אני לא יכולה להעריך את טיב המתכונים, היחיד שעשיתי ממנו היה היום והוא לא היה להיט. אבל אפיה זה עניין עדין ובעייתי - התנור שלי הוא לא כמו התנור שלה, אני לא מקפידה על המיליליטר וכד'. אם אני אכין את התכונים האלה שוב ושוב - בטח בסוף זה יצליח לי "כמו שצריך". קיבלתי את המסר - אין בעד מה
אתמול חיפשתי רוטב חדש לבשל בו את הקציצות שלי. לא התחשר לי לעשות אותן שוב ברוטב עגבניות. מה עשתה הפולקע העצלנית? לקחה צנצנת של רוטב קארי של קנור + 1 פחית חלב קוקוס + בצל מטוגן (מזה מתחילים) ויצא רוטב פצצה. בישלתי בתוכו את הקציצות.