מה אמרתי לכם??

madteacher

New member
לזכותה של ליהיא יש לומר

שהיא לא טיפשה (בניגוד לקרן השטחית והרדודה...) היא קלעה בול כי היא בניגוד לחברותיה כן מודעת לעצמה. היא יודעת שהיא נגררת וחסרת עמוד שידרה, אבל כנראה היא מעדיפה לשלם את המחיר הזה כדי להיות צמודה לחבורת ה״מקובלות״ (בבחינת הרע במיעוטו...), מאשר להיות דחויה או מוחרמת כמו ליז. היא סיפרה בתחילת התכנית שעברה חרם חברתי ונפגעה מאוד מחברותיה שנידו אותה. ליהיא היא מסוג הבחורות שתמיד יחסו בצילה של ה״מלכה״, רק שבמקרה הזה המלכה היא עירומה (תרתי משמע...)

רגע רק רגע

Active member
תגובה אחרונה לפני הפרישה...

מיד לאחר הפעם הראשונה שליהי הייתה מועמדת להדחה, התחילו ניצנים של אסרטיביות מצידה. היא יזמה שיחות והביעה דעתה כמעט בכל נושא. כתבתי כאן שזה היה השבוע שלה. ולראיה, שבוע לאחר מכן היא לא הועמדה להדחה. כנראה שהעובדה שהיא לא הועמדה להדחה... גרמה לה ל"שינה" מבחינה חברתית והיא מצאה עצמה שוב נגררת.

noaxxx

New member
כמה מילים...

לגבי מה שכתבת, שליהי מעדיפה לשלם את המחיר הזה כדי להיות צמודה לחבורת ה״מקובלות״...מאשר להיות דחויה או מוחרמת כמו ליז. אז לדעתי, זה לא כ"כ מדוייק. אני לא חושבת שהיא מעדיפה.. היא פשוט כזו. לא נראה לי שהיא חשבה על זה והגיעה למסקנה שזו דרך הפעולה הנכונה מבחינתה. היא פשוט נגררה לסיטואציה הזו, כמו כל ההתנהלות שלה. אם היא לא היתה צמודה אליהן, לא אומר בהכרח שהיא היתה מוחרמת כמו ליז. ליז כבר תפסה את המשבצת הזו. (אחרי שליז תודח, אז נגלה מי ירש אותה בתפקיד) ואם ליהי היתה רוצה להתרחק מהן היא היתה יכולה פשוט... להתרחק מהן וללכת עם האמת שלה, הבעיה היחידה היא שזה קונספט שזר לה לחלוטין. ולכן, בשורה התחתונה, אני מסכימה עם הסיום שלך מההתחלה היא דבוקה לקרן בגלל שלקרן יש כריזמה שלליהי אין ... וכך הגענו עד הלום.

רגע רק רגע

Active member
קרן משתדלת להציג את הקרן "החדשה"...

לא הולך לה. מדי פעם קופצת לה הקרן הישנה ו"הטובה"...

Klayhamn

New member
השאלה האמיתית היא

מה כל כך מצחיק את ליהי? וקרן והגבות --- זה קצת מזכיר לי את הטירוף של ליז עם הקשרים בשיער --- רק בהילוך איטי יותר

קשקשה9

New member
הצחוק של ליהי קרוב לבכי.......לגבי קרן

עצבים רופפים נכון לחצי שעה אחרונה

noaxxx

New member
השאלה האמיתית היא..

כמה פעמים קרן צעקה ש'זה לא אמיתי'.. אני מהמרת על לפחות 10 ליהי במצב כפית, אז כל דבר יצחיק אותה בשלב הזה, שקרן לא תחשוב שהיא גם קומיקאית עכשיו וההשוואה לליז, באמת מזכיר..אותו טירוף... חחחח

רגע רק רגע

Active member
קרן לא מבינה שהגבות...

זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותה. לאופי... אין שערות. אני פורש. לילה טוב, קשקש, נועה וכל מי שער בשעה זו

noaxxx

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

בוףברכה

New member
קרן...שעות..בסרטים..על היחסים עם איתן...

והוא...משלים.שעות עם....דניאל...

גן עדן 11

New member
ברור שאיתן ודניאל עושים את זה כבר חודש וחצי

ולכן לקרן נו צ'אנס כי איתן בנה כבר עם דניאל ארבעה קירות ...כלאמר אינספור...קירות, נקרא לזה כך ועם קרן רק קיר אחד הוא בנה...עוד לא התאמנו מספיק. ברור שקרן יותר סגורה/מוסרית/זהירה/מופנמת/חוששת. במקרה הזה היא הפסידה.

דידי 9

New member
סוזי,אם תצאי מהפורום, תביני שהייבוש הוא לדניא

לדניאל פי כמה וכמה :) אבל..ברור שתשארי פה

למעלה