מה אתם באמת יודעים על גרנות?

תנהל אתה תיכון מצליח ואז תדבר....

גם ראש עיריית תל אביב - רון חולדאי, היה לפני שהתמנה לראש עיר מנהל תיכון מצליח (גימנסיה הרצליה) והתמנה להיות ראש עיר, די מצליח ופופולרי לפי מצה שהבנתי. הקשר לוילה שאמרת שיש לו לא ממש ברור לי - אם הוא עבד קשה וקנה וילה אז הוא לא יכול להיות ראש עיר מצליח ?? בכפר סבא יש הרבה וילות.... אנשי הרוח שיש לו ברשימה רק מוסיפים לדעתי, כי צריכים שיהיו בעירייה גם אנשי רוח ואנשים שאכפת להם ולא רק עסקנים פוליטיים ( למרות שיש ברשימתו ממה שבדקתי גם אנשים עם ניסיון כולל אנשי צבא בכירים). אבל מה שמסקרן אותי זה למה אתה כל כך מתנגד לו ? אמרת שאתה מכיר אותו - באיזה אופן אתה מכיר את הבן אדם ? אם אין לך מה להסתיר אז ספר !

rubialon

New member
חבל שאנחנו עוברים להשמצות אישיות

גרנות הוא אדם מקסים, בעל יכולות ניהול ורצון לתרום מעצמו למען הקהילה. כל הנסיונות של אנשים קטנים וממורמרים שללא ספק מזוהים פוליטית להדביק לו רפש לא יצליחו. הציבור בכפר סבא קצת יותר חכם ממה שאתה חושב וביום שלישי תגלה את זה בעצמך...

still water

New member
אז בוא תספר לכולנו מה הוא תרם עד כה

אם זה כך בוא תן דוגמא אחת של משהו שגרנות עשה למען הציבור ולא למען האדרת שמו האישי - איזה שהוא מעשה התנדבות למען הקהילה בכפר-סבא.

pheonix1

New member
צודק

אני חושב שאתה צודק צריך לבחור איש מוכשר ובעל ניסיון ניהולי ולהפסיק לרדת לתת רמה שהדיון הזה גלש

yerukim

New member
וטוב שכך...

רובי יקירי, אני מכיר את גרנות אישית למעלה מעשר שנים ותאמין לי מה שאמרו עליו פה זה רק קצה הקרחון. אין פה שום הכפשות - אילו רציתי להכפיש לא חסר לי חומר אני פשוט מביא דברים ענייניים ובמקום להתיחס אליהם לגופם אתה בוחר להתקיף אותי אישית. אז מה זה אומר עליך ועל מועמדך?

למה להכפיש ?

דבר ראשון, אני לא מבין למה אתם מנסים ליצור פה הכפשות ולרדת לרמה נמוכה. אבינועם גרנות נראה לי המועמד הכי רציני, והכי ישר מכל המועמדים. הוא לא היה שותף לכל המחדלים של העירייה, הוא התעסק בהרבה פרוייקטים וניהל בין השאר את התיכון הכי מצליח בארץ. יש לי חברים מרעננה שלמדו איתו, וסיפרו לי שהוא בן אדם מקסים, וזה לא גורע מהיכולות שלו לנהל וליצור רפורמות. מה ראש עיר צריך הרי צריך באמת ? השכלה, רצון לתרום ולשנות, יכולת וניסיוןניהולים ושרותיות ופתיחות לאזרח, וממה שאני התרשמתי, יש את זה לגרנות. אני שוקל להצביע לו למרות שעדיין לא החלטתי סופית (מתלבט עדיין,בינו לבין גבריאלי ופז).

polania

New member
אכלת את הלוקש?

לוקשים יש רק במרק - אז מספיק עם זריית המלח בעיני התושבים

tal habar

New member
אולי אבל לא חבל להגרר לסבוב שני?

כפר סבא גם ככה בגרעונות ומי שיש לו אחריות ציבורית שלא יגרור את המערכת לסיבוב שני מיותר.

goni11

New member
גרנות-../images/Emo5.gif-איכס...

שאלות לגרנות: גרנות יקר, אתה מספר לכולם שנסעת לשיחות במקסיקו.אולי תספר גם למה חזרת באמצע השליחות ?(אל תספר על ילדך, הרי את זה ידעת כשנסעת...) האם אתה מודע לכך שאתה מכניס את כפר-סבא לסיבוב שני? האם אתה יודע כמה עולה הסיבוב השני ? האם אתה משיחיסת/מגלומן ? שלך את ידידך בפורום לתקוף... (הדבר הטוב ביותר, מבחינת מטהו של גרנות, היה לחלק שקיות הקאה בכל חוגי הבית...) ת'שמעו סיפור : גרנות הוזמן לכנסת עם כל שאר המתמודדים. הוא כמעט בכה ליו"ר ועדת איכות הסביבה, על-מנת שזה יתן לו לדבר. לאחר תחינות מרובות, התרומם האיש מהכיסא והחל את דבריו. רוב היושבים בוועדה, מתפקעים מצחוק (חלקם בלב). יו"ר הוועדה שגם הוא לא ממש הבין את גרנות, פנה אליו באיזשהו שלב, וביקשו להבין שהוא לא ראש עיר ושיפסיק לדבר כאילו הוא ראש עיר. מתוך דבריו של גרנות :" אני...אצלי...אני...אני...אני...אצלי...אצלי...

