הו כןןןןןןן
D Dreamslayer New member 28/10/06 #19 Death - The Philosopher Individual Thought Patterns שליטה! צ'אק שולינדר היה פשוט גאון...
L LadySilkworm New member 28/10/06 #27 יש מצב שזה מפנטום האופרה? פשוט יש שם שיר בשם הזה.. P: ואגב, אני מדברת על הפסקול המקורי[עם שרה ברייטמן הקצת מפחידה], לא של הסרט.
יש מצב שזה מפנטום האופרה? פשוט יש שם שיר בשם הזה.. P: ואגב, אני מדברת על הפסקול המקורי[עם שרה ברייטמן הקצת מפחידה], לא של הסרט.
י ילדת הפרעות New member 28/10/06 #30 המממ אני לא חושבת... הבנתי שהדיסק יצא לא מזמן,זה שיר דיי חדש,ככה שאני לא חושבת
T The Young Amyrlin New member 28/10/06 #44 אני לא חושבת השיר מדבר על מסיכות בכלליP: אני לא חושבת שללהקת פאוור-ת'ראש כמותם יש קשר למחזה P:
י ילדת הפרעות New member 31/10/06 #102 ../images/Emo45.gif יהה,וואטאבר שי סייד!! חח ורד תמיד צודקת(|:
V Vampiria in a night New member 28/10/06 #31 בעברית של העם "קשת אהובתי תודה רבה שהכרת לי אותם!" סתם!!! שכל העולם יכיר את הפרוייקט המצויין הזה. עם הפרוייקטים המצויינים עוד יותר. the human equation
בעברית של העם "קשת אהובתי תודה רבה שהכרת לי אותם!" סתם!!! שכל העולם יכיר את הפרוייקט המצויין הזה. עם הפרוייקטים המצויינים עוד יותר. the human equation