מה אתם רוצים מג'ונס

fatnoam

Active member
מה אתם רוצים מג'ונס

1. דן הנדרסון נפצע, לא הוא. אז מלכתחילה, איך יכולה להיות לו אשמה?
2. לוחמים מתכוננים שלושה חודשים לקרב. לא 8 ימים, שרובם מוקדשים לראיונות בטלויזיה ממילא, ולחיתוך משקל. אין לו זמן להתכונן ליריב אחר.
3. כולם אומרים "למה מי זה סונן". עם כל הכבוד, לכם אין מה להפסיד את מה שיש לו להפסיד. ההתכוננות לקרב מול סונן שונה לחלוטין להתכוננות לקרב מול הנדרסון.
4. "לקח את ויטור בלפורט כי זה ניצחון קל". ואם היו מציעים לו "קח את ויטור או את JDS", מי אתם הייתם לוקחים? ג'ונס נלחם בשביל הקריירה שלו, לא בשביל לבדר את הצופים.
5. "כל האירוע בוטל בגללו". לא נכון. כל האירוע בוטל בגלל הנדרסון.
6. "היה צריך לחשוב על הלוחמים האחרים שמפסידים כסף בגללו" - אמנם ה-UFC לאחרונה מתנהל כמו דגניה ב', אבל למה לעזאזל ג'ונס צריך לקחת קרב שלא נוח לו בשביל שלוחם אחר יזכה ל-6000 דולר מדיינה? השתגעתם?

סה"כ מדובר באלוף שנלחם אולי הכי הרבה, ותמיד עולה לסיים קרבות. עם כל הלחץ מסביב, בסופו של דבר הוא כן לקח קרב, ותאמינו לי שלמרות שג'ונס פייבוריט ענק, מי שלא חושב שויטור בלפורט מסוכן, הוא טיפש. איזה עליהום עשיתם פה על הבנאדם, שוואללה לא חייב שום דבר לאף אחד, ומה שהוא כן היה חייב תמיד סיפק ובגדול.

zanshin

New member
מה אתה רציני? גונס התאמן חזק בתקופה האחרונה

ועכשיו הוצע לו להילחם נגד בנאדם שלא התאמן חזק לאחרונה כי הוא לא במחנה אימונים ובנוסף עוד קטגוריית משקל אחת מתחתיו!!! איך אתה לא רואה את זה?? הוא פחדן אפס

danielmo1

New member
הוא ממש לא פחדן ותפסיקו לדבר שטויות של ילדים

הבן אדם נכנס לכלוב מול אריות במחלקה וניצח והשפיל את כולם, איפה הפחד שלו?
קרב מול לוחם עמידה הוא יותר אטרקטיבי מאשר קרב אסטרטגי משעמם מול סונן
לא צריך לחפש איפה שאין
אף אחד לא הזכיר את ליוטו מצ'ידה שעשה פאדיחה אדירה ומקבל הנחות שלא מגיעות לו.

yair_bar

New member
מנהל
זה לא מעניין

אם הוא אלוף ומציעים לו יריב הוא חייב להגיד כן. שום תירוץ והסבר ושיקולים לא אמורים לעניין.
אטרקטיבי בתחת שלי...

danielmo1

New member
הפכת לאוהד אמריקאי?

שמעדיף לראות קרב של טראש טוקר רק בשל היותו טראש טוקר שלא עשה באמת משהו משמעותי מעולם בספורט חוץ מלהצליח להפסיד בסיבוב החמישי לאלוף?

yair_bar

New member
מנהל
זה בכלל לא רלוונטי

לוחם לא יכול להחליט שקרב שהציעו לו לא מספיק מעניין.

מי שעושה את השיקולים הם אנשי המקצוע. הם צריכים עניין, הם צריכים PPV, הם צריכים לשמור על עניין עתידי (לא לשרוף את כל הלוחמים, לגדל חדשים וכו').

נראה לך הגיוני שלוחם יגיד שהיריב שלו לא ראוי והוא לא מוכן לקבל את הקרב? זה אחד האבסורדים הכי גדולים שיש.

judoboxer

New member
ג'ונס פשוט שכח שהוא צריך לרצות אותך...

בשנית, היות ונפתח שרשור שני בעניין.

