מה אתן אומרות:שרשור ירידות וקיטורים

shelycat

New member
מה אתן אומרות:שרשור ירידות וקיטורים

כל קיטור ושאלה (אפשר גם רטורית כמובן) אפשרי בנושא ביגוד, קוסמטיקה, איפור, מוכרות ודיילות מכירה ובעצם כל מה שאתן יכולות לחשוב עליו יתקבל בשימחה....... ולשאלה הראשונה שלי בעיניין: אשמח אם מישהי תוכל להעיר את עיני, מאיפה בדיוק הגיע הרעיון שתיחום שפתיים בעיפרון כהה ומילוי השפתיים בצבע ליפסטיק בהיר או בכלל לא למלא זה יפה? שאלה שנייה: חום לדעתי בבגדים הוא בדרך כלל צבע כל כך זקן וסתמי, איך זה שהוא כל כך אופנתי כבר שנים? לעיתים רחוקות יצא לי לראות בגד יפה בגוון יפה של חום חי (לעומת הדהויים) שגם מחמיא ללובש אותו.

שמופית

New member
גם אני חושבת שהמילוי

של השפתיים בצבע בהיר לעומת תוחם כהה, הוא לא יפה אבל מה לעשות - על טעם וריח... מעניין באמת מאיפה זה צץ. אולי יש למישהי תשובה ? בקשר לבגד חום - אני לא אוהבת חום עלי, אבל אוהבת את השילוש של חום עם ג´ינס כחול ויש בנות שזה מחמיא להן
חוץ מזה, היום אין אופנה כל אחד הולך איך שבא לו. כל צבע הולך וכל פריט נחשב... מעניין מה תהיה האופנה בקיץ הבא. אם החורף זה קאובואים ואינדיאנים... אולי קיץ הבא יהיה בסגנון הוואי (ושוב נראה את החולצות הוואי המזוויעות
) לחורף הבא אני מציעה אופנת אסקימוסים באלסקה בשילוב עם אופנת הפרעונים ממצרים
עוד מישהי מצטרפת לפנטזיות ולהשערות ???

fila

New member
.............

מסכימה איתך שבעקרון חום הוא גוון זקן וכנ"ל לגבי האפור אבל תלוי איך לובשים אותם, אני אוהבת ללבוש חום ועם איפור מתאים ומטפחת יפה על הצוואר (בחורף כמובן) וגם מגף מרשים אז זה הופך את החום להופעה מקסימה בעיני. וכנל לגבי האפור עכבר שגם מאוד נפוץ בשנים האחרונות והולך מצוין לדעתי עם לבן או כחול , בקיצור מה שהתכוונתי להגיד שלפעמים זה לא רק הבגד אלא גם מה שאנו משקיעות מסביב...

shelycat

New member
כמובן........

כמובן שהכל תלוי לא בצבע/בגד אלא במה עושים איתו ואיך לובשים אותו, הצבע האהוב על עמית הוא אפור וגם אני חובבת אפור לא קטנה (עדיפות לאפור כהה) אבל.... אפור הוא צבע לא קל וצריך לדעת ללבוש אותו, במקרה שלי למשל הוא עובד מצוין כיוון שהעיניים שלי הן בגוון של כחול-אפור כהה אבל שוב לא כל אפור, ואכן יש צבעים שמתאימים לעונות מסוימות יותר מאחרים כמו חום ואפור שבבגדי חורף נראים הרבה יותר טוב, למשל סוודר בחום חי (לא דהוי ומשעמם) יכול להראות מצויין אבל סתם שמלת פרנזים אינדיאנית בחום זמש(כמו שראיתי אתמול בראש אינדיאני)הוא סתמי במקרה הטוב ובעל טעם רע במקרה השני (הלא כל כך טוב).

יעלי2

New member
יתכן שמי שתכנן את השימלה

חשב על דוגמנית על נאמר ג´יזל, פצצה בגובה 1.95 עם שיער חום בהיר גולש, נועלת מגפים עם עקב מטורף. פתאום השימלה לא נראית כל כך סתמית הא

יעלי2

New member
ואל תשכחי שחום מתאים לפי

גוון הור, צבע השיער ו...הנעלים

shelycat

New member
לא ברור.......

אני שנולדתי בלונדינית ונשארתי כזאת עד היום לא בטוחה בזה אולי זה מתאים רק ל"בלונד" פלטינה שנולד בבקבוק. בכל אופן אני לא ממש מבחינה גם בין חום לירוק זית שמבחינתי הוא חום מתוחכם-ולפי הטענות מתאים לבלונדיניות שכמותי ואני מודה שהסוודר הזרוק שקיבלתי בצבע הזה הוא "בסדר".

fila

New member
אני אוהבת ירוק זית../images/Emo45.gif

זה אחד הצבעים היותר חביבים עליי במלתחת החורף .

ayush

New member
ואיזו מידה זו בדיוק "one size"???

