מה אתן אומרות:שרשור ירידות וקיטורים

nikit1

New member
ואל תשכחו את הנעליים!

כל שנה מחדש אני מתקשה למצוא נעליים יפות במידה שלי (41)- אין כמעט בשום מקום, מה שיש- לרוב אלו נעלים סטייל ד"ר מרטינס ז"ל. ואני לא מסוגלת ללכת עם נעליים מאסיביות- זה ממש ממש לא מחמיא לכף הרגל הענקית שלי בלאו הכי! ואם כבר אני מוצאת אז רק ברשתות יוקרה והמחיר הוא בשמיים...מה, לי לא מגיע להנות ממכירות סוף עונה בנעליים??? - "מותק, גם אם היה לנו משהו במידה כזאת- אין בסוף עונה"... אני חושבת שזה התסכול הכי גדול שלי בנושא ביגוד/קוסמטיקה וכו´ למרות שגם אחידות קוי האופנה בחנויות די מרגיזה, כל בגד חדש שקונים רואים אח"כ בכל מקום.

ayush

New member
פולה, חברתי לצרה... הרשי לי להמליץ

לך על נעלי "nine west" ! יש להם נעליים נהדרות גם במידה 41 ולפעמים אפילו 42 !! נעלים יפות-יפות ונוחות-נוחות והמחירים לא יותר יקרים משאר החנויות. מומלץ !

תוכי

New member
גם אני...............

מבעלות הרגלים ה"גדולות" ובקיץ הרגשתי שממש יש לי בעיה עם מידת הנעליים גם אני 41-40 וממש קשה למצוא בסנדלים 41 וזה ממש מרגיז במגפיים עוד ניחא אבל.... בסנדלים קטסטרופה.

shelycat

New member
נעלים אמרת.......

כמישהי שבכיתה ו כבר הגיע למידה 41 בנעליים אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על נעליים. המחשבה למצוא זוג שיהיה גם יפה, גם נוח, וגם קיים במידה שלי הוא דבר שמרתיע אותי מללכת לחפש שכאלו, ואני שיש לי רגל ארוכה וצרה אפילו מתקשה יותר למצוא נעליים בארץ כיוון שבנוסף לכל מידת הנעל שלי היא מידת ביניים ולא מידה מלאה ועגולה, למה בארץ כמו במדינות מתוקנות אי אפשר למצוא נעלי נשים במידה יותר גדולה מ 40 ולמה שלא כמו בשאר העולם לא טורחים להביא גם לפי מידות רוחב (צר, רחב בינוני)? הרי בנעליים שמביאים לכאן אם הן באורך הנכון אני שוחה בהן לרוחב ולהפך, למה זה צריך להיות כזה מבצע? ושלא לדבר על המוכרים שמפנים אותי אל המבחר המאוד מצומצם של נעלי נשים (כשאני מחפשת נעל ספורט/הרים להליכה יום יומית) ואני במקום זה מתעקשת לחפש אצל הגברים.

shelycat

New member
ועוד בעיניני נעליים......

ניסיתם פעם לקנות מגפון או מגף רגיל או חס וחלילה מגף ארוך עד הברך? שמתם לב לזה (או שאולי זה רק אני והרגליים המוזרות שלי?) שכשהנעל במידה שלכן (מעל 40) עדיין הריצרץ לא בהכרח ניסגר כראוי? מה העיניין אז עשיתם מגף במידה שלי אבל רק כאלו עם רגליים שעשויות מזרדים דקיקים (לעומתי עם קרסוליים רגילים לחלוטין למידתי) יכולות לרכוס את המגף? פתאום את מרגישה שיש לך שוק שמנה או קרסוליים שמנים בלי שום הצדקה! ומפה אני רוצה להגיע לשאלה: איך כל הנשים המבוגרות ועבות הבשר האלה שרוצות להראות צעירות מצליחות להכנס לתוך הנעליים והבגדים הללו שאפילו אני לא מצליחה להכנס לתוכם? איפה הצדק?

אתי@

New member
בעיה מוכרת ../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

אולי מותחים להן את המגף בחנות, פעם מתחו לי מגף שלאא עלה לי על קצת הציפורן - והפלא ופלא, הוא עלה. אבל זה עובד רק עם עור, אני חושבת...

danonit

New member
לי תאמינו או לא יש את הבעיה ההפוכה.

אני 41-42 בנעליים (כמו שלי, משחר ילדותי) אבל 99% מהמגפיים שאני מנסה (ואני מתה על מגפיים) תמיד רחבות עליי והעור שלהן מתעוות מכל תנועה שאני עושה...

אוי זה ממש מרגיז

והפטנט של המגף גרב עובד עד אחרי חודש שימוש ואז הוא מתחיל לנזול ....

דפי26

New member
בננות אני מנצחת........

גם מידה 41 וגם אלרגית לעור!!!!!!!! לא יכולה לקנות גם לא בקליגולה ואנטילופ. אני מכירה המון בנות מידה 41 אולם נקים אגודה?

