מה אתם רוצים מג'ונס

danielmo1

New member
הנדרסון עשה הכל כדי לעלות לקרב

אבל 8 ימים לפני הקרב הוחלט שהוא לא יעלה, עכשיו השאלה האמיתית היא, האם לוחם בסדר גודל של דן הנדרסון יסתיר מידע מהארגון שמעסיק אותו ומהבוס שלו שידוע שהוא חולה שליטה לא קטן? לדעתי אין סיכוי שפציעה כזו תוסתר ע"י דן הנדרסון.

בנוסף, אם הפציעה היא כזו רצינית, רופאי הארגון וגם רופאים פרטיים יכולים לחזות היום משך החלמה, לא אישית לא נראה שהיו נותנים להנדרסון צ'אנס להבריא כי בפציעות בסדר גודל כזה, שלושה שבועות או 8 ימים זה בערך כמו שעה ושעתיים, אין סיכוי בעולם להבריא במהירות כזו מפציעות קשות, ולא היו מסכנים אירוע שלם על סמך זה שהנדרסון מאוד רוצה להלחם.

עכשיו לשאלתך, אני מאמין שהתכוונת שדן אמר שהוא רוצה לנסות בכל מקרה וביואפסי אמרו נחכה לרגע האחרון? לדעתי כן, מקסימום נחליף את הנדרסון במצ'ידה, הסיטואציה התבררה כטעות קשה כשכל הלוחמים הזמינים הפכו פתאום ללא זמינים פרט לסונן שפימפם טייטל שוט כמה שבועות קודם לכן (ללא שום סיבה כן?) פתאום סונן החליט שהוא מדבר על ג'ו ג'ונס כשעוד לא נקבע הקרב מול פורסט גריפין, אני בכלל לא אוהב קונספירציה אבל הסיפור לא נשמע כמו קונספירציה.
בגלל זה האירוע בוטל בפעם הראשונה בתולדות היואפסי (והמקרה לא שונה ממקרים אחרים כי היו מקרים שגם שבוע לפני אירוע לוחם נפצע).

לדעתי דיינה וויט אשם בסיפור, כי בכל מצב, הוא לא יוצא האשם, האשמה נופלת או על הנדרסון או על ג'ונס או על מצ'ידה שמסרב לעלות לקרב חוזר

danielmo1

New member
ועכשיו גם נכתב על כך ששוגון סרב לקרב

מול ג'ונס גם הוא.

ravens

New member
בעיניי הכי מוזר בג'ונס

זה איך הוא לא סיים את ראשד ,אחרי שסיים את כל שאר הלוחמים לפניו ,וההסבר היחיד שמצאתי זה שהוא רצה לחזור שוב להיות חבר של ראשד ולכן נמנע מלהשפיל אותו בסיום ונתן לו את הכבוד לשרוד איתו 5 סיבובים.

danielmo1

New member
זו בדיוק גם דעתי

הוא פשוט לא רצה להשפיל אותו בגלל כמה סיבות (העבר שלהם, והייתי מוסיף עוד משהו אבל אין לי כוח שיתמרמרו עלי פה שאני גזען אז אני אוותר) ככה אני מרגיש.

Luke R

New member
זה לא מה שדיינה ווייט טוען

לפי דיינה ווייט, הוא פגש את הנדו באירוע סטרייקפורס האחרון, והנדרסון התנהג כאילו הכל כרגיל.
כשהוא כבר טרח להודיע לו, הוא אמר שהוא ניסה להשיג אותו קודם, אבל היה לו רק את המספר הישן של ווייט!
כך שזה לא "עולם הMMA ידע", אלא רק אלה שמתאמנים עם הנדו (בינהם סונן)
הנדרסון (חיה רעה שכמותו) חשב שהוא יוכל לעלות פצוע, אבל 8 ימים לפני האירוע הבין שלא יוכל לעשות את זה, וביטל.

ידוע שוויט והנדו לא ממש מחבבים זה את זה, ובהחלט יכול להיות שהנדרסון חשב לעצמו: אני בינתיים לא יודיע על הפציעה, אנסה לעלות לקרב בכל מחיר, ואם לא אוכל, אז שוויט ישבור את ראש (הוא רק לא צפה את האפשרות שאף לוחם, חוץ מסונן, לא יסכים לקחת קרב עם ג'ונס בהתראה כ"כ קצרה, ושג'ונס יסרב לקרב עם סונן)

danielmo1

New member
אתה מודע לכך שיש כתבים שיושבים מחוץ לאולמות

אימונים ויודעים כל דבר שקורה נכון? סונן ווייט הם לא היחידים שידעו, אני לא יכול לקבוע בוודאות שכך הסיפור, אבל האחרון שאתה יכול לסמוך על המילה שלו הוא דיינה ווייט

לטעון הוא יכול לטעון הרבה דברים

Luke R

New member
האמת שזה לא ממש רלוונטי

אם השמועה על הפציעה של הנדו הגיעה לוויט או לא.
הדבר היחידי שרלוונטי זה מתי הנדו הודיע ל-UFC באופן רישמי, שהוא לא עומד בהתחייבות שלו, ומבטל.
והנדרסון עשה את זה מאוחר מאוד.
לוחמים הרבה פעמים עולים לקרב עם פציעה כזו, או אחרת.
אתה הרי לא מצפה שוויט יבטל את החוזה עם הנדו, וילך לחפש מחליף על סמך שמועה או גחמה, נכון?

