מה אמרתי לכם??

דידי 9

New member
אתה מתחמק מאחריות על המשמעויות של דבריך

מבחינתי אם אתה משווה בין משהו חוקי לבין משהו שהוא פרוץ ולא חוקי, וידוע!! שהמון אנשים כולל נערים נפגעים ממנו-אז כן, אני חושבת שאתה צריך לבדוק איפה הגבול בין התכנית למציאות שלך ובכלל. זה מדאיג ומגעיל

Klayhamn

New member
ובכן

1. אנשים לא נפגעים מהימורים בלוטו/טוטו? 2. העובדה שההימורים בלוטו/טוטו חוקיים הופכים אותם לבסדר? כלומר שאם הימורים ברשת יהיו חוקיים לא תהיה לך כל טענה נגד דניאל? 3. מהיכן את יודעת ש-"המון נערים נפגעים מהימורים בנט"?

דידי 9

New member
אתה מתיש ומלאה..ומשקר לעצמך בלי סוף. בבקשה-

תמשיך להסכים פה עם חבריך, ולפתח כל מיני דברים הזויים שבהם אתה מתחבר לחיים שלך בפורום. כל טענותיך לא מציאותיים, ולא קשורים לדברי

Klayhamn

New member
ובכן

שאלתי 3 שאלות פשוטות, בחרת להתעלם מכולן ולהמשיך בתקיפות אישיות... אני רוצה להזכיר לך שכרגע אין מנהל לפורום, אבל המצב הזה לא ימשך זמן רב

דידי 9

New member
חחחחחחחח אתם ממציאים פה תכנית מש

משלכם! זה לא ייאמןןןןןןןן חחח דניאל שאלה את איתן אם היה משהו שונה מבחינה אינטימית-איתן ענה- "לא! את נורמלית?" אתם הוזים, מדמיינים וזה קצת מפחיד מה שקורה פה.. גם השיחה בין ליהי וקרן-לא התנהלה ככה תתעוררו..רחמים עליכם באמת

Klayhamn

New member
ואללה?

אז תסבירי את המשפטים הבאים שהלכו עכשיו: קרן: אני לא מתחרטת ליהי: את לא צריכה להתחרט < עוד קצת דברים בנושא> קרן: יו ההורים שלי, אני לא יכולה להגיד את זה אפילו.... טוב אין מה לעשות, הם יקבלו את זה יחד עם איך שהם מקבלים אותי... אוי מיי גאד האחים שלי... אני הבטחתי להם שאני בתולה עד גיל 30... כבר הייתי במצב קטאטוני, עם הבתולדת.... חגיגות הבתולדת.... השאלה היא איזו תוכנית את רואה דידי9

ממש מוזר.ברגעים היחידים שהראו אותם אתמול

הם נראו ממש מרוחקים אחד מהשניה, השיחה בינהם לא זרמה\קלחה, ובאופן כללי לא נראתה כימיה מי יודע מה. אין לי מושג מה קרה אחרי,אבל בטוח שאלכוהול היה מעורב.בלי זה איתן לא יכול לזיי... חוץ מזה אם אני בנעלייה של קרן,אז אני לא מבין איך מיד בסיום ה24 שעות איתן יוצא מיד לדניאל,ולא מתייחס לאחת שהוא שכב איתה בכלל כל הערב. מאוד מוזר מה שקורה שם עכשיו.כאילו עולם דמיוני נוסף שבו מתרחשים אירועים. ההפקה הורסת... יש אירועים מינים,והם עסוקים לתת לצופים לנחש. מבאסים תחת.

רגע רק רגע

Active member
מה גם...

שכל נושא התכנית הוא - מיניות
שלפחות יזרקו איזה
או

אני לא מצפה שיעשו זאת במשדר המרכזי,אבל לפחות

תנו לנו את האינפורמציה שמתרחשת.לא אמרתי לתת לנו את היחסים עצמם בפועל. הם משתיקים\מעבירים,מחשיכים כל דיבור על זה,או על אופציה שכזו. באח הגדול שהיא מוגדרת תכנית יותר משפחתית קיבלנו הרבה יותר.מוזר.

רגע רק רגע

Active member
התכוונתי לזה בדיוק...

לא מעניין אותי האקט. ישנם אתרים אחרים בשביל זה. זה חור בעלילה וחור משמעותי ביותר. ואם כבר הזכרת ת'אח. זכורים לי מקרים שצנזרו בלייב דברים שקרו, אך דווקא במשדר המרכזי הראו לנו מה קרה בזמן ש... כל דבר שיקדם ת'תכנית- נעשה בו שימוש. לא מבין ת'הפקה הזו

קשקשה9

New member
חכו סבלנות אולי יראו במישדר או......

שאין מה להראות,חשבתם על זה?

רגע רק רגע

Active member
אולי במקרה של קרן אין מה להראות...

אך במקרה של דניאל יש, אבל משום מה... לא טורחים להראות לנו. די מאכזב.

Lichy7

New member
אם כן, אני צובעת את השיער לורוד זוהר

וקליי יקירנו הופך לצנצנת, הוא חזק בקטע של צנצנות :) אין סיכוי בעולם שקרן שיקרה

למעלה