Kelis - Jerk Ribs
Y YEEZUS New member 15/3/14 #80 Freddie Gibs & Madlib - High ft. Danny Brown https://www.youtube.com/watch?v=w5Y29I3h3wk מושלם.
R RihannaNavy New member 15/3/14 #89 שיר מעולה. Midnight הרבה יותר טוב, אבל אני אוהב את הקו החדש שלהם ואני מקווה שהאלבום גם יהיה באותו קו (אני מקווה שיהיו יותר שירים בסגנון של מידנייט מאשר מג'יק)
שיר מעולה. Midnight הרבה יותר טוב, אבל אני אוהב את הקו החדש שלהם ואני מקווה שהאלבום גם יהיה באותו קו (אני מקווה שיהיו יותר שירים בסגנון של מידנייט מאשר מג'יק)
ע ערן1987 New member 16/3/14 #102 אישית אני לא חושב שמידנייט טוב יותר ואני גם מניח שהאלבום יהיה יותר בקו של מג'יק, אבל אין ספק שהם עשו צעד מאוד אמיץ כששיחררו את מידנייט (ושבכלל הקליטו אותו )
אישית אני לא חושב שמידנייט טוב יותר ואני גם מניח שהאלבום יהיה יותר בקו של מג'יק, אבל אין ספק שהם עשו צעד מאוד אמיץ כששיחררו את מידנייט (ושבכלל הקליטו אותו )
ע ערן1987 New member 16/3/14 #104 לא מסכים איתך שני השירים לא מושלמים אבל "מג'יק" הוא משהו שממש גדל עליי, במיוחד הפזמון.. זו גרסה מרוככת של קולדפליי
לא מסכים איתך שני השירים לא מושלמים אבל "מג'יק" הוא משהו שממש גדל עליי, במיוחד הפזמון.. זו גרסה מרוככת של קולדפליי