מימי של נריה
New member
כרובית עם עוף + כרובית עם ביצים.
כרובית עם עוף להשרות כרובית מפורקת לפרחים במי ברז ומלח (להרחקת חרקים) בערך חצי שעה ולשטוף היטב. לטגן בצל חתוך קטן, כשהבצל שקוף להוסיף חלקי עוף (כל אחד והכמות הרצויה לו) להמשיך לאדות על אש קטנה 10-15 דקות בערך, להוסיף את הכרובית, מלח פלפל, כפית מלאה פפריקה, 1/4 כפית כורכום, ולערבב הכל ביחד להוסיף מים בערך 3 כוסות ולבשל עד להתרככות העוף והכרובית ושהמים יתאדו. אפשר וכדאי למי שאוהב ליפני תום הבישול להוסיף מיץ מחצי לימון. כרובית עם ביצים - טוב בתור תוספת לכל מנה, או סתם ככה לאכול את זה. לבשל כרובית קטנה/בנונית מפורקת לפרחים קטנים במים עם מלח עד להתרככות ולסנן היטב מהנוזלים. במחבת לטגן בצל גדול חתוך קטן, כשהבצל שקוף להוסיף 2 ביצים עם 2 כפות מים מוטרפות היטב, לבחוש תוך כידיי בישול כמו ביצה מקושקשת 2-3 דקות. בסיר לשים את הכרובית המסוננת להוסיף מעל את תערובת הביצים והבצל עם השמן של הטיגון, כפית פפריקה מלח פלפל לערבב הכל ביחד ולבשל הכל ביחד על אש נמוכה תוך כידיי עירבוב 3-4 דקות. זהו כרובת עם ירקות מחר
כרובית עם עוף להשרות כרובית מפורקת לפרחים במי ברז ומלח (להרחקת חרקים) בערך חצי שעה ולשטוף היטב. לטגן בצל חתוך קטן, כשהבצל שקוף להוסיף חלקי עוף (כל אחד והכמות הרצויה לו) להמשיך לאדות על אש קטנה 10-15 דקות בערך, להוסיף את הכרובית, מלח פלפל, כפית מלאה פפריקה, 1/4 כפית כורכום, ולערבב הכל ביחד להוסיף מים בערך 3 כוסות ולבשל עד להתרככות העוף והכרובית ושהמים יתאדו. אפשר וכדאי למי שאוהב ליפני תום הבישול להוסיף מיץ מחצי לימון. כרובית עם ביצים - טוב בתור תוספת לכל מנה, או סתם ככה לאכול את זה. לבשל כרובית קטנה/בנונית מפורקת לפרחים קטנים במים עם מלח עד להתרככות ולסנן היטב מהנוזלים. במחבת לטגן בצל גדול חתוך קטן, כשהבצל שקוף להוסיף 2 ביצים עם 2 כפות מים מוטרפות היטב, לבחוש תוך כידיי בישול כמו ביצה מקושקשת 2-3 דקות. בסיר לשים את הכרובית המסוננת להוסיף מעל את תערובת הביצים והבצל עם השמן של הטיגון, כפית פפריקה מלח פלפל לערבב הכל ביחד ולבשל הכל ביחד על אש נמוכה תוך כידיי עירבוב 3-4 דקות. זהו כרובת עם ירקות מחר