מה אתם שומעים ברגעים אלה?

RTur

New member
וואו ממש העלאה מהאוב..
אחלה שיר

YEEZUS

New member
ֻ
ממש בינוני.

גם לא הבנתי למה הוא מיחזר את הביט שהוא נתן לפלומה פיית'.

ציפיתי לשיר חזק בגלל שמיילי התארחה שם. חבל שהוא לא ניצל אותה באמת והשתמש בה רק כדי שהוא יוכל לתת לה קרדיט וככה הוא ימשוך עוד מאזינים.

RTur

New member
זה יותר מזכיר לי את 4X4 וGETITRIGHT# של מיילי

מעין שילוב של שניהם.
פחות פלומה פיית'. הדבר היחיד שנלקח מפלומה זה הצעקות "היי" האלה שנדמה שהן ממש אותן הצעקות בדיוק.

Drunk in Love

New member
שני שירים מעולים של מיילי. הוא אכן משדר על

אותו התדר אך הוא פחות טוב. בכל אופן, אני צריך לשמוע עוד את האלבום ואת השיר הזה בפרט. זוהי ההתרשמות שלי מהשתי שמיעות וחצי שנתתי לו.

Drunk in Love

New member
מסכים שיש שם מחזור מסוים ל- CRON.

רק שהוא הרבה פחות טוב ולהיטי (במובן הגדול והמפוצץ יותר של המילה, ולא בעל הפוטנציאל המסחרי).
באופן כללי הוא אחד מכמה שירים לא מספיק חזקים באלבום של פארל שמורידים את הבמה. גם הדואטים עם ג'סטין ואלישיה לא תפסו אותי.

DAN1EL

New member
Avicii - Hey Brother

אתם מאמינים לי ששמעתי את זה לראשונה אתמול?

אני כזה מנותק מהרדיו, אתמול במקרה שמעתי גלגל"צ כי הייתי בסיטואציה שלא הייתה לי ברירה (מילואים).

Music Man XD

New member
איך? זה שיר חרוש תחת!

והוא מעצבן. בכלל, השירים של אביצ'י מעצבנים. עוד דיוויד גטה.

DAN1EL

New member
אני אחד המנותקים.

גם בחדשות, תוכניות טלוויזיה הכל.
חי בעולם משלי.

Drunk in Love

New member
עדיין שומע את האלבום של קיילי.

פופ קליל ונעים עם כמה רגעים הפקתיים מפתיעים בהחלט.

I Was Gonna Cancal הוא הפקה מעולה של פארל (כי אין כזה דבר אלבום עדכני ומצליח בימינו בלי פארל), שיר מצוין, ולא אמרתי את זה הרבה על שירים של פארל מהשנה האחרונה (למרות שאין לערער על הכישרון שלו).
If Only ו- Feels So Good מושפעים באופן מובהק מאינדי-פופ והם אכן הופקו על ידי מפיקים שבדרך כלל עובדים עם אמנים מחתרתיים.
Sleeping with the Enemy הוא האוס ניינטיזי מבריק וכל כך לא ברור למה היא בחרה לשים אותו כרצועות בונוס.

ערן1987

New member
James Brown - I Feel Good

יצא טריילר לסרט הביוגרפי על חייו וזה עשה לי חשק לשמוע קצת שירים שלו, זה אחד מהם

למעלה