מה אתן אומרות:שרשור ירידות וקיטורים

ומה עם אלו...

שחצו את הגיל ורואים עליהן .. והן ממש רוצות להיות cooooollllיות והן לובשות בגדים צמודים וצעירים תנסו לחשוב על ספתא שלכם בחצאית בוקרים מגפי עקב וחולצת פרנזים עם קולר נקשר ואבנים טורקיז בקצה .... מגוחך או מגוחך???

fila

New member
יש לנו אחת כזאת בעבודה....

בת 43 , גוף דיי טוב, מתלבשת כמו בת 15 טיפוסית, עושה קעקועים בכל מקום שאפשר לראות ויש לה פירסינג בטבור..... לובשת כל הזמן "חליפות לחץ" צמודות שאי אפשר לפספס את הפירסינג שלה, אגב היא הגיעה לעבודה בשבוע שעבר עם ציצים... עשתה הגדלה.

או מייי גוד

אלו הכי גרועות שעושות תוספות שינויים ולא נותנות לאף אחד צ´אנס לעבור לידן בלי שיראו ויגיבו....

shelycat

New member
דרך אגב............

דרך אגב ירידות בצד לרגע, חמותי היא צעירה בת 48 עם גוף לא רע (60-54 קילו על 1.6 מטר בערך) שמתלבשת צעיר ולמרות זאת לכי תסבירי לה שבגדי עור זה לא זה עליה ולא לובשים מכנס עור צמוד בעל גיזרה נמוכה עם חגורה שמצמידה אותו גבוה מעל המותן, ולצערי ראיתי גם קשישות ממנה עם גוף פחות טוב בלונד פלטינה מגוהץ פחות מוצלח שנראו הרבה יותר רע אבל הרגישו מקסימום שמינסטיות בגימנסיה.

fila

New member
.....

אין לי בעיה עם נשים מבוגרות ומטופחות, נהפוך הוא אני ממש בעד אני פשוט חושבת שיש דברים מסוימים שלאישה בת 40+ כבר לא מתאים ללבוש. אבל אם זה עושה להן טוב ........

למעלה