ג'ונס הוא אלוף ראוי !!!

משכך, הוא מקבל קרבות רק של קונטנדרים ראויים, ששברו רף גבוה מאוד כדי "לזכות" להתמודד מול האלוף.

הוא לא פח זבל שקולט כל מה שזורקים אליו ואומר תודה, רק כדי שהחכמים בפורום לא יחשבו שהוא פחדן.....

זה ברור שסונן הוא זבל שבזבלים, הצהיר בפני כל העולם שאםהוא מפסיד לסילבה הוא פורש.
כעת, הוא אדם מת גמור, כבר אין לו מה למכור, אחרי שכל מה שהיה לו זה "בליל של דיבורי סרק" ואת זה הוא כבר מכר מס' פעמים.

אז עכשיו בגלל שהאפס הלוזר היה מוכן להילחם ולסתום חור, הוא הופך בין לילה להיות התותח וג'ונס פחדן ?

חברים יקרים לא לשכוח את הפרופורציות בבקשה.

yair_bar

New member
מנהל
ג'ונס לא מנהל את הארגון

הוא לוחם בארגון והוא לא אמור להחליט מי ילחם במי

עכשיו למה כל הטענות שלכם לא מחזיקות מים? כי הוא הסכים לבלפורט שעם כל הכבוד לא שונה בהרבה מסונן. בא מאותה קטגוריות משקל, הפסיד בצורה משפילה לפני שני קרבות, פצוע 90% מהזמן וגם בנצחון האחרון שלו זה היה הרבה בעזרת שופטים והוא היה רוב הזמן על הגב מלוחם פחות מוכשר וגדול מג'ונס.

אז חלאס עם הפקה-פקה

danielmo1

New member
אף אחד לא אמר שלבלפורט יותר מגיע מסונן

לשניהם לא מגיע
אני מעריך שג'ונס לקח את הקרב כי הסגנון של בלפורט יותר דומה להנדרסון מאשר סונן להנדרסון וזו ההכנה שהוא ביצע בתקופה האחרונה נקודה אין שום קשר לתאוריות כאלה ואחרות

fatnoam

Active member
יאיר כפרה

1. אני לא מבין בתור אוהד מה יוצא לך מקרב של ג'ונס-סונן שאתה כל כך תומך בקיומו.
2. אני משוכנע שיש תקופת זמן סבירה שמעוגנת בחוזה, שלפיה דיינה יכול להורות ללוחם להילחם בלוחם אחר. 8 ימים לפני הקרב זה לא מספיק, ולכן לג'ונס היתה את זכות הסירוב. אני בספק אם במועד אחר יש לו זכות כזו, אלמלא מדובר בסוג של סופר-פייט בין מחלקות משקל שכנראה שאת זה הוא לא מחוייב לקחת.
3. מה שדניאל אמר - להתכונן לויטור זה דומה להתכונן להנדרסון. בחור קטן חזק ועם יכולת לסיים קרב באגרוף אחד. התכוננות לסונן היא שונה לחלוטין. אם תשאל אותי, אם סונן יעיר את ג'ונס בלילה ויתחיל להרביץ לו, עדיין ג'ונס יתגבר עליו וינצח, אבל התירוץ כאן של ג'ונס הוא מאוד לגיטימי. שוב, רק לו יש מה להפסיד כאן. לסונן, בלפורט וכנראה גם הנדרסון, אין מה להפסיד בקרב הזה. ניצחון כאן לא יבנה את הלגסי של ג'ונס, ולא יוסיף אליה עוד נדבך. הפסד כאן ירסק אותה.

yair_bar

New member
מנהל
אתה מפספס את הנקודה

אין לי רצון בג'ונס-סונן.

יש לי רצון שלוחם יקבל את הקרבות שמציעים לו בלי להתחכם ובלי תירוצים.

ושוב, להגיד שלסונן לא מגיע ואז לקבל את בלפורט זו בדיחה. אין בינהם הבדל במידת ה"מגיע"

אגב, הנדרסון הוא מתאבק מצויין. זה שלאחרונה הוא מוריד את כולם עם ימנית לא מוריד מיכולת ההאבקות שלו.

