מה אמרתי לכם??

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif קרן בהדרגה מתנתקת מאתי? ../images/Emo240.gif

בשיחה עכשיו עם ליהי היא מתחילה לדבר על אתי כאילו הייתה אחת המשתתפות מהתוכנית ולא הצלע השלישית של חבורת "כפרה"... מדברת על מה שיקרה לאתי אחרי התוכנית, ושהיא תהיה סטארית אבל תרצה "לחזור לשקט שלה".... נראה שהיא כבר מכינה את הקרקע....

ההשפלה החלה מהבוקר שלמחרת.. קרי היום

כל היום הם שוחחו בצורה חברית, לא נראתה שום רומנטיקה ביניהם, ושום כימיה כזו. ומיד אחרי הוא רץ לדניאל ועדיין איתה. אכבר השפלה.

לפי פישוק הרגליים של קרן שיצאה מהסוויטה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רואים שלא הכניסו לה לילה לפני

לגמרי מכינה את הקרקע

וזה מתחבר למה שהיה אתמול בשיחה שלה עם איתן. כאשר הוא שאל אותה, אם היא תהיה בקשר עם אתי בחוץ. והיא התחילה לגמגם, אמרה שכן.. אבל היא לא חושבת שמצידה של אסתר זה יהיה.. בקיצור גימגמה שעה. ומיד הוא שאל אותה אם היא תהיה איתו בקשר בחוץ.. הוא עוד לא הספיק לסיים את המשפט והיא ישר קפצה :"בטח"!!! ואז הוא חייך ואמר :" שמת לב?" כאילו, וזו הפרשנות שלי.. "שמת לב איך הוצאתי אותך כלבה?"

עינת 1

New member
אני לא מאמינה לקרן..הפגישה הראתה לנו

משהו אחר לגמרי. לא נראה לי בכלל.

andy181

New member
למה שהיא תשקר בנוגע לזה?

ועוד לליהיא.. קשה לי להאמין... מה שמעניין לדעת זה אם איתן יספר לדני, אם הוא יספר היא תתפלץ.

עינת 1

New member
נכון, אין סיבה לשקר על דבר כזה

אבל הדייט שלהם היה כזה משעמממםםםםםםםם פיהוקים, גראפסים ונפיחות.

עכשיו איתן ייצא למסע נקמה בכל../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif|ד

הצבועות שהצביעו לקרן הוא יתחיל עם הפריחה מטברייה ואחריה איילת ענבר נהגת המשאית החנפנית ואז הוא יעבור לכל שאר הדיביליות

קרן התחברה לאתי מסיבה אחת

מהתוכניות של האח הגדול היא הבינה שמי שמתחבר לעילג מגיע הכי רחוק שאפשר עיין ערך בובליל וגקי אז היא חשבה שאם היא תתחברה לאתי היא תגיע הכי רחוק שיש אבל אז כששלושתן הועמדו להדחה היא הבינה שהרוע של אתי לא מצטייר יפה בעיני הקהל אז היא ישר מתרחקת ומתחילה ללכלך באף תוכנית ראליטי עד עכשיו לא היו כאלו בנות צבועות תככניות ודוחות שמו שלישית המוסקטריות כבר חודדה עדיפה

הבכי של קרן מיום ראשון הוא בגלל שהיא

הבינה שהמיליון שקלים שהייתה בטוחה שהם בכיסה לא יהיו איתן בכלל לא מעניין את הסוסה עם הסירחון מהפה וזו הסיבה שהיא מנסה עכשיו להיפטר מהפריחה משיכון ז טברייה תחתית

בוףברכה

New member
פשוט קרן לא רוצה להלעיט את אתי..../images/Emo202.gif

חברות..טובות...היא במצב..רגיש..

למעלה