danielmo1

New member
הייתי מצפה שהוא יפעל בדרך אחרת

ממש כמו בארגונים גדולים אחרים, בריאותם של הספורטאים עומד בראש האחריות הטיפולית של הארגון, אז כן הייתי מצפה לבדיקות כשירות על בסיס קבוע מצד הארגון, במיוחד של לוחמים שמחזיקים קארד שלם שעולה מליונים לאותו ארגון, על אחת כמה וכמה אם יש שמועה חזקה כזו או אחרת לגבי בריאותו של סופר סטאר בסדר גודל של דן הנדרסון גם אם דיינה מחבב אותו או לא, במיוחד אם אותו הנדרסון אמור להילחם בלוחם הכי חשוב היום בספורט, שלא נדבר על שאר הלוחמים שהתאמנו במשך חודשים כדי להגיע לרגע הזה (חלקם הם קודם כל לוחמים ולא מצפים לסכומי עתק כמו הקארד העליון, ולהם חשוב להיכנס לכלוב ולומר שהם עשו זאת לפני התשלום).

Luke R

New member
אז או שה-UFC יתחיל לשלוח

צוותים רפואיים לכל עיר בעולם שיש להם לוחם שם, כי אולי מישהו ינסה להסתיר פציעה שעלולה לא לאפשר לו להלחם במועד שנקבע לו.
או שאולי, אפשר לא להתייחס ללוחמים כאילו הם ילדים קטנים, ולצפות מהם למינימום של הגינות ואחריות כלפי האירגון, וכלפי עצמם.
נראה לי שקצת נסחפת.

danielmo1

New member
הבנתי

אז אתה אומר בעצם שהNBA והNFL אמורים לסמוך על השחקנים ועל הקבוצות ולא לכסות את התחת של עצמם?

במיוחד בספורט שפציעות הן מרכז הסיפור דווקא פה צריך אקסטרה זוג עיניים על לוחמים, במיוחד כאלה שיכולים להחריב אירוע שלם, תחייב לוחמים בחוזה להפריש סכום מסויים לרופא שיעביר איתם מחנה אימונים או שהיואפסי יעבירו אחוז מסויים כחלק מהמחוייבות של הלוחמים לארגון, זו לא אפשרות כ"כ בעייתית כמו שאתה חושב, במיוחד בסדר גודל רווח של הארגון הזה שאנחנו מדברים עליו, אם ליואפסי יהיו צוות רופאים ואנשי מקצוע (ויש להם) שיוכלו גם להגיע ולשמור על לוחמים כמו ג'ו ג'ונס או דן הנדרסון זה ישתלם לארגון וללוחמים.
רופא שיהיה מחוייב לארגון ולא לרצון של הלוחם ישפר את הספורט

כמובן שאתה לא שולח צוותים לכל לוחם שמופיע באירוע, רק למיין ולקו מיין איבנטס של אותו אירוע

ולפני שתאמר לי שהיואפסי הוא לא הNBA ולא הNFL, אתה צודק, לכן הסכומים שיושקעו בהצעה שלי הם לא קרובים לסכומים שמושקעים שם, על אחת כמה וכמה שאחוז הפציעות בUFC גדול פי כמה מאשר בארגונים האחרים (אין לי אחוזים מדוייקים אבל אני אחפש)

udi102

New member
במקרה של פציעה כזאת

קרע ברצועה הצידית של הברך ישנם הרבה גורמים ,יכול להיות שהנדו קרע רק חלק מהרצועה אולי איזה 30 אחוז והמשיך להתאמן והחמיר את זה ,בפועל אם הוא יצא מהקרב הוא לא יכול להלחם ולא יהיה כשיר כנראה לקרב איזה 3 חודשים לפחות ,כנראה הוא צריך ניתוח , סתם כדי להסביר לכם עדיף לעלות לקרב עם יד שבורה ומגובסת ולא עם פציעה כזאת ,הנדו לא יכול לעשות ספרול ולא כלום עם פציעה כזאת בטח שלא להכנס ולצאת מהתקפות ולא להמנע משום TD גם לא של אנדרסון סילבה שהוא לא מתאבק בכלל .

מני שאשם בכל המצב זה רק הקירח הנוכל דיינה וויט

danielmo1

New member
זו בדיוק הסיבה

שלדעתי יש פה משהו לא בסדר
לחכות ולצפות להבריא מפציעה כזו תוך שבועיים זה לחיות בארץ האגדות
ואם דן הנדרסון ציפה להחלים ורצה לעלות עם פציעה צריך לשלוח אותו מהארגון בגלל חוסר אחריות, כי זו לא סתם פציעה, זו פציעה שבלתי אפשרי ללכת בנוחות איתה שלא נדבר על לעלות להילחם, ועוד מול ג'ו ג'ונס

danielmo1

New member
קראתי בכמה מקומות באנגלית וחבר'ה קראו לו Jo

מה אני אעשה, נדבקתי
אם זה מפריע לך אבל אני ישנה (גם לי זה מפריע שאנשים לא רושמים שמות של לוחמים נכון) אבל הייתי בטוח שזה אפשרי לשנות אם באתרים אמריקאים מכנים אותו ככה

זה לא מפריע אחי

סתם עניין אותי אם זאת סתם טעות או שיש סיבה מאחורי זה..

danielmo1

New member
בבלאדי אלבואו ובMMA פייטינג

בטוקבקים, יש שם כמה משתמשים שנחשבים כמשתמשים חזקים
יצא לי דווקא לראות המון פעמים תיכף אני אשים כתבה שזה נמצא שם

למעלה