי - את התסרוקת עשיתי אצל Y בריבוע. האמת שעד ליום החתונה התלבטתי אם פזור או אסוף, ועכשיו אני בכלל לא מצטערת.
תודה לכולן! מישהי רוצה לעזור לי להקטין עוד? שלי בטח ישנה. יעלי - את התסרוקת עשיתי אצל Y בריבוע. האמת שעד ליום החתונה התלבטתי אם פזור או אסוף, ועכשיו אני בכלל לא מצטערת.
F fila New member 19/10/02 #38 עירית, התמונות מקסימות../images/Emo13.gif אהבתי ממש כל מה שראיתי, התרוקת השמלה , הזר וגם החתן