מה אם הוא מושלם... אבל...

נעמייה

New member
מה אם הוא מושלם... אבל...

מה הייתן עושות אם הכרתן בחור מקסים. אחד כזה שאכפת לו, כן, הגון, ג'נטלמן, אוהב, מפנק, מתפנק... אחד כזה שיש לו את תכונות האופי המתאימות ביותר בשבילכן, התקשורת ביניכם מוצלחת, הדינמיקה טובה...... בקיצור, נשמע מושלם, הא
אבל... אז אתן מגלות שבמיטה הוא אנמי (ובואו נגיד שהאנמיות שלו במיטה טבועה בו והיא חלק מהאופי שלו)
האם תתפשרנה
(השאלה מיועדת גם לגברים.. האם תתפשרו
)

להיות ייצרי זה עניין של אופי...

ויצירתיות לעומת זאת היא תכונה נרכשת.. אם כל שאר הדברים מוצאים חן אני הייתי נותנת לזה הזדמנות אני מאמינה שיש התפתחות זוגית משותפת בסקס בהתחלה זה יכול להיות אנמי עם הזמן זה עלול להתפתח ואם לא? אז מה..כשכל שאר הדברים כל כך בסדר אין כל כך מה להפסיד. אפשר לנסות ובסופו של דבר אפילו רק להרוויח..

פטושקי

New member
ע ל ו ל להתפתח למשהו רע? ברררר...

אני לעומתך גורס שמתן ההזדמנות לזוגיות משותפת ע ש ו י להתפתח למשהו חיובי...

סליחה. איך הבנת מדברי שהתכוונתי

למשהו רע? התכוונתי להתפתחות חיובית ועוד איך.. וזה למה שאמרתי ואם לא מתפתח..SO הכוונה היתה מאוד מאוד חיובי במובן החיובי ביותר.. לדעתי סטטיסטית אם שואלים זוגות לגבי הסקס, בפרקי חייהם הראשונים ביחד זה רק מתפתח לטוב.. אולי אחרי שנים, אחרי ילדים ותשישות זוגית זה פחות טוב אבל בתהליך הבניה הסקאלה כל הזמן כלפי מעלה.

פטושקי

New member
מצטער אתי אך הטעית אותי שלא במכוון

השתמשת בביטוי "עלול להתפתח" (המצביע על קונוטציה שלילית).

tokit

New member
אם מההתחלה הוא אנמי במיטה

ואת גם לא רואה סיכוי שזה ישתפר אי פעם, אני במקומך לא הייתי מתפשרת. אם הוא כזה מדהים ואת חושבת שיש אפשרות לעבוד על הנושא, תני לזה קצת זמן. לדעתי יחסי מין תקינים מאוד חשובים למערכת היחסים, ולא הייתי נקשרת למישהו כשאני מראש יודעת שזה נושא אבוד.

נעמייה

New member
זו לא התייעצות אישית

זה נושא שהעליתי לדיון. ואם כבר בדעה אישית עסקינן, אני בהחלט חושבת שסקס זה דבר חשוב והכרחי שיהיה מותאם לשני בני הזוג ביחס לצרכיהם, ציפיותיהם ורצונותיהם.

tokit

New member
../images/Emo45.gif אחלה נושא לדיון

כשמסבירים לי לאט אני קולטת מהר..

פטושקי

New member
ראשית, שאלתך בהחלט נושאת אופי

התייעצותי ואישי-משהו (אלא אם מראש היה בכוונתך למלא התרד בסתם מלל שגרתי ומיגע, במעטה של נושא לדיון. שהרי בנושא כה בנאלי - התגובות צפויות, שדופות ולעוסות לא פחות). שנית, שאלתך דלילה, חד-צדדית ואנמית להחריד מאחר ואינך מתארת-ממש מהן תרומות תכונותיך הטרומיות שלך, בהשוואה ו/או במקביל לשלו? לגופו של עניין, דעתי היא שאם רק עתה הכרתם אזי לא רק שעליך להתפשר עם טעמך האישי במנהגי המיטה הלא-אסרטיביים שלו, אלא שעליך "לחטוף" אותו מהר ככל האפשר שהרי הוא יכול לשמש כחבר נהדר. את חלומותיך הרטובים תוכלי תמיד לנסות ולחלוק עם אחר.