אין לי מושג על מה אתן מדברות

אני מידה 40- 41 ויש לי ים נעליים, ואני גם מוצאת אותן ממש בקלות וגם בסוף עונה (נעלים, סנדלים, מגפיים- הכל). ממש מוזר.

dorlim

New member
גם בעניין הנעלים אני איתכן...

גם אני כמו חלק מכן עם מידה שמעל 40 מגיל צעיר (עד כיתה ה´ הייתי הכי גבוהה בכיתה - גם מהבנים
) ונוסף על הצרה הזו "התברכתי" בטעם מאד מוגבל בנעליים (אני לדגומא לא הולכת עם סנדלים שהאצבעות מציצות - דפיקות שלי, אבל זה מה יש...). השיטה שלי - אם במקרה אני רואה משהו שמוצא חן בעיניי (ואפילו לא היתה לי כוונה לקנות נעלים) אני קונה. כי מחר אני אחפש ולא אמצא כלום... אגב, זו אחת הסיבות שמשה מנעלי אלינור ממש מצא חן בעיני...

אתי@

New member
הקיטור הכי גדול שלי

הוא שבקיץ כמעט אי אפשר למצוא חולצות או שמלות יפות, שמתאימות גם לאלה שחייבות ללבוש חזייה, ושתהיה טובה וחזקה. תמיד הגב חשוף, או שמקדימה חשוף עד הפופיק וזה מתאים רק כאלה שיכולות בלי או שלא אכפת להן להיות בלי
מה איתנו, הנשים האמיתיות שלובשות חזיה במידה מעל 70A

shelycat

New member
מותק אנחנו כבר לא בקטגוריית נשים

נשים אלו הבנות שלוקחות כסף מאבאמא כדי לקנות בגדים, אחרי הצבא שבו הרבה מאיתנו "מתעגלות" היעוד שלנו הוא להפוך לוולדניות ולהתחיל לעשות ילדים ושכאלה אין לנו זכות להתלבש יפה וקימורים מקומם ברמי-לי ומתאים לי. וכך גם לגבי אלו שמקבלות מהטבע חזה: זה כלי להנקה כך שעד גיל 18 לא צריך חזייה כי צריך "לתפוס" בעל ואחרי כן אנחנו לא צריכות להראות יפה וסקסי. ושאני לא אתחיל לדבר על כך שכל החולצות הגבריות וכאלה עם כפתורים מתאימות רק לאלה בלי חזה או כאלה שמוכנות לכת עם כפתור פתוח בחזה כי אחרת זה סתם נראה מתוח ומכוער.

מאי26

New member
../images/Emo6.gif שעשעתן אותי... קודם כל

אני מצטרפת בשמחה לפורום של מידה 41 (אמא שלי עד שלב מאוחר עוד היתה באשליה שאני מידה 40 וכל פעם שהיתה הולכת איתי לקנות נעליים והייתי מבקשת 41 היא היתה מוסיפה שאני גם 40...
). ובאמת רק בארה"ב נמצא הפתרון הטוב ביותר כי שם הם מבדילים בין מידות רוחב, מה גם שמידות גדולות אצלם זו לא מילה גסה. ומשהו שמאוד עצבן אותי הקיץ: למה, למה, למה, כל זוג סנדלים הכי מסכן עולה מחיר של בין 200 ל300 ש"ח מינימום? ולא שיש לי בעיה להוציא כסף על בגדים, אבל זה מרגיש קצת אידיוטי להוציא כל כך הרבה כסף על זוג סנדלים לא מיוחדות או בולטות במיוחד, שכמות העור בהן מינימלית, סתם זוג סנדלים שחורות עם עקב קטן? ועוד דבר שעצבן אותי הקיץ זה - שמתם לב שבאמצע אוגוסט כבר לא נשארו בחנויות השוות (כמו רנואר למשל, חנות שבה מידה 42 היא לא מילה גסה) שום דבר מבגדי סוף העונה, וכולם הכניסו כבר את בגדי החורף? למה לעזאזל שאני אקנה באוגוסט בגדי סתיו וחורף? זה מזכיר לי את החרדים שמנסים להפסיק את שעון הקיץ כל שנה בתחילת ספטמבר... אבל לסיום אני חייבת רק לציין שבהיותי בקבע, לא נותר לי לקנא בכל הקיטורים שלכן. כשצריך ללבוש בחמישה מתוך שבעת ימי השבוע מדי דקרון, אז כבר כל קיטורי הביגוד תופסים מקום משני...

חולצות בטן

אני .. (אולי בגלל שאני לא מעיזה ..) לא אוהבת אבל אני מתה על אלו שיש להן בטן נשפכת והן עשו פירסינג פופיק אז יש להן חולצת בטן הלוווו מתי ראיתן ראי????

fila

New member
היום ראיתי אחת כזאת../images/Emo5.gif

שהעיזה לצרף גם מכנס בגזרה נמוכה ביותר! אין ספק יש אמיצות או עיוורות גם בנהריה!

למעלה