אני בעל זכות הצבעה בארה"ב
ולמרות שאני לא תואם לחלוטין עם השקפת העולם הדמוקרטית, אני הצבעתי בבחירות האחרונות לדמוקרטים. אני מגדיר את עצמי דמוקרט, למרות שאני (כמוך) קפיטליסט, ואני אפילו מאמין שהמלחמה בעירק היתה מוצדקת גם בלי נשק להשמדה המונית, אבל בכל שאר הדברים - שהם הדברים החשובים באמת - אני רואה עצמי שמאלן ודמוקרט. אבל כמוך - אני בעיקר לא יכול להסתדר עם הגישה השמרנית והדתית של הימין האמריקאי, של הרפובלקנים. שמרנות צריכה לעבור מהעולם, והרפובליקנים לא מוכנים לקבל על עצמם את החוקה בכל זמן שזה מתנגש עם העקרונות הפרטיים שלהם, ע"ע הנסיון של הרפובליקנים לעשות תיקון בחוקה שימנע נישואים חד-מיניים (נסיון שכשל לשמחתי הרבה). בכלל, הגישה הרפובליקנית כולה - גם בכלכלה - היא קצת יותר קיצונית ממה שאני יכול להרשות לעצמי לתמוך בו. אני מאמין בכלכלה קפיטליסטית סוציאלית (יש דבר כזה, תתפלאו), אני מאמין שמי שמשקיע מגיע לו לקבל את לחמו, אני מאמין שאני לא צריך להתבייש בזה שעבדתי קשה כל החיים שלי בשביל שעכשיו אני אהיה גבוה מעל קו העוני, או אפילו שההורים שלי עבדו קשה כדי שאני אהיה גבוה מעל קו העוני, ואני לא מאמין שאני צריך להתבייש בזה שאני מבוסס כלכלית. אבל בעיקר אני מאמין שזה נובע בגלל הזכות שלי לחופש. חופש תעסוקתי, שוויון זכויות ושוויון הזדמנויות. יש לי את החופש לעסוק בשוק החופשי, ואת הזכות להצליח. אבל כמו שלי יש את הזכות הזאת - לכל מי שמגיע לארה"ב צריכה להיות את הזכות הזאת! שחורים, לבנים, היספנים, יהודים, נוצרים, מוסלמים ומהגרים מכל הסוגים. הזכות והחופש שלי בכלכלה לא שווים כלום אם אין לכל השאר את אותה הזכות, ופה הרפובלקנים נופלים נפילה קשה בעיני - כי הם מאמינים שהזכות והחופש הם שלהם בלבד, ושכל השאר צריכים להיות מוקצים. בקיצור - אני מצביע לדמוקרטים מתוך ידיעה שאני מסכים עם ההשפקות החברתיות שלהם, ושגם אם הם יעלו לשלטון לא יהיה להם מספיק כח לשנות את התמונת מצב הכלכלית.