Royksopp & Robyn - Do It Again
ע ערן1987 New member 24/5/14 #62 Nicki Minaj - Pills N Potions שמיעה ראשונה, וזה ממש חמוד! אני רואה את זה הופך ללהיט. הנה, כשהיא רוצה - היא יכולה.
Nicki Minaj - Pills N Potions שמיעה ראשונה, וזה ממש חמוד! אני רואה את זה הופך ללהיט. הנה, כשהיא רוצה - היא יכולה.
M Music Man XD New member 25/5/14 #65 שמעתי ולא ממש התלהבתי. זה לא מזעזע, זה בסדר, אבל אין בו שום דבר מיוחד. זה פחות גרוע מהקקפוניה שהיא שחררה בעבר (Proud The Alarm, Starships וכו').
שמעתי ולא ממש התלהבתי. זה לא מזעזע, זה בסדר, אבל אין בו שום דבר מיוחד. זה פחות גרוע מהקקפוניה שהיא שחררה בעבר (Proud The Alarm, Starships וכו').
Y YEEZUS New member 25/5/14 #63 Royksopp & Robyn - Do It Again בפעם השנייה היום. אני כל כך אוהב את זה!
M Music Man XD New member 25/5/14 #64 Iggy & Charli - Fancy מפתיע אותי שזה מצליח כל כך באמריקה עכשיו. לא שיר מדהים, אבל סוג של ממכר.
ע ערן1987 New member 25/5/14 #66 Kanye West - God Level שיר חדש-דנדש מהחתן הטרי! זה שיר הנושא של איזו פרסומת למונדיאל או משהו כזה ו.. זה אחר בהחלט
Kanye West - God Level שיר חדש-דנדש מהחתן הטרי! זה שיר הנושא של איזו פרסומת למונדיאל או משהו כזה ו.. זה אחר בהחלט
ע ערן1987 New member 25/5/14 #70 Röyksopp & Robyn - Do It Again גם אני מצטרף למאזינים פעם ראשונה, מקווה שזה יהיה מעולה כמו שממש בא לי שזה יהיה חח
Röyksopp & Robyn - Do It Again גם אני מצטרף למאזינים פעם ראשונה, מקווה שזה יהיה מעולה כמו שממש בא לי שזה יהיה חח