מה אמרתי לכם??

קרן עכשיו כאילו מאשימה את אתי

שבגללה היא התרחקה משאר הבית? שבגללה היא לא הייתה פתוחה להכיר אחרים בבית? היא אמיתית?

Klayhamn

New member
היו שם עוד כמה האשמות

ועכשיו חדש טרי, קרן: "אני יודעת מה את חושבת, אנחנו לא צריכות להגיד דברים כדי...." ליהי: <חיוך טפשי> קרן: "כן, גם לי... אני פאקינג יודעת בדיוק מה את חושבת" הן נראות עכשיו כמו תלמה ולואיז עם הסיגריות האלה

לפני שאני פורש לישון,אזרוק לכם תיאוריית..

קונספירציה חדשה על מה שקורה בוילה. ועל המשולש איתן\קרן\דניאל. האם יכול להיות מצב שכל המשולש הזה מפוברק? מבויים? מתודרך? יש נתון חשוב מאוד שאנחנו בתור צופים לא לוקחים בחשבון-הפלאפון! הרבה מאוד מסרים ותדרוכים יכולים להגיע דרך המכשיר הזה מבלי שאנחנו הצופים יודעים עליהם. וזה בנוסף לנקודות צילום "מתות" שגם באינטרנט לא ניתנות לצפייה. כפי שידוע לנו היתה הכרות מוקדמת גם אם זניחה בין קרן לאיתן,זה שהם קיימו אתמול יחסים זה אולי פשוט חזרה על הסטוץ שהיה להם לפני 6 שנים. יש מצב ותיאוריה שגם דניאל היא שחקנית? הרי יש לה נסיון בעולם המשחק והקליפים. וגם הקשר הרומנטי שלה עם איתן הגיח פשוט כמו מטאור. הרי איתן לא שם לכיוונה שבועיים ראשונים. האם הכל משחק של השלושה בחסות ההפקה?

ליאורי13

New member
הקונספירציה שלך מאוד מעניינת

אני מתחילה לחשוד שיש תסריט ומשחקים לפיו

noaxxx

New member
כבר חצי שעה קרן נואמת לצופים ומנסה לעורר

הזדהות.. הכל הצגה בשביל סמסים... פאתטית ממש נמאסה כבר

Klayhamn

New member
ליהי אמרה דבר משעשע

"הפחד שלי הוא שמציירים אותי כפקאצה חסרת עמוד שדרה"

noaxxx

New member
אכן משעשע, היא פשוט סתומה שאמרה את זה..

למצלמות.. תרמה מידע מיותר לצופים שעדיין לא גיבשו את דעתם עליה באופן סופי.. ועכשיו עברנו לחלק השני של הריטואל.. חדר המקלחת..

קשקשה9

New member
כן יש תחושה שליהי יכולה להיכנס לישון הרי

הקהל האמיתי (אנחנו) עדיין כאן

noaxxx

New member
לגמרי, היא חושבת שעשו אותנו בשקל? או מה?

אני באמת לא מבינה מה היא חושבת לעצמה... איך זה הגיוני בעיניה הסחטנות האומללה הזו? כי טיפשה, היא לא אתם מוזמנים להאיר את עיני..

רגע רק רגע

Active member
מה את אומרת על התובנה של ליהי?

"אני מקווה שלא מציירים אותי כדמות שהולכת אחרי... דמות בלי חוט שדרה" קראה את התמונה בול! לא אהבתי ת'משפט המטומטם (גם קרן העירה לה על זה) - "עוד כמה אמיתית אני צריכה להיות?" (נאמר בהקשר של - למה הקהל מעדיף את אורטל ולא אותה) היא לא מבינה שאין להיות "יותר אמיתית" יש אמיתית וזהו. מעבר לזה יש - דמות מתאמצת.

noaxxx

New member
סוף סוף היא מפעילה את עצמה ומגיעה לתובנות

ולא שותה את כל התובנות שקרן משקה אותה ומטפחת בה.

למעלה