מה ? אין שרשור ארוחת צהריים?

Kroizmanonit

New member
עכשיו כשאת שואלת...

גם פתית זה ביזארי למדיי, אבל הכוונה הייתה לבמבה אדומה מסתבר שלדקל יש הרגלי אכילה שמתאימים יותר לשנות ה-80 לא??
 
הלו, פתית שוודי רולס../images/Emo70.gif

פעם ניסיתי לגוון והבאתי פתית זעתר. הגבר דרש את הבלונדיני(ת)
 

shno

New member
את מתכוונת ל- Wasa?

זה מה שנכנס אצלנו בבית (אבל לא אצלי בפה...)
 

dekelדקל

New member
אההמממ אולי זה בגלל

שהמקרר שלנו וארונות המטבח לא התעדכנו משנות ה80?? נראה לי שהפתית זה בכלל של הדיירת הקודמת....
 

pumikili

New member
אבטיח ואחכ סלט

עם טונה ותירס גמדי (יאמי יאם על הטירס) לגבי הבמבה אדומה - מצוין, רק מהשם אני כבר מצליחה להריח את הריח שלה......
 

Mורני

New member
היא כבר לא טעימה ../images/Emo4.gif

לא יודעת איך אבל הם הצליחו להרוס אותה
 

פומפיה

New member
במבה אדומה מסריחה

(כמעט כמו נקניק, למי שעקב אחרי השרשורים מאתמול
)
 

shno

New member
את משווה בין הבמבה הזרחנית

עם שלל צבעי המאכל לבין הנקניק האלוהי שרק יחידי סגולה זוכים לטעום את גן העדן שגלום בו?!?!
 

פ ו ל ק ע

New member
זה מתכון של סמדר זורע מהספר החדש

שלה. בטח יש אות ובוואלה. אבל אני לא בטוחה שאני ממליצה עליו. הבייגלים יצאו קצת מושי במקום להיות עם קרום קשיח.
 

dekelדקל

New member
אה של סמדר מוואלה?

איך הספר החדש שלה באמת? מומלץ? דרך אגב- קיבלת את המסר שלי? נכון? תודה על הספר
 

פ ו ל ק ע

New member
הספר נורא עושה חשק לאפות (עובדה)

אני לא יכולה להעריך את טיב המתכונים, היחיד שעשיתי ממנו היה היום והוא לא היה להיט. אבל אפיה זה עניין עדין ובעייתי - התנור שלי הוא לא כמו התנור שלה, אני לא מקפידה על המיליליטר וכד'. אם אני אכין את התכונים האלה שוב ושוב - בטח בסוף זה יצליח לי "כמו שצריך". קיבלתי את המסר - אין בעד מה
 

פ ו ל ק ע

New member
../images/Emo207.gif - המלצה על מתכון-פטנט:

אתמול חיפשתי רוטב חדש לבשל בו את הקציצות שלי. לא התחשר לי לעשות אותן שוב ברוטב עגבניות. מה עשתה הפולקע העצלנית? לקחה צנצנת של רוטב קארי של קנור + 1 פחית חלב קוקוס + בצל מטוגן (מזה מתחילים) ויצא רוטב פצצה. בישלתי בתוכו את הקציצות.
 

dekelדקל

New member
רגע תסבירי לאט

את מטגנת בצל קצוץ ואז מוסיפה לסיר את הרוטב ואת החלב, ואחרי שרותח מכניסה את הקציצות? קודם לטגן את הקציצות?
 
למעלה