מה אתם באמת יודעים על גרנות?

still water

New member
מה אתם באמת יודעים על גרנות?

מנהל בית ספר מהולל ומשועמם, סנוב, עליתיסט שאינו מתחבר לשכבות החלשות, מתהדר באתר שלו בקשרים עם גדולי האומה אבל מה לו ולעמך ישראל? הרפתקן שרוצה לרכב על גבינו לאתגר שגדול עליו בכמה וכמה מספרים - ראו מה היה סופה של ההרפתקאה שלו במקסיקו.מעולם לא התנדב בשום ארגון ובשום עמותה, אלא לקידום מעמדו וקשריו האישיים והאינטרסים שלו. אין לו מושג איך נראית שכונה או עמותה לקידום השכבות החלשות, השכונות ונזקקים אחרים. ופרסומיו על אשתו? המתנדבת הידועה ב"יד שרה" ומחלקה לקליטת עליה - הצחקתם אותי.... ביד שרה היא בקושי נמצאת שעה בשבוע ומעירית כפר סבא היא פוטרה אחרי תקופה קצרה מאד ומאז יושבת בבית.איזה יפת נפש- חה!

yerukim

New member
כמה עובדות על גרנות

איך "שכח" לציין שכביש 531 שהוא כל כך טורח עבורו ומנסה לקמבן קיר אקוסטי על חשבוננו עובר ממש מתחת לחלון שלו? מדוע לא מציין מר גרנות ה"ישר" שיש לו אינטרס אישי בסוגיה?

still water

New member
אז סתם במקרה הוא גר ברחוב כלנית 28

בפנטהאוז מפואר בדיוק מעל התוואי של כביש 531? איפה כאן ההטעיה??? נראה לי שהתבלבלת וההטעיה היא של מר גרנות עצמו ולא שלי. אני יודע בדיוק איפה הוא גר ולמה חשוב לו הקיר האקוסטי....אז תפסיק לנסות לטשטש את העובדות.

polania

New member
אז למה הוא רצה להתאחד עם בן-חמו?

אם גרנות כל כך ישר והגון ובן-חמו כל כך מושחת - איך זה שהוא כמעט התחנן להצטרף למחנה בן-חמו ונדחה????

דוד69

New member
גרנות ובן חמו...

שני אסונות בן חמו המושחת וגרנות המעופף שגורר אותנו לסיבוב שני. צריך לפנות לבג"ץ שגרנות ישלם מכיסו את עלות הסיבוב השני.

still water

New member
סתם רכילות מרושעת

האיש נקי כפיים ותורם ממיטב מרצו לעזור לנוער ולאנשים במצוקה. כל השמועות זה עיניים קטנות ומרושעות.

BanjoKazooie

New member
שמישהו יסביר לי מאיפה לבןחמו יש כסף

מאיפה יש לו כל כך הרבה כסף בבחירות האלו? ממקורות מפוקפקים! בן חמו עובד על אנשים בעיניים!!

pheonix1

New member
אני מבין שאתה אמור לעבור קורס מזורז

על פי מה אדוני הנחבד אומר ששני המועמדים צריכים לפרוש..... על סמך סקרים קנויים על ידי שתי המפלגות הגדולות? לשיטתך בכלל מערכת הבחירות מיותרת אפריורי, מכיוון שמראש אתה יודע מי המועמדים הראויים. אז למה בכלל לנו בחירות בואו כולנו נחליט על המשך הקואליציה גבריאלי- אוחיון ונמיך בקפאון ובשחיתויות הנוכחים. כל הדמגוגיה הזולה של סיבוב שני נמאסה. עלויות ההנהגה הכושלת הנוכחית גבוהה מסיבוב שני. כך שתפסיקו כבר לבלבל את המוח עם השטויות האלו כבר.

polania

New member
רק עם גרנות נאכל חרבונות

שירוץ ברעננה עם ידידו ביילסקי שממליץ עליו - מי בכלל שמע עליו בכפר-סבא. חוץ מזה נעים תמיד לדעת שיש לו לאן לחזור - ביילסקי תמיד יקבל אותו חזרה אז אין לו מה להפסיד במירוץ הזה כמו שלא היה לו מה להפסיד כשנסע למקסיקו. הלואי על כולנו רשת בטחון כמו לגרנות. הוא יכול להרשות לעצמו להתשתעשע ולבדר את עצמו. אנחנו לא!

pheonix1

New member
יתכן שאתה צודק

שירוץ ברעננה שם יודעים מה טוב. אנחנו נמשיך עם מנהלים סוג ב' כנראה זה מגיע לנו. העיקר להמשיך לבחור באופן רגשי ולא רציונלי

pheonix1

New member
בלבול

חשבתי על האפור הזה, אוחיון. אבל אז יצא עם הפרסום המגעיל שלו. יש לי חברים ברעננה שלמדו אצל גרנות והם חושבים שהוא כנראה יוגע לנהל ( ניהל שני בתי ספר ביחד). גם כל עורכי הדין האלה לא ממש למדו ניהול ערים.

rubialon

New member
גרנות מתאים לנהל כל עיר בישראל

אבינועם גרנות בזכות כישורייו האישיים מסוגל לנהל כל עיר בישראל. כפר סבא רק תרוחי כאשר הוא יהיה ראש עיר.

goni11

New member
אם כך, שיתנדף מכאן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

pheonix1

New member
אני בוחר באישה או בבעל?

דווקא אישתו של גבריאלי כוסית אבל האם אני בוחר לפי מידות הגוךף או הכישורים של האישה ? כי הילרי קלינטון מוכשרת יותר מבעלה.אז לנתניהו אין שוב שום סיכוי בגלל שרה

still water

New member
כמה תשובות

א. עיר זה לא בית ספר ב. יש לו אפס נסיון ואפס קשרים ג. הרשימה שלו מורכבת מאנשי רוח ולא מאנשי מעשה או אנשי שטח ד. לו עצמו אין שום קשר לתושבי העיר - ראה תמונותיו באתר - עם רבין, פרס ועוד - מה הקשר בין זה לניהול עיר ולתושבי אותה עיר ה. אני לא העלתי את עניין אשתו - הוא הביא אותה ואת פועלה לידיעת הציבור במודעות שלו - אני רק הגבתי. ו. הוא שאמרתי - הרפתקן משועמם שמיצה את עצמו בניהול בית ספר וכבר עשה נסיונות כושלים בעבר לעסוק בדברים אחרים וחזר עם הזנב בין הרגליים למה שהוא מכיר ויודע לעשות טוב - כי שם מקומו.

למעלה