מה אתם רוצים מג'ונס

FrecCo

Active member
הראייה שלך עקומה

אני מסכים איתך שג'ונס ממש לא מפחד (לדעתי הבחור בטוח שאף אחד בעולם לא יכול עליו כולל לא בHW..) אבל לא להסכים לעלות לקרב אחר בגלל שלוחם נפצע זה פשוט זלזול ובתור בוס הייתי מעניש לוחם כזה. פציעות קורות כל הזמן והן חלק מהספורט וחלק מהעסק, אתה בתור לוחם צריך לקבל כל קרב שיתנו לך ולהגיד תודה! הבעיה של דיינה אמורה להיות להשיג לוחם חדש בהתראה של שבוע ולא להתחנן ללוחם שלא נפצע שיסכים להילחם במישהו אחר... זה זלזול באוהדים, בלוחמים האחרים, בספורט כולו ובחברה שאתה עובד בה בעיקר. בתור לא אלוף אף אחד בחיים לא היה מעז לומר לא, וזה רק מוכיח שזה נובע מתוך היוהרה והשחצנות והאגו שהתואר נותן לו. למרות שאין לי ספק שזה השפעה ישירה של גרג ג'קסון שמעדיף להיות טקטיקן מגעיל בכל מצב בזירה וגם מחוץ לה. זה ספורט מקצועני וכל לוחם צריך להיות מקצוען מספיק כדי לעלות לזירה גם אם מחליפים לו יריב ברגע האחרון. יותר מזה- זה צריך להיות מעוגן בחוזה שבמקרה של פציעה יריבים א,ב,ג,ד,ה עלולים למלא את מקומו.מעבר לזה שזה הדבר המקצועי לעשות זה גם הדבר ה"ראוי" לאלוף שמגן על החגורה שלו לעשות. אצל אלוף פחות דומיננטי הייתי שמח להגיד שהוא מפחד, ג'ונס לא מפחד הוא רק מרגיד שמותר לו ומרשה לעצמו אז ליתר ביטחון הוא הולך בדרך המגעילה שג'קסון מציע לו. לא ברור לי בשום אופן למה אם הUFC רצו לתת לו את סונן עוד 8 ימים הם נותנים לו את בלפורט ב152. שיתנו לסונן למכור את הקרב כאילו ג'ונס פחד לפגוש אותו בהתראה קצרה ויהיה אחלה אירוע עם טונה טראש טוק שאחריו (לצערי) ג'ונס יפריש את סונן שיבין שאין לו סיכוי לזכות באף חגורה.

yair_bar

New member
מנהל
זרקת רעיון מעניין ידידי

למנות ממלא מקום למקרה שאחד הלוחמים בקרב אליפות נפצע.
אם האלוף ייפצע, המנצח הופך לאלוף זמני. כאשר האלוף יחזור מהפציעה, הוא יהיה הראשון שזכאי לקרב על התואר.
אם המועמד לתואר נפצע, ממלא המקום נלחם במקומו על התואר וכשהמועמד יחזור מפציעה הוא יוכל לקבל את הזכאות לקרב על התואר*

* אולי במקרה של מישהו שהיה רק מועמד הוא יידרש לקרב נוסף על מנת לוודא שהוא חזר כשיר מהפציעה ועדיין ראוי לקרב אליפות

ג'ונס לא רוצה לתת לסונן להרויח על הגב שלו

סונן חושב שעם הפה שלו הוא יזכה בקרבות אליפות (בצדק כנראה), אבל ג'ונס לא פראייר, אני בטוח שג'ונס יפרק לסונן את הצורה, אבל העונש של לא להילחם מולו הרבה יותר כואב, לפחות בכיס. שסונן יעשה את המינימום לפני שהוא מדבר וינצח קרב אחד ב lhw.

