מהתחלה

מאי26

New member
מצטרפת למחמאות... יופי של

תמונות. עירית את נראית ממש נהדר, השיער, השמלה והאיפור ונראה שהיה ממש כיף. גם גיא נראה ממש חמוד והחליפה שלו יפה. אגב, נחמד לראות שיש עוד פרפרי לילה חוץ ממני, לא הצלחתי אתמול להרדם עד אחרי ארבע (יותר מדי שינה בצהריים שנמשכה בעצם עד שמונה בערב...) וביליתי את זמני, דווקא לא בפורום, אלא בצפייה בהקלטות שונות בוידיאו ובתכניות לילה בטלויזיה, עד שהגעתי לשפל האמיתי - "סיפורים לשעת לילה מאוחרת" בערוץ 1.... זוכרים את התכנית הזו?

חנץ

New member
היי, תמונות מדהימות, ועירית אל תשכח

אל תשכחי אותי, מחכה לתמונה של השמלה מקו לבן.... חן

1טינטין

New member
כול הכבוד!../images/Emo45.gif

אני רואה שבסוף הצלחת להעלות את התמונות אחרי לילה ארוך . התמונות מקסימות והשימלה והתסרוקת במיוחד

מדהימים ../images/Emo141.gif

עירית אתם פשוט מדהימים, איזו כלה יפיפיה ועדינה, נראה שהיתה לכם חתונה יפה ושמחה, אתם נראים בתמונות מלאי אושר ואהבה
שוב שיהיה לכם במזל טוב, שתמשיכו את חיי נישואיכם עם הרבה אהבה ואושר

קארין ב

New member
עירית התמונות מקסימות מקסימות

אתם זוג מהממם, בעלך היקר חתיך אמיתי, ואת נראית מושלם - גם התסרוקת וגם השמלה (ממה שניתן לראות)... עדיין צריכה עזרה בהקטנת התמונות? אני לרשותך - בכיף!!!!!! תמונות יפייפיות וזוג מהסרטים

danonit

New member
היי עירית!!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

התמונות מקסימות!!!
תודה על השיתוף

אתי@

New member
עירית - התמונות נהדרות../images/Emo70.gif את ממש

מקסימה (וגם החתן), ושניכם נראים מאושרים ונרגשים
דרך אגב, התמונות ממש מיוחדות, מזכרת מופלאה

ממש תודה../images/Emo9.gif אני מאוד ממליצה על הצלם

שלנו: רועי בושי מ"זוג". הוא היה ממש מקסים. אני שמחה שהתמונות מעבירות את התחושה: ערב מקסים שבו היינו נרגשים, מאושרים ומאוהבים...

זו תמונה שאנחנו מאוד אוהבים

ונראה לי שאפשר לראות בה את השמלה בבירור. יש בשמלה פרחים מפלסטיק למטה, וקטנים למעלה.

למעלה