ומה חשב לעצמו זה שהמציא את המושג הנ"ל???? למה בגד שאמור להתאים לבחורה במידה 36 אמור להתאים גם לאחרת במידה 42 ????? כאילו דא ?

dorlim

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וכאילו שבאורך זה לוקח?!?!?!? מה שמזכיר לי - למישהי יש הסבר איך זה שהמודלים (יעני הדוגמניות) הן גבוהות ותמיד, אבל תמיד בחנויות המכנסים קצרים מידי? כאילו שמשהו התקמצן על עוד טיפת בד... מה הבעיה לקצר תמיד אפשר להאריך - כמעט אף פעם לא

אתי@

New member
תלוי איפה קונים

אני תמיד צריכה לעשות מכפלת ואני לא כזאת גמדה (אמנם לא ממש גבוהה, אבל ממוצעת). אם יש לך בעית אורך, נסי לקנות ב"מנגו".

rinutza

New member
זה באמת מעניין. כשהייתי ילדה ההורים

שלי קנו לי את הקלטות של אילנה שושן שלימדה איך להתאפר/להתלבש/להתעמל וכו´. אז הייתי מכורה לקלטות וראיתי אותן כמה פעמים וכבר שם, לפני הרבה שנים היא לימדה לתחום את השפתיים בצבע כהה יותר. כל פעם שאני ניסיתי לייסם את זה נראיתי, במקרה הטוב, כמו ליצן. ולגבי חום, זה מאד תלוי. אני בהירה בעור וחום גורם לי להיראות בערך בת 85 ולא במצב הכי טוב
אבל אני מכירה בנות או לפעמים אורה בנות שלובשות חום וזה נראה עליהן מצויין. מה שכן מרגיש זה שבאמת כל החנויות מלאות בחום. אז מה אם זה יפה לבערך 6 בנות, זה אומר שכולנו צריכות ללבוש חום בחורף הקרוב???

shelycat

New member
ולכמה מכן יצא.......

להכנס לחנות למצוא חולצה/זקט מושלם במידה שלכן והכל ואז כבאתן למדוד אותו גיליתן את אחד הדברים הבאים.... א. הוא קצר מידי בשרוול. ב. הוא נגמר לכן קצת מעל הפופיק וזאת לא חולצת בטן! ג. צר לכן בכתפיים. ד. מושלם (כמעט לא קורה שהשילוב הזה קורה) אני לא מבינה גם בחנויות לבגדי נשים (לעומת בגדי ילדות) לא תופרים בגדים לגופות פרופורציונליים, למה אני שיש לי גוף של אישה נורמלית ופרופורציונלית ואני לא שמנה צריכה להתפשר כיוון שאו שהכל קצר או צר לי מידי (כי יש לי אגן, כתפיים וקצת חזה) או שהכל בשיטת השקים?

ayush

New member
ואני חשבתי שרק לי זה קורה....../images/Emo31.gif

כבר המון זמן אני מחפשת חולצה שלא תהיה חולצת בטן...(טוב בסדר, אז אני קצת גבוהה - תהרגו אותי
או לחלופין מכנסיים שיכסו קצת יותר גבוה מהמקום ההוא... למה ? למה הם עושים לנו את זה ?

ayush

New member
ואני חשבתי שרק לי זה קורה....../images/Emo31.gif

כבר המון זמן אני מחפשת חולצה שלא תהיה חולצת בטן...(טוב בסדר, אז אני קצת גבוהה - תהרגו אותי
או לחלופין מכנסיים שיכסו קצת יותר גבוה מהמקום ההוא... למה ? למה הם עושים לנו את זה ?

rinutza

New member
כמובן, המון פעמים. יש למשל מישהי

בעבודה שלי שמתלבשת ממש יפה (רק שהיא מטר שמונים וחתיכה חבל על הזמן, אז כל דבר נראה עליה מדהים, אפילו טרנינג ישן). יום אחד היא הגיעה עם חולצה מדהימה לבנה עם ריקמה ואמרה שהיא קנתה אותה בקסטרו. מיד רצתי לקנות (בהסכמתה!) ולאחר שמצאתי בדיוק את המידה שלי נכנסתי למדודו ופשוט שום דבר בחולצה הזו לא היה תפור נכון - צר במתניים (ואני די רזה), ענק, אבל ממש ענק בכתפיים וכל השרוול נוזל. בקיצור, חוויה ממש מבאסת. עד היום אני לא מבינה איך עליה זה יושב כל כך מושלם.

אתי@

New member
גם לי זה קורה המון ../images/Emo4.gif וזה ממש

מעצבן
לא ברור לי מה הבעיה עם הפרופורציות שלי, שזה יושב ככה עקום...

danonit

New member
צר בכתפיים זה אני ../images/Emo13.gif

תאמינו או לא - כבר יצא לי ללבוש בקסטרו חצאית מידה 40 ושמעיל שלהם במידה 48 לא עלה לי על הכתפיים! גם קצר בשרוולים
גם שכמעט כל זוג מכנסיים עליי הוא 7/8 אוף...

למעלה