מה אמרתי לכם??

Klayhamn

New member
לא הבנתי

קודם כל - מה הכוונה "יצור דוחה", ולאיזו עזרה בדיוק אני זקוק, ולמה? שנית - אני רואה שאת מתעקשת להמשיך עם התקיפות האישיות למרות שהמלצתי לך להפסיק. בנוסף - אני לא יודע מה זה "דילם", ומה הכוונה מבחינה מוסרית? מה הבעיה לשווק דברים לאנשים בני 18 ומעלה? מי שלא רוצה, לא חייב.

Klayhamn

New member
אני מנסה להבין את הטענה שלך

אמרת שהיא משדלת ילדים להמר באינטרנט, אני מנסה להבין איך זה בדיוק עובד -- הילדים גונבים את הכרטיס אשראי של ההורים ומרוקנים אותו עד תקרת האשראי? הם שולחים צ'קים? מזומן? איך זה עובד

עינת 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

noaxxx

New member
נראה לי שרק החלק השני, בלי הסם..

היא חיכתה לזה 4-5 שנים מינימום וסליחה על הבוטות, כן?

ועוד יותר גרוע אתי ויוני מביאים ילד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ייצא להם גמד כושי בלוטות במצח אוזני ביסלי גריל עם מבטא ערבי איי קיו 45 ובלונדיני כמו האנא הנפלאה הא שכחתי גם שקרן כרוני שכל היום מקלל ואומר כפרה כפרה אני ואני ואני חחחחחחחחח

Lichy7

New member
אתמול

בדייט החלומי.. היא אמרה שהם שכבו פעמיים הבחור לא נח לרגע. מקפץ מאחת לאחרת בטבעיות מפליאה

אין שרלילות כבר.סוזי אסרה עליי,חחח יש..

קלות-דעת מינית. מה אני אגיד לך מהפח אל הפחת הריאלטי הזה, או יותר נכון לומר מהתח אל התחת.

זאת ועוד...

מהרגע שהם חזרו הוא היה איתה או איתה ועם הבנים. אבל תמיד איתה, ולרוב הם היו לבד! ייבוש כפול.

יש מצב שזה קרה כדי להשוות את עצמה לדניאל?../images/Emo5.gif

ליהי הרגע אמרה שעם דניאל הוא יותר מגונן בקטע ילדותי. קרן עכשיו אומרת שלדניאל יש פור עליה. חח הבחורה בתחרות אנשים!!!

noaxxx

New member
ועכשיו קרן, אומרת שלא הגיעה מכוונת מטרה

על איתן כמו דניאל. פשוט שקרים

noaxxx

New member
../images/Emo8.gifאני חושבת שצריך לחגוג לקרן, שנים היא חיכתה

לרגע הזה... והנה הוא הגיע

noaxxx

New member
קשקש, אם יתגלה שהיא משקרת, אני אוכלת את הכובע

עם מלח

noaxxx

New member
שיודיעו להם באנגליה...להחביא את הסחורה ../images/Emo13.gif

קשקשה9

New member
זה בסדר יש לי מבחר../images/Emo66.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo196.gif

למעלה