בגרות ופנטזיות אלו דברים סותרים, לא חושבת כך?
הפנטזיות בדרך כלל שייכות לצד הילדותי שבאדם בוגר, לטוב ולרע, ולא לצד הרציונלי שבו. מצטער, אני לא מאמין "באהבה עיוורת", גם משום שהיא כמעט ולא קיימת במציאות, ורוב האנשים כן יש להם תנאים, וציפיות מהצד השני, "רשימת מכולת" אם תרצי, בין אם הם מודים בכך ובין אם לא. בנוסף לכך, אפילו במקרים "שאהבה עיוורת" כביכול מתרחשת בהם, זה פשוט דבר שאינו חכם, זה המקרה הבולט ביותר של אהבה זה חולשה, ואהבה גורמת לך להתנהג בצורה טיפשית. לגבי לגנוב את בן הזוג, בטח שזה קיים, על ידי נסיונות פיתוי או לחלופין סחיטה של אדם שנמצא בזוגיות, עלולים לגרום לו לבגוד או לעזוב. הסיסמאות שלך של "מי שאוהב לא עוזב" הן מאוד יפות בשביל אידיאליסטים ואגדות, אבל המציאות יותר מורכבת מכך. האמונה שלך שכל מה שמשנה זה הרגש, היא תמימה בעניי, ולא עומדת במבחן המציאות. למעשה אפילו במקרים שאדם יוצא עם מישהי שלא עומדת בתנאים שלו, רק בגלל שהוא אוהב אותה, הקשר שלהם בדרך כלל לא מחזיק מעמד, כי הוא היה בנוי על אשליה, וסופה לדעוך ולהתפוגג. אני לא הייתי בונה קשר על רק רגשות, בדיוק כמו שלא הייתי בונה קשר על רק משיכה, עדיף שיהיה יותר מזה. חוץ מזה אני מאמין שלא כל אחד ראוי שיאהבו אותו בצורה שאת מתארת, למעשה רוב האנשים לא ראויים לכך, ואין סיבה שאני יקריב את עצמי עבור מישהי שאפילו לא שווה את זה, הקרבה או אפילו התפשרות היא לא משהו שאני עושה בקלות ראש, וזה לא משהו שבא לי בקלות.
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LoveMakesYouDumb