בטח ../images/Emo13.gif
מטגנים בצל אחד, בכמות "נאה" של שמן זית מוסיפים ראש שום כתוש (כן, ראש, זו לא טעות) מוסיפים מיד (שהשום לא יישרף) 3/4 כוס מים עם קופסת רסק עגבניות קטנה, איזה כף נדיבה של פפריקה חריפה, כפית כמון, בערך חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל. מערבבים, מביאים לרתיחה, מבשלים איזה איזה דקות. מוסיפים את הדג (אני עשיתי עם פילה נסיכה), ומבשלים כ-15 דק' או 20 (לא יותר מדי). מגישים מייד (אח"כ זה קצת מתייבש, מהחום של הרוטב וחבל, אם כי אפשרי ועדיין טעים...)