אם כבר, הוא לא שונה בהרבה מסונן, למעט העובדה שסונן לא יכול להוריד אפילו את החזיר מאנגרי בירדס עם הימנית שלו

fatnoam

Active member
הנדרסון היה מתאבק מצויין

אבל אחרי ששילדס שלט עליו בקרקע, ואפילו שוגאן הגיע נגדו למאונטס וכדומה, אני לא חושב שהוא עלה לקרב עם גיים פלאן אחר מלבד הימנית.

ג'ונס מתאבק כל כך טוב, בטח בהינתן הגודל שלו טוב משילדס ומשוגאן, ככה שלא נראה לי שהנדרסון חשב שהאבקות איתו תוביל למשהו טוב.

התכוננות להנדרסון (הנוכחי) זה בערך כמו להתכונן לויטור, הרבה יותר דומה מסונן. אם תשאל אותי, סונן קרב הרבה יותר קל לג'ונס מויטור. גם אמרתי את זה.

אם תשאל אותי שוב, אני גם יכול להבטיח לך באחריות שאם דיינה היה אומר לג'ונס "הקרב הבא שלך הוא סונן, בעוד חודשיים-שלושה", אז ג'ונס היה לוקח את הקרב בכיף.

danielmo1

New member
בלפורט יותר מסוכן לג'ונס מסונן

מה סונן יעשה? לשלוט בקרקע הוא לא מסוגל מול ג'ונס ולסיים קרב הוא בטח ובטח לא מסוגל, בלפורט עוד יכול איך שהוא בדרך נס לשלוח איזה ימינית ולסיים קרב, בנוסף בלפורט בא לסיים קרבות וג'ונס בא כדי לסיים קרבות מה שאומר שהקרב לא יגיע לסיבוב החמישי, סונן הוא ההפך הגמור מבלפורט והוא משחק משחק דומה וגרוע יותר משל ראשד אוונס וסונן טרף קל הרבה יותר בשביל ג'ונס מבלפורט.

אתה טועה בדבר אחד, סונן לא רצה להילחם תוך 8 ימים הוא הסכים גם להילחם באירוע הבא (כמו בלפורט) וג'ונס סרב.

לא מבין את ההתנהלות של ג'ונס

הוא בורח מקרב קל על הנייר!
בורח מיריב קטן ממנו !
בורח מיריב שבא מהפסד!
בורח מיריב שיש לו את אותו הזמן להתאמן והוא בכלל לא יריב ראוי!
העצבים שלי על ג'ונס הם כי זה קרב קל על הנייר כשהנסיגה באה ממנו מול יריב שהכישרון האמיתי שלו הוא ביחסי ציבור!
ואת מי הוא פוגש אחר כך? את ויטור? במה ויטור יותר ראוי? מה ויטור הוא לא קרב קל על הנייר?
אם כבר נידחה הקרב אז למה הוא לא נילחם מול סונן ובוחר להלחם מול ויטור אני לא מבין?
כולם יסכימו שהיחסים בבירור הולכים לטובתו של ג'ונס! מולסונן או מול ויטור!
לראות את אחד הלוחמים הכי מוכשרים נסוג מקרב שקל על הנייר זה ביזיון!
אני לא מבין למה?

danielmo1

New member
בגלל

שבלפורט יותר דומה בסגנון שלו לדן הנדרסון (וואן פאנץ' פייטר) מאשר לסונן ולקרב כזה ג'ונס התכונן זו הסיבה היחידה

ואם לומר את האמת, כל קרב של ג'ון ג'ונס הוא קרב קל בשבילו לא משנה את מי תשים מולו (כאילו שדן הנדרסון ראוי לקרב מול ג'ונס)

fatnoam

Active member
לזה התכוונתי

שבלפורט יותר מסוכן לג'ונס מסונן.

יש לו דינמיט בידיים.

danielmo1

New member
לא רואה אותו יוצא מהקרב הזה עם ניצחון

הוא קטן ממש לעומת ג'ונס גובה 1.83 וריץ' ממוצע, לא צעיר (ולא מנופח ומהיר כמו בעבר) וכמובן שאני מתבאס מזה יותר מכולם כי תמיד תהיה לו פינה אצלי שמורה בלב

אני משאר שג'ונס לקח את הקרב כי הוא יצליח להוריד את ויטור לקרקע בקלות יחסית וזה התכנון שלו

למעלה