goni11

New member
מס' שאלות לגרנות:

גרנות שלום, אנא ספר לנו מדוע חזרת לארץ באמצע השליחות למקסיקו ! (אל תבלבל ת'מוח עם הסיפור שלך על ה"ילדים", את זה ידעת כשנסעת...) אנא ספר לנו, מדוע התגלגל מצחוק יו"ר ועדת איכות הסביבה בכנסת, למשמע דבריך, ומהי ההערה שהעיר לך? ספר לנו, מדוע אתה עומד בראש עמותת "הורים במטרו-ווסט", הרי אתה לא מנהל את בית הספר... ספר לנו, מדוע נהלת שני בתי ספר במקביל (אל תחנטרש על ביילסקי.) ספר לנו איפה אתה גר ומה הקשר לכביש 531... ספר לנו כמה עולה סיבוב שני שאתה ממיט עלינו. ספר לנו על יחסי העבודה שלך עם ציוותי המורים שהיו לך... ספר לנו מה דעתה של גב' אלרם, עליך... ספר לנו כמה עולה סיבוב שני ספר לנו מדוע מר רובינסון כבר אינו עובד אצלך... שלך את שליחך הנאמנים לך (נאמנות כלבלבית משהו), לתקוף...

pheonix1

New member
גרנות

1) ניהל בהצלחה רבה שני בתי ספר בשנה שעברה לאחר שלא יצליחו לגייס מנהל במקומו. 2) שליחות לחול אם לא ידוע לך הנה לשנתיים. 3)רובינסון קבל הצעת עבוד בהייטק ויש היום ב20:30 חוג בית אצלו אתה והציבור מוזמנים, הוא ממשיך להיות פעיל בתנועה. 4) הדמוקרטיה הנה דבר יקר, אך היעדר דמוקרטיה ספור יקר יותר, אם הרוב יצביע גרנות לא יהיה סיבוב שני. 5) רצוי שתתחיל לחפש במפלגות ובתנועות האחרות בעיות אמיתיות. א)עולם תחתון ואינטרסים של נדלן אצל בן חמו ( שהוא מצטייר כבחור נחמד אך נטול כישורי ניהול) ב) אצל גבריאלי רצוי לבדוק כיצד בחר את רשימתו. לדוגמה ספר שתיים הנהדר החי חיי ביגמיה ומטייל על חשבון מכללת בית ברל כאשר שלוש רבעי מהזמן נמצא אצל דר פני. כל סלון בכפר סבא יודע וצוחק על זה חוץ מי האדם שהיה צריך לדעת לפני שבחר והוא עמוס גבריאלי. אז חמד השמצות ניתן לכתוב ולכתוב וקופת שרצים יש אצל כולם

goni11

New member
עדיין לא ענית...(מפחד..?)

אנא ספר לנו מדוע חזרת לארץ באמצע השליחות למקסיקו ! (אל תבלבל ת'מוח עם הסיפור שלך על ה"ילדים", את זה ידעת כשנסעת...) אנא ספר לנו, מדוע התגלגל מצחוק יו"ר ועדת איכות הסביבה בכנסת, למשמע דבריך, ומהי ההערה שהעיר לך? ספר לנו, מדוע אתה עומד בראש עמותת "הורים במטרו-ווסט", הרי אתה לא מנהל את בית הספר... ספר לנו על יחסי העבודה שלך עם ציוותי המורים שהיו לך... כרגיל,במקום לענות לשאלות, התחלת לחפש אצל האחרים...אתם כאלה משיחיסטים ספר לנו איפה אתה גר ומה הקשר לכביש 531... ספר לנו מה דעתה של גב' אלרם, עליך...

polania

New member
בולשיט

1) אז איך הצליחו עכשיו לגייס לא אחד אלא שניים? הם שורדים בלעדיו??? 2) בולשיט - השליחות היתה במקורה לחמש שנים 3) אף אחד עוד לא התיחס לכביש 531 שבו יש לו אינטרס ברור 4) אנשי רוח מקומם באקדמיה. אנחנו מחפשים אנשי עשייה 5) עודף המועמדים הוא בזבוז כסף 6) אם בן-חמו כל כך מושחת איך זה שגרנות ניהל איתו מו"מ לאיחוד כוחות??

pheonix1

New member
אנשי רוח

מי בדיוק איש רוח אצל גרנות? ראש בית ספר לחינוך במכללה הוא מנהל בית ספר לחינוך ולא רק איש רוח. ראש חוג באוניברסיטת תל אביב הוא מנהל חוג ולא איש רוח. ניתן להיות איש רוח וגם מנהל. או שמנהל יכול להיות רק עורך דין, וטרינר או פקיד הסתדרות? מנהל צריך שיהיה לו קבלות על ניהול, כמו כן רצוי שניהולו בעבר יהיה ללא דופי.

goni11

New member
תברר, תחזור עם תשובות ותגיב

מה קרה שנאלמתם דום ? איפה התשובות לשאלות שנשאלו על המשיח של כפר-סבא? מפחדים? תגידו תודה שאת כל הזבל הזה שאתם מתהדרים בו, לא הוצאנו לעיתונות...

למעלה