היום שמעתי אותו פעם ראשונה ואהבתי
D danduuu New member 29/10/06 #83 קודם שמעתי אותו../images/Emo99.gifסבסטיאן../images/Emo23.gif נועית אני מתגעגעת אלייך
פ פונצית גירל האמיתית New member 29/10/06 #88 גם אני מתגעגעת אלייך../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif צריכים לעשות מתישהו עוד מפגש...
גם אני מתגעגעת אלייך../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif צריכים לעשות מתישהו עוד מפגש...
ה הקיסר קראולוס New member 29/10/06 #92 בחנוכה ללא ספק יהיה מפגש (אני רק מקווה שאני אגיע ושלא יתקעו לי איזה כנס תזמורות באמצע)
D danduuu New member 30/10/06 #95 ../images/Emo6.gif גמאני מקווה שאני אוכל להגיע אם יהיה עוד מפגש..אני בחוסר כסף לכמה שנים טובות D: גם אליך אני מתגעגעת *אין לי בכלל את המסנג'ר שלך *
../images/Emo6.gif גמאני מקווה שאני אוכל להגיע אם יהיה עוד מפגש..אני בחוסר כסף לכמה שנים טובות D: גם אליך אני מתגעגעת *אין לי בכלל את המסנג'ר שלך *
P Prophet Of God New member 29/10/06 #93 Eminem - Lose Yourself זה מה שנקרא ראפ איכותי וטוב. לא כל שאר הנקניקים עם כל השיר YO YO ציצים ציצים. הייתי מצטט משפט, אבל כל הליריקה גדולה.
Eminem - Lose Yourself זה מה שנקרא ראפ איכותי וטוב. לא כל שאר הנקניקים עם כל השיר YO YO ציצים ציצים. הייתי מצטט משפט, אבל כל הליריקה גדולה.