נעמייה

New member
את ההתנשאות שלך

תשאיר במקום אחר. גם בענין ה"עלול" ו"עשוי" נדף ריח של התנשאות, כשכותבת התגובה התכוונה ללא ספק למשהו חיובי וברוב חטאיה השתמשה במילה 'עלול' במקום 'עשוי'. אם היית פה מספיק זמן, היית יודע שאני מעלה שאלות לדיון כדי להפיח רוח חיים - מה שבאת הצליח בתקופה האחרונה. ואתה יודע... גם אם לא היית פה מספיק זמן כדי לדעת את זה, כשאני אומרת שזו לא התייעצות אישית, אתה יכול להאמין או שמא הפרנויה טבועה בך שאתה לא מאמין לאדם שבכלל לא פגשת ואפילו לא קראת מעולם. ועוד משהו.. בתור אחד שטוען שהשרשור הזה כל כך מייגע ושגרתי.. שהתגובות כ"כ צפויות ולעוסות... אתה מופיע בו לא מעט פעמים אפוף התנשאות דוחה. תתבגר

פטושקי

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

תראו מי שמדבר...ואיזה ריח של התנשאות יש לדעתך למהירות בה אצה לך הדרך להכחיש כל חשד של מעורבות אישית (רחמנא ליצלן, טפו...טפו...טפו) ולתקן נמרצות את Tokit שכל פשעה היה שבתמימותה העזה לחשוב שיש לך עניין אישי כלשהו בשאלה שאַת עצמך שאלת. מה גם שלדעתי אין זה מן הראוי לפברק שאלות ואח"כ לרוץ ולנזוף במגיבים שלא ניחשו מראש את מניעיך הנסתרים והאמיתיים (הפחת חיים בפורום ע"י המצאת נושאים לדיון אשר לטענתך אינם נוגעים לך אישית, הוא התחביב שלך?). אם לא שמת-לב, אולי דווקא אני, בתגובותי, הוא זה אשר הפיח רוח חיים...

Shirley21

New member
לא מתפשרת

מה שווה גבר שלא עומד לו? כל הגבריות שלו נמצאת בין הרגליים.

Shirley21

New member
לא מתפשרת

מה שווה גבר שלא עומד לו? כל הגבריות שלו נמצאת בין הרגליים.

נשמע היפותטי מדי

עוד לא קרה לי שנקלעתי עם מישהו למערכת יחסים של אהבה בלי אפילו לשכב אתו. כך שהסקס תמיד היה אצלי חלק מהדינמיקה של התפתחות במערכת היחסים, ולא איזו הפתעה מרעישה שנופלת אחרי שסגרנו על העולם. היו לי בחיים כ - 4 מערכות יחסים שאפשר לסחוט מהן הגדרה "אהבה". למזלי, כולם היו טובים עד סבירים במיטה. אבל יצא לי להיות גם עם גברים אנמיים, ואני מאמינה שתמיד אפשר להפיק דברים טובים מסקס, גם כשהפרטנר לא מתאים במאה אחוז. אולי הוא אנמי - אבל יכול להיות שהוא יורד נפלא, סתם דוגמא. כך שאני חושבת, שבמצב של התאמה מושלמת אפשר להתאים גם את הסקס כך שיהיה מהנה.

פטושקי

New member
יורד לאן? לאוסטרליה?

אההה...התכוונת לומר שאת מסתפקת בכך שהוא יהיה לקקן-כוס נפלא? נכון אך לא מספיק. במוקדם או במאוחר, השאיפה האולטימטיבית היא לגמור (כן, גם שלך) כשזין ראוי "ממלא" אותך.

איש יקר,

אל תדבר בשמם של אנשים אחרים. יש המון נשים שמעולם לא גמרו ולא יגמרו מחדירה, והן עדיין נהנות מחיי מין טובים. באשר אלי, בהסתמך על הניסיון המאוד עשיר שלי אני יכולה לומר, שחשוב לי ליהנות במיטה עם בן זוגי באיזושהי דרך. אם יש דרך - זה כבר טוב. כך שאני לא רואה שום סיבה לפסול בן זוג מצוין בגלל שהוא "אנמי" במיטה.

למעלה