מה אתם באמת יודעים על גרנות?

polania

New member
ואיפה התשובות ליתר השאלות?

זהו? מה עם יתר הנקודות שהועלו????

goni11

New member
../images/Emo91.gifלגרנות:קח../images/Emo160.gifסע למקסיקו..

אל
כשאתה מגיע, עדיף שתשתוק כמו
מאשר תחזור על עצמך כמו
. תדאג לכביש 531 שעובר סמוך ל
שלך. תאמין לי שחוץ משלושת ה
שלך אף אחד לא ישאר עם
. אם אתה באמת פטריוט (
), תפרוש כעת ב
.

goni11

New member
חסרות לך, עדיין עוד 6 תשובות !

כשתסיים לענות, תתקוף !

pheonix1

New member
פעילות ציבורית

אני לא ממש מבין מה עשה לך גרנות שאתה כה רוצה להשמיצו. אם ידוע לך מעט על דמוקרטיה, רצוי שהבוחר הרציונלי יבחר את מי שהוא חושב הינו המועמד הרצוי מבחינתו. אין סיבה שהבוחר יעסוק בספקולציות ויבחר נגד מצפונו. בחירת מנהל טוב עדיפה על מערכת שבה רק שני מועמדים בינוניים. במדינות אוטוקרטיות יש מפלגה אחת וזה לא אומר שהחסכון לקופה הציבורית גדול.

goni11

New member
משיח, משיח, משיח איייי

די כבר עם דיבורים על דמוקרטיה, ישנם תשעה מועמדים. מי שרוצה את המשיח, שיצביע לרשימתו. אגב, שמעת על הפירסום של אלוף נתיב (השפוי היחידי), שהינו חלק מהרשימה שלכם? (הוא ותמונתו מופיעים בכל הפירסומים שלכם) גם הוא קורא לאבינועם גרנות לפרוש... אגב 2, מכיר את הפירסומת של בניון והגבינה הצהובה? ("הלך הכדור") על אותו משקל...."הלכה הפנסיה..."

pheonix1

New member
גוני שוב שלום

1)למרות דבריך, מר נתיב היה בדיוק לפני שבוע בחוג בית אצל משפחת ברק וטען שהוא המועמד הראוי ביותר. 2)אתה כנראה רוצה משיח, אני רוצה לעיר מנהל מעולה, ברמה של גרנות. 3)עניני פנסיה לא מעסיקים אותי בינתיים. אני לא בודק מה מריץ כל מועמד, עם פנסיה ציבורית במקום של ההסתדרות, אם משרד עורכי הדין לא מספיק עובד טוב כו'. 4)עדיין לא סיפקתה שום תשובה לגבי שאלותי. יגיע תורך. בהצלחה..... נב: למה סימון שתק באסיפת העיתונאים ? איפה מספר שתיים למועצה מטעם העבודה? בפאריס?

yerukim

New member
גם שם לא רוצים אותו

עצה טובה אבל לא מעשית כי גם משם סילקו אותו

312455

New member
הוא דווקא המועמד היחיד שאני מכבדת

לפני שנה בערב מגמות, כשניסיתי להתקבל למטרו ווסט (ובהיותי מעיר האחרת העניין היה מסובך) קבוצה גדולה של אנשים היו מקובצים סביב גרנות. והוא, עם השיער שלו ליד האוזניים שהתפרע לכל הצדדים, גרמו לי להתפקע מצחוק. בדיוק הייתי באמצע המשפט "ואם יש לי ממוצע...פחחחחח" ובמקום לא להתייחס אלי בהמשך הערב כפי שאני הייתי עושה במקומו, הוא גיכח וחיכה שאני אגמור לשאול את שאלתי. אחלה איש.

goni11

New member
בתור בעלת מנוי-כבוד ב...

פורום סמים קלים, את בטוחה לגבי השאלה שלך לגולדמן? במקום לשרוף את השלט ברחוב, יכולת להכין 20,000 פילטרים...

oris9

New member
אבינועם גרנות

אבינועם גרנות היה המורה והמחנך שלי בתיכון מטרו ווסט ברעננה. כתלמידו וכתלמיד במחזור הראשון של בית הספר, אני יכול לומר שאבינועם הוא אדם מיוחד ויוצא דופן בכשרונו וביכולותיו. אבינועם הקים בית ספר תיכון לתפארת, עם הישגים חינוכיים בלתי רגילים. גם הפן החברתי בתיכון היה מוצלח מאוד, בזכות הנינוחות שהשרה אבינועם על כלל התלמידים. אבינועם הוא מנהל אמיתי. יודע להשרות אווירה נעימה, ויחד עם זאת להוות מקור סמכות. שילוב נדיר וחשוב. אם מישהו מטיל ספק ביושרו של האיש, אז כנראה שאינו יודע על מה הוא מדבר, או שהוא מדבר בשם אחד ממתחריו. אבינועם ידוע כאדם שאצלו היושר וההגינות קודמים לכל! אבינועם הוא איש חינוך ואיש ניהול למופת, והלוואי שבערים נוספות יהיו מועמדים כדוגמתו בפוליטיקה המקומית. כן ירבו! אליאור שריבקר מספר 2 בהנהגת הרשימה "למען התושבים" ברעננה.

goni11

New member
הגם את/ה במשיחיסטים?

שלוש...ארבע...ו משיח, משיח, משיח אייייי

למעלה