מה אמרתי לכם??

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עוד יעיפו אותי מהבית אני צוחקת

כאן בקול רם

יש גם תמונה של האולטרסאונד של התינוק

של אתי ויוני חחחחח גמד כושון בלוטון עם אוזניים של ספגטי מקורזל בלונדיני כמו האמא וצורח כל היום אני אני אני כפרה כפרה חיימי חיימי אמא שלי אבא שלי אני אני כפרה ומקלל במרוקאית כמו בשיכון ז בטברייה {אינעל סמארק אהוקום ערס קוס ראבקאם יא זוזרזולות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

webguy

New member
היא אמרה ..

שהיה צריך לבדוק את הקטע הזה לפני שמתקדמים הלאה .. שאמא שלה תבין אותה .. דיברה גם על האבא שלה .. אז זה חייב להיות משהו לא תמים .. ולא פלא שאיתן אמר לא לדבר לא רצה שהשניה תדע .. כי באמת אין בזה הגיון מבחינת היחסים בחור ששוכב עם שניים באותו תקופה ?

24שעות1

New member
בפירוש לא אמרה ששכבו - אמרה שעלו מדרגה

באינטימיות , אבל לא הלכה עד הסוף.

Lichy7

New member
לא בדיוק

היא כן אמרה שהם שכבו (היא תיארה את כל ההרגשה מסביב, את המבוכה מתגובת ההורים וכו') "לא הלכה עד הסוף"- פה הכוונה הייתה לנושא אחר. הטיעון שלה היה שיש גבול לכמה רחוק היא מוכנה ללכת

תרתי משמע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל דוגרי.. קרן הזאת דפוקה. דווקא בגלל העובדה שהיא עדיין בקטע שלו, רק מראה לי שיותר חשובה לה התחרות. היא גם אמרה קודם על דניאל :, יש לה פור עליי".. היא בתחרות. זה מה שמעניין אותה, ולא משנה אם משפילים אותה על הדרך. שכב איתה, ואח"כ לא התייחס אליה כל היום בצורה רומנטית שראויה ליום שאחרי. ומיד אחרי שהסתיים הדייט, רץ לדניאל ועדיין איתה.. לא מבינה אותה.

NevaEva

New member
../images/Emo45.gif אני מרגיש רע בשבילה אם הם באמת שכבו..

merilue

Well-known member
אפילו לא סוסה,אלא סוס!יואווו איזה סרט

יש לי הרגשה שזו לא פעם ראשונה של קרן לשכב עם גבר שלא שם עליה פס(או במקרה שלה-חציר) מהרגע הראשון שהיא נכנסה לוילה,לא באה לי טוב בכלל,ידעתי שהיא מאלה שתמכור עצמה בזול בשביל אולי לקנות משהו יקר(יענו איתן|
בקיצור,מיום המועמדות להדחה: מכרה את אתי בארוחה של פלאפל יוקרתי ליקקה לכל "הבנות הטובות",כשבעצם היא לא סופרת אותם לא ויתרה המרשעת על עאלק "סוויטה" עם מישהו שהרעיון לשתות כלור מהבריכה ולבלוע ,יותר מתאים לו ו,,,,,,גולת הכותרת-עשתה XXXX (במידה וזה נכון)עם איתן,רק כדי לעשות דווקא פשששש קרן,שיחקת אותה!!!תמשיכי כך,וממלכת הכיתה את הופכת לסמרטוט ריצפה

דידי 9

New member
אתן הזויות בנות!! באיזו

צורה אתן חושבות בכלל??! ההשפלה היא של דניאל.כי הגבר שאתן אומרות שאוהב אותה-שכב תוך כדי זה שהיא מתפתלת עם אחרת! ההשפלה היא של המהמרת. לא של קרן. וקרן ניצלה מאדם מניפולטיבי ודוחה כמו איתן אור פח

דידי 9

New member
היא ניצלה-כי הוא נמשך יותר לדניאל, ולא יהיה ע

עם קרן! קרן תבין בדיעבד שהיא ניצלה מאדם דוחה יבש ושפל ושבוגד. שייערב לדניאל :) מגיע לה אותו ולו מגיע אותה

למעלה