מה אם הוא מושלם... אבל...

היי...איזה חוצפן!!!...

רק לי מותר לצחוק על עצמי..חח..:) אתה אמור להגיד..מה פתאום..את חכמה..חמודה..מתוקה..וכול'ה וכול'ה.. חח..(;

Sefy

New member
אני לא משקר ../images/Emo8.gif

וגם את חכמה..חמודה..מתוקה ומקסימה!

shellush

New member
לא, לא, ממש לא ככה!!!

אני אף פעם לא עם מישהו כדי לשנות אותו וגם כאן לא דיברתי על לשנות משהו בבן אדם, אלא הכוונה הייתה לפתוח לו את האופקים מבחינה מינית, זה הכול. לא מתפקידי לשנות אף אחד, לא משנה כמה אני אוהבת אותו. לא שכרגע יש לי מישהו לאהוב, אבל בואי נאמר שהיה לי אקס שהיה שמרן מכל הבחינות וגם במיטה ואת השמרנות במיטה שיניתי על ידי זה שפתחתי אותו לדברים חדשים. הוא היה רק בעניין של התנוחה המיסיונרית, עד שהוא פגש אותי.

AlteX

New member
אם האנמיות שלו מפריעה לך, אז...

אז כנראה שהוא כבר לא כזה מושלם בשבילך... לפעמים גברים ג'נטלמנים ומתחשבים הם גם ביישנים, ולפעמים הג'נטלמניות נובעת מהביישנות (אני מדבר מנסיון)... ויכול להיות שאותו הבחור דווקא מעוניין להיפתח ולהיות פחות ביישן במיטה, ואז הבחורה יכולה לעזור לו בזה, בכלל אין כמו להיות בזוג אוהב ולנסות/לגלות דברים חדשים בכל הנוגע לאינטימיות. מצד שני, אם האנמיות שלו זה משהו שהוא גם מודע לו וגם לא מעוניין לשנות מכל סיבה שהיא, כולל בגלל שזה טבוע באופי שלו ומבחינתו זה משהו שמייחד אותו, וזה עדיין מפריע לבחורה, אז... כנראה שבכל זאת אין כאן התאמה מלאה. להתפשר אפשר על דברים קטנים, אבל חוסר התאמה בנושא האינטימי זה לא דבר קטן לדעתי, למרות שלדעתי זה אישי אצל כל אחד ואחת. מבחינתי אהבה תמיד כוללת גם נתינת אהבים (אני לא אוהב לקרוא לזה "סקס"), וחייבת להיות התאמה גם בזה.

לא להתפשר!!!

עם הזמן זה יהפוך ליותר ויותר בעייתי עד שזה יגיע למרכז היחסים העגומים. מכאן הדרך סלולה לסדקים בזוגיות עד להתפוררות.

SARITA22

New member
מנסיון לאאאאאאאא

סקס הוא בין הדברים הכי חשובים במערכת אבל תלוי אם הוא חרמן ...ואדיש יש על מה לדבר אפשר לדרבן ....

למעלה