מה אם הוא מושלם... אבל...

פטושקי

New member
אשה יקרה

לא רק שאני ממשיך להחזיק בדעתי אלא שאף ארחיב אותו: גם אם הסקס משולב במשחקי-לשון מקדימים של שעתיים רצופות, השאיפה המועדפת והאולטימטיבית של ה"מגמרת" המצויה עדיין תהיה לגמור כשמשהו (זין למשל...) ממלא את קרבה (ממלא-תרתי משמע). אני בהחלט מסכים עם שאר דבריך.

אני לא בשרשור אבל.....

הייתי במשך חיי עם אחת בלבד. ואני עדיין חושב שסקס שלא מותאם לצרכי שני בני הזוג הוא אסון

פטושקי

New member
האם תאמיני אם אומר ש"קצת" יותר ממך?

בלתי צפויה יקרה, אני מדבר על הש א י פ ה האולטימטיבית לגמירה ולא על הגמירה היומ-יומית ב פ ו ע ל (שהרי ע"פ רוב, שאיפותינו אינן ממומשות...).

אני פשוט לא חושבת

שלמישהו יש כלים לדעת מה השאיפות של בני המין השני. בעיקרון, הגיוני שהשאיפה שאישה תגמור מחדירה תהיה אופיינית לגברים. כי זה היה חוסך להם המון מאמצים ורגשות אשם. לגבי הנשים - אולי זה נכון, אולי זה לא נכון, בסיס מוצק אני לא רואה לזה, ולא נראה לי שאתה יכול לדעת, גם אם אתה בעל ניסיון מיני רב (אל תנסה להתחרות בי, זה מתכון לכישלון). בכל אופן, זה לא ממש משנה, אני סתם לא אוהבת כשטוענים טענות בלי בסיס.

מה פתאום....!!!....

אני תמיד טענתי שהסקס זה לפחות 50% ממערכת יחסים..(; וכל השאר זה 50% האחרים... ובגלל זה אם הסקס לא הולך אין מצב שהמערכת יחסים תצליח... זה פאק במערכת...וזה מראה על חוסר התאמה בין בני הזוג במיטה.. אסור לעולם לוותר על סקס טוב... זה משהו שמראה על המון דברים.. ותודו שאין על פיוס במיטה אחרי וויכוח סוער...:)

shellush

New member
מניסיון, אפשר לשנות את זה...

השאלה היא עד כמה הוא פתוח בראשו! אבל תאמיני לי, אפשר לשנות את זה.

פטושקי

New member
|עכשיו אני כבר באמת לא מבין אותך...

בפורום הסקס כתבת היום ואני מצטט "אני גם ממש לא רוצה שגבר ילקק לי את איזור פי הטבעת. NO THANX"... אז על הפתיחות של מי את בדיוק מדברת...?

shellush

New member
זה מאוד תלוי מה לשנות, במקרה הזה

לא בכל מקרה אפשר לשנות, אני רק דיברתי על הקייס שהוצג בפנינו כאן. מדובר בגבר שהוא אנמי, כלומר שמרן במיטה, את זה אפשר לשנות, אבל אהבות סקסואליות מסוימות, כשאין התאמה, זה נראה לי אבוד, אלא אם כן יוכח לי אחרת. כי אדם שהוא שמרן פשוט לא נפתח עדיין מבחינה מינית ולדעתי צריך אישה שתראה לו אחרת, ואולי גם אז יתגלה שאין התאמה מינית ביניהם, אבל לפי מה שהיא כתבה, יש אפשרות לשנות, אבל לאו דווקא להגיע להתאמה מינית. יש הבדל בין השניים.

לשנות?!?!!?

רגע...רגע...רגע... את נמצאת עם מישהו בשביל לשנות אותו..?!?!? אולי אני טועה... אבל לפי מה שאני יודעת.. כשנמצאים עם מישהו אוהבים אותו בזכות מי שהוא.. ולא מנסים לשנות אותו.. לפי מה שנראה לי..או שמתאימים אחד לשני..או שלא..

Sefy

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif

כשנמצאים עם מישהו אוהבים אותו בזכות מי שהוא.. ולא מנסים לשנות אותו!

למעלה