ok6

New member
אני חושב שאתה מציג את העניין בצורה לא נכונה

האשם העיקרי בביטול הארוע הוא כמובן דיינה וייט (וחבריו להנהלת הארגון),ברגע שאתה מרכיב קארד עם מיין איבנט ראוי ושאר הקרבות ברמה של מקדימים בספייק (היום אפ אקס) ויש פציעה אצל אחד הלוחמים בקרב המרכזי אתה נתקע עם ארוע גרוע שאף אחד לא היה מוכן לשלם עליו.
דיינה כמובן לא יודה שהוא אחראי למה שקרה אז הוא מעביר את האשמה הלאה לג'ונס שהיה יכול להציל את המצב (כמובן שהארוע לא באחריותו הוא רק לוחם) אבל ג'ונס עשה בחירה מאוד לא ברורה (הזויה אם אתה שואל אותי).
אנחנו מדברים על לוחם שנלחם מול הטובים ביותר במחלקה שלו,שתמיד הוכיח את עצמו אבל במקרה הזה ג'ונס עשה בחירה שגויה ומאוד לא מובנת.
נכון אני מסכים שסונן לא ראוי (גם בלפורט לצורך העניין) אבל בכל זאת מדובר בלוחם מקטגוריה נמוכה,שלא הספיק לעבור הכנה ראויה לקרב,אין לו שום יתרון על ג'ונס מבחינת היכולות או הגודל ועדיין ג'ונס סירב לקרב כי הרגיש שהוא צריך הכנה יותר טובה??? ג'ונס סירב לקרב שאמור להיות אולי הקל ביותר עבורו בטענה שהוא לא עבר הכנה (הנדו עדיין מתאבק למיטב ידיעתי וגם לוחם יותר מסוכן ועמיד מסונן) בעיני זאת החלטה פשוט הזויה.
אם ג'ונס היה מתעקש שלא לקחת את הקרב בטענה שסונן לא ראוי זה בהחלט מובן אבל הוא לקח החלטה לא ברורה שעשתה לדיינה וייט שירות מאוד טוב כי הוא מצא מישהו שקל להעביר עליו את האשמה (ולא הכל בצדק) אבל ג'ונס יכל להמנע מכל זה אם הוא רק היה לוקח את הקרב.
לא רוצה לקרוא לזה החלטה פחדנית כי לוחם עם הרקורד של ג'ונס הוא בטח לא פחדן אבל איך שלא תסובב את זה ההחלטה שלו גרמה לו נזק וחלק מזה בצדק.

fatnoam

Active member
ל-OK6 ו-FRECO

אני קורא את ההודעת שלכם, מזדהה ומבין.

אבל!

אני חושב שאנחנו פשוט מסתכלים על העניין אחרת. אני חושב שאתם מסתכלים על זה בתור אוהדים - פעלים כמו "מפחד" או "זלזול", "יהיר", "שחצן". שימו את הנקודת מבט הזו בצד.

למה?

כי דיינה ווייט לא בנה ארגון ספורט. ה-UFC זה ביזנס לכל דבר. קרבות נקבעים לא באופן ספורטיבי, אלא באופן שיכניס הכי הרבה כסף לארגון. לוחמים לא מרוויחים לפי עד כמה שהם טובים, אלא לפי האטרקטיביות שלהם. הדין וחשבון היחידי שג'ונס צריך לתת לארגון הוא עסקי. ג'ונס הוא לוחם מהדור החדש, שמנוהל ע"י סוכנים ופובליציסטים, ג'ונס הוא עסק. בתור עסק היו לו את השיקולים העסקיים שלו אותם ראה כלגיטימים, והוא עשה מה שהוא עשה.

יש כמה עובדות שאולי אתה יודע ואולי לא

סונן מאז ההפסד לסילבה מתגרה מילולית בג'ונס וזה נעשה יותר ויותר מתגרה ככל שעובר הזמן.
אז ג'ונס חושב בצדק,ו אני מכניס עצמי לראש של ג'ונס, מדוע לי לתת לאפס שמתגרה בי מילולית קרב על התואר, אני יכול לפרק אותו בקלות ולעניש אותו לא?
אבל אם נלחם בו הוא יקבל חבילה של כסף, פרסום, חשיפה (שהוא מכור לה וזקוק לה כנראה), הוא ישפיל אותי כל הזדמנות שתהיה לו. עדיף שירקב וזהו.

magtgol

New member
חבגים, חבגים.בואו ניגגע.טוב?

