מה ? אין שרשור ארוחת צהריים?

פ ו ל ק ע

New member
כמו שאמרת.

אני לא מטגנת את הקציצות (חבל על השמן...). הן מתבשלות מספיק זמן ברוטב.
 

אמיקה

New member
חריימה נסיכה חריףףףףףףף../images/Emo97.gif

חריימה זה חריף או חריפה?
אז חריימה חריפ/ה כמו שצריך, עם אורז מלא מתובל טוף-טוף וסולת לגבר שלא אוהב אורז מלא בתור "שיספוג" וויי..יצא לי משו-משו
 

אמיקה

New member
בטח ../images/Emo13.gif

מטגנים בצל אחד, בכמות "נאה" של שמן זית מוסיפים ראש שום כתוש (כן, ראש, זו לא טעות) מוסיפים מיד (שהשום לא יישרף) 3/4 כוס מים עם קופסת רסק עגבניות קטנה, איזה כף נדיבה של פפריקה חריפה, כפית כמון, בערך חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל. מערבבים, מביאים לרתיחה, מבשלים איזה איזה דקות. מוסיפים את הדג (אני עשיתי עם פילה נסיכה), ומבשלים כ-15 דק' או 20 (לא יותר מדי). מגישים מייד (אח"כ זה קצת מתייבש, מהחום של הרוטב וחבל, אם כי אפשרי ועדיין טעים...)
 
למעלה