מה אתם שומעים בחמשוש הזה?

YEEZUS

New member
מה זה האלבום הזה?!

ואו.
ציפיתי למשהו טוב, אבל עד כדי כך?!

שיחקו אותה לגמרי.
מסוג האלבומים שבעוד כמה שנים כשאנשים ירצו להתנסות בקצת פופ איכותי/אלקטרופופ אז יפנו אותם ישר לאלבום הזה.

YEEZUS

New member
לפחות לטעמי כן.

לא רוצה סתם לפתח לך את הציפיות, אבל כן, יצאתי מהשמיעה הראשונה ברושם הזה.
כמובן שאני צריך עוד כמה ימים עד שההתלהבות תתאזן.

Drunk in Love

New member
Mariah Carey - Me. I Am Mariah... TEC

The Elusive Chanteuse

מאוד הפתיע אותי לטובה. באתי עם אפס ציפיות. אפילו Thirsty שלא אהבתי בשתי השמיעות הראשונות מתחיל לגדול עלי.
המון שירים טובים. ממליץ לבוא עם ראש פתוח, כנראה שעדיין לא איבדה את זה.

ערן1987

New member
איזה שם נוראי!!! מה זה???

אגב, ראיתי שבסה"כ הוא מקבל ביקורות יפות.. חושב שיש מצב שהאלבום יצליח גם מסחרית?

Drunk in Love

New member
לא חושב. הסינגלים ששוחררו כשלו בצורה נוראית.

אני לא חושב שהאלבום הזה ימכור הרבה או לחלופין יופיע שבועות רבים במצעדים. רק #Beautiful היה הצלחה והוא שוחרר לפני יותר משנה.

Drunk in Love

New member
Royksopp & Robyn - Do It Again

הם אכן עושים זאת שוב! EP מושלם. הם עשו ''ג'סטין טימברלייק'' עם שני שירים באורך של 10 פאקינג דקות (!), אבל בכללי שתי הרצועות זורמות לי די טוב, במיוחד Mounument המדהים.
חמשת השירים לא משתווים ל- The Girl and the Robot ו- None of Dem (לבינתיים) אבל הם פשוט מצוינים, לחלוטין אחד מאלבומי השנה שלי ואחד שאני בוודאות הולך לרכוש בקרוב. השילוב בין השניים פשוט לא יכול לאכזב.

אני אעבור רצועה רצועה:
1. Monument - ההפקה הכי טובה ב- EP. שיר אפי, גדול ויצירתי, הבעיה היחידה היא הגוון המונוטוני של רובין בשיר הזה, אבל אני מניח שזה מה שהם רצו להשיג עם השיר הזה. זה שיר טריפי ארוך מדהים שמזכיר לי אישית קצת את פורטיסהד, במיוחד שלושת הדקות האחרונות עם הצלילים המוזיקליים שנוספים. שיר עשיר ביותר.
2. Sayit - אני חושב שבמקרה הזה אין לי כל כך מה לומר זה שיר דאנס מטורף, לא עשיר ומתוחכם כמו הקודם אבל אחד קצבי שמעיף אותי מאוד גבוה. גם הקליפ אדיר. שיר שאני מאוד אשמח להיתקל בו במועדון למשל.
3. Do It Again - השיר הכי פופי באלבום! קטע מבריק ביותר שאני מניח שברגע שיצא הקליפ שלו וישוחרר כסינגל הראשון הרשמי לתחנות הרדיו הוא יקבל בוסט, כי ההייפ די גדול. ככה עושים שיר פופ ב- 2014. רובין מבצעת מדהימה שאני אישית מאוד אוהב והיא נשמעת נפלא בשיר הזה. הגשר של השיר הזה אירוויזיוני ומדהים והקטע שאני הכי אוהב בשיר by far.. הפרה-פזמון גם מעולה.
4. Every Little Thing - עוד קטע מדהים! בלדת דאנס קצבית מרהיבה ביופיה. כאן הקול של רובין הוא בשיא תפארתו. ביצוע מרגש מאוד. קשה לי להחליט איזה שיר אני הכי אוהב ב- EP אבל הוא מועמד אפשרי בהחלט. צריך להיות הסינגל השני הרשמי. פשוט מצוין.
5. Inside the Idle Hour Club - קצת התבאסתי מהשיר הזה כי די חיכיתי לו (אהבתי את השם). זאת רצועה אינסטרומנטלית מרהיבה ביופייה שמופקת בצורה מדהימה, אבל קטעים אינסטרומנטליים הם פחות בשבילי ובנקודה הזאת של השיר שסוגר את האלבום רציתי לשמוע עוד רובין. להוסיף את זה שהוא באורך של עשר דקות, אני לא בטוח כמה אני הולך לחזור אליו. בכל אופן, הוא משתלב נהדר עם ה- EP הזה.

YEEZUS

New member
ITIHC מושלם.

אני יכול להבין למה הרבה אנשים לא מתחברים אליו, אבל אני מת על קטעים אינסטרומנטליים וזה קטע אדיר במיוחד. בדיוק מה שצריך אחרי 4 שירים שכל אחד מהם מטריף לך את המוח.

אני דווקא חולק עליך בעניין של The Girl And the Robot. אני חושב שהשירים באלבום באותה הרמה.

Drunk in Love

New member
The Girl and the Robot הוא אחד השירים האהובים

עלי בהיסטוריה ובשבילי כל השירים ב- EP הזה רחוקים ממנו. מאוד.

למעלה