1. דן הנדגסון נפצע.זה קוגה, אין מה לעשות. אז איך האשמה בדיוק עליו? זה כמו להאשים את הבחוג שאימן את הנדגסון, שבגללו הקגב בוטל...
2. לוחמים מתכוננים לקגב בכל ימות השנה, לא 3 חודשים ולא שמונה ימים. והלוואי והיה מתכונן לקגב 8 ימים. אולי לסונן הכגיש היה איזה נס חנוכה על הדגך והוא היה שוגד סיבוב וחצי או שניים...
3. עם המשפט השלישי אני הכי מסכים. לפי מה שסונן כתב בפייסבוק, החגוגה כבג אצלו. זה מה שהוא סיכם מול ג'ונס. אז באמת יש לו את מה לסכן...
4. ויטוג בלפוגט? בשניות אלו, כשאני כותב את ההודעה הוא בטח נפצע שוב פעם. אם זה תלוי בו- אז חבגים, גם איגוע 152 בטל ומבוטל. סגוג. עליי.
5. גאה התייחסות ב- 1.הכל על הכתפיים של השחצן הבלתי מעוגעג ומאמנו גגג ג'קסון.
6. אל תדאג לשאג הלוחמים.גם המיתון לא ישפיע עליהם.ללחם הם בטח לא יהיו געבים בשנים הקגובות.

שלכם,
לוויסטו הטגול

yair_bar

New member
מנהל
די. אני ממש רציני. אני מבקש שתפסיק עם זה

זה לא הצחיק, לא מצחיק ולא יצחיק לעולם.

זה אפילו מעצבן.

ממש מעצבן

magtgol

New member
יא בג היקג

תשמע אחי, בדיוק כשגשמתי אמגתי לעצמי- "לוויסטו הטגול, תדע לך שהסיכוי שיאיג בג לא יעיג העגה על מה שכתבת שואף לסיכוי שיחזיגו את 151 כשהמיין איבנט ג'ונס נגד גאגי אולבגייט".
ולוויסטו הטגול צדק. ובגדול..
ומי יכול להצטגף להעגה שלך מלבד מגקו ג'י ?
שים לב, גק אתה מעיג העגות ואני לא מצליח להבין מה זה מפגיע לך.לאף אחד ממך ממש לא אכפת.נהפוך הוא, כולם שמחים.
אני אנסה להעביג לך את המסג באופן שונה.
נניח לוויסטו הטגול הולך בגחוב.ונניח בבגזיל.ונניח שעובג מולו בגחוב דגקון גדול וצהוב.נניח ששמו ליוטו.
ונניח שלוויסטו הטגול גואה שליוטו מחזיק ביד בקבוק משקה בצבע צהוב.ואז לוויסטו הטגול שואל את ליוטו- "תגיד ליוטו, מה זה המשקה הצהוב שיש לך בבקבוק?נגאה משקה מאוד מגענן.זה לימונדה?מה שם החנות שממנה קנית?גם אני גוצה לקנות".
וליוטו עונה ללוויסטו- "זה השתן שלי".
אז לוויסטו שואל- "מה נסגג איתך??אתה גציני??אתה לא מבין שזה לא סטגילי??למה לך לשתות?הגי ידוע שטוב בבגזיל.
ליוטו עונה- "מה זה עניינך?בא לי לשתות אז אני אשתה", ואני חושב לעצמי- באמת, למה זה ענייני.

אז בחיאת אחי,תגפה ותמשיך לגשום דבגים מעניינים בפוגום.אני עוקב תמיד בהנאה גבה.
ואני אמשיך לתבלן ולאפלסט את הפוגום בהומוג ססגוני ומגענן.

בבגכה,
לוויסטו הטגול

מרקו בי

New member
מישהו קרא לי??

אה סתם איזה מעפן. שיהיה לך לבגיאות אחי. יש לי דברים יותר חשובים ממך.

magtgol

New member
הו מגקו ג'י, החבג היקג

מה קוגה גבג.
אתה יודע, חשבתי לעצמי אתמול בעגב אחגי שעניתי למג בג, ואמגתי לעצמי- "לוויסטו הטגול, מה הסיכוי שההודעה שכתבת לא תעלה תגובה אחרי 30 שניות ממג מגקו?
הגיי הסיכוי שלא תתקבל תגובה קלוש מהסיכוי שיחזיגו את 151, יבטלו שוב, יבטלו גם את 152 ויחזיגו שוב, ומה המיין איבנט יהיה הפעם?? קינג מו נגד ג'גי דה קינג לולג.
ושוב צדקתי, וכגגיל, בגדול.
אז אם יש לך דבגים חשובים יותג לעשות כפי שגשמת, אין סיבה שתענה לי אחגי חצות. במיוחד לאחג העובדה שאתה חייב לישון כמו שצגיך ולאגוג כוחות חדשים (ואני תיכף אסביג למה).
עכשיו, אני לא קטנוני בכלל אבל לא חשבת לגגע שאני אשאג חייב אחגי שקגאת לי מעפן. אז אני עדיין לא מבין מה מפגיע לך, ומה מפגיע למג בג.
כולם שמחים על התבלון ואיפלוסט האוויגה הססגונית שלוויסטו הטגול משגה.
ואני אנסה להעביג גם לך את המסג שהעבגתי למג יאיג בג, למגות שחשבתי שהקודם היה בגוג.

נניח שלוויסטו הטגול הולך בגחוב. ונניח שזה באגגנטינה הפעם, ולא בבגזיל. ונניח שהוא פוגש ילד מצוייג וקטון בשם מגקו. הילד נגאה עייף ומותש.
לוויסטו הטגול שואל את הילד הקטון מגקו- "מגקו, מה קגה? למה אתה אתה נגאה עייף?". מגקו עונה-"אני מחפש את אמא שלי בגחובות אגגנטינה כבג חודשיים, ולא מוצא אותה". ולוויסטו הטגול שואל-"אז למה אתה לא מתקשג אליה מהסמאגט פון, מה הבעיה?" ומגקו עונה-"אתה לא גואה שאני מצוייג?אני לא יודע לחייג".
אז לווסטו הטגול שואל את מגקו-"תגיד, מגקו הקטון.לא נמאס לך לחפש כל כך הגבה זמן?לטייל בגחובות?אתה חייב לאגוג כוחות.ו...גגע אחד. מה יש לך שם על הכתף?קופיף? לא קשה לך להסתובב כבג חודשיים עם קופיף על הכתף?כל השגיגים שלך יתפסו! ויאללה, שחגג.חזוג לאגץ מולדתך.למה לך להמשיך לחפש?למה לך להשאג עם ילד אחד?הגי ידוע שעם 2 ילדים שאחד מהם זה בוצקיפוד-טוגקו זה לא קל. הגיי ידוע שעדיף לסגוג את הבסטה כמה שיותג מוקדם".
ואתה יודע מה הקטון ענה ללוויסטו? הוא ענה-"תגיד, מה זה עניינך?". ואתה יודע מה חשבתי לעצמי? באמת, מה זה ענייני.
אז בחיאת, מגקו ג'י. שחגג.ובבקשה פעם אחגונה עם הדיבוג הנגוע.הוא לא במקום...
אני מקווה שהמסג בגוג בפעם השנייה. אם תצטגך עוד מסג- אני זמין בעגב.

בבגכה,
לוויסטו טגול המקוג (מג טגול)

AmitNHB

New member

לא צריך להתרגש חברים. הוא חוזר, אני חוסם, הוא חוזר, אני חוסם וחוזר חלילה. כאמור בחתימה שלי - אני לא יכול לחסום מעבר לשם משתמש ובאתר המעפן הזה לא צריך יותר מאמץ מעבר לרישום שם משתמש חדש על אותו הכתובת מייל, כך שאין לי אפשרות לעשות מעבר. מציע שתפשוט תלמדו להעתלם.

yair_bar

New member
מנהל
תודה על המידע

תמשיך בעבודתך הטובה

הקטע הוא שמדובר במישהו שכותב כאן בפורום. אני לא מבין מה לא ברור בבקשות החוזרות ונישנות שלנו? זה לא מצחיק, זה לא מבדר, זה ממש מעצבן.

udi102

New member
מסכים כמעט עם הכל ....

חוץ מזה שאמרת שהאירוע בוטל בגלל שהנדו נפצע ,וזה לא נכון הוא בוטל בגלל שדיינה ,מרכיב קארדים שכל הקארד נשען עליו

danielmo1

New member
ורק כדי לחדד נקודה נוספת שלא התייחסתם אלייה

עולם הMMA ידע על הפציעה של הנדרסון כבר מלפני כמה שבועות טובים
זו בדיוק הסיבה שסונן התחיל לפמפם שנאה נגד ג'ונס בשבועיים שלושה האחרונים ממש אחרי ההפסד שלו לאנדרסון סילבה.

רק צ'ייל סונן יכול לנצל מומנטום כזה דרך דיבורים
קצת נמאס מהמופע של צ'ייל סונן.

YardenBu

New member
הנדרסון ידע שהוא פצוע ורצה לעלות בכל זאת או

שדיינה ידע שהוא לא יכול לעלות וסתם נסחב עם זה?

למעלה