אתה תשמע -
אני, כאמור לא קוסם ולא מדען, מסוגל להסביר את רוב הטריקים של אורי גלר, ואני באמת לא מבין כלום בנושא הזה. במקום להקיש את המתבקש - שאם אנחנו יודעים להסביר את רוב הטריקים שלו, ואם הוא התגלה כשקרן לא פעם (מה עם פרשת התמונה עם סופיה לורן? הסרט בו הוא נתפס מעקם כפית בעזרת היד, ועוד לאחר מכן דאגו הוא ואנשיו שהוא יורד מיוטיוב? ההפסדים במשפטים לג'ימס רנדי והתירוצים העלובים שבאו בעקבותיהם ["איזה עורך דין שכח איזה טופס. בעמותות הסקפטיות האלה לא מאמינים בכלום! לא בישו! לא במדיומים! לא בכלום!"] - בקיצור, יש הרבה יותר מדי סיבות לפקפק בו), אז כנראה שגם לטריק הזה יש הסבר פשוט, אתה בוחר הסבר הרבה יותר מוזר - יש לו כוחות על-טבעיים, אבל במקום לעשות איתם משהו מועיל באנושות, הוא מתבל אותם בכל מיני טריקים זולים (ועל ידי כך מסכן את השם והמעמד שלו) כדי לעשות מופעים בערוץ2. באמאשלך, צוות התוכנית שלך אותך לכאן? אנשים הם שקרנים. על שבתאי צבי שמעת? מעניין שגם הטייס שכביכול קיבל מגלר שדרים בכלל מכיר אותו, כך דווח ב"הארץ" וגם גם הודתה מערכת התוכנית, ואילדיס לא טרח ליידע אותנו בפרט הזה, ושבכלל לא הטייס הוא שהטיס את המטוס, אלא למעשה הוא סתם היה עליו. אז גם איזו קומבינה עם הביג בן היא אפשרית, עם קצת רצון ותעוזה. מעניין שאתה מטיל ספק בכזו קלות ביכולת הארגון של השרלטן, אבל לא משתמש באותו ספק בריא כשהבנאדם מפעיל לכאורה כוחות על-טבעיים. חשבתי על זה, יותר מקצת. נראה לי שזה תורך עכשיו. ואני משתחרר בנוב 07', אגב, החתימה שלי לא מעודכנת לגזרת ביטול